Det går så det griner!

Foto: hesteguiden.com

Sportspill har spilt inn 45 667 kroner på foreslåtte spill så langt denne uken, og i lunsjen på Bjerke i dag tror vi to deilige drag kan sørge for nye gevinster!

Sportspills meny torsdag:
V4 Romme: Kjendisenes store dag
Oddstips 1: Modo har fått opp dampen
Oddstips 2: Napoli for halv maskin

Torsdagen starter opp med lunjstrav til både Bjerke og Romme i Sverige (vi kan spille V4 og DD dit), og vi har tips til begge baner. På kvelden er det Bergen med dobbel V5 og Øvrevoll som er banene vi kan spille til, og da er det en svært innholdsrik torsdag de norske spillerne har å se frem til.

Annonse: Øivind Grøstad smakker til med en "jakthest" i V5-1 på Bjerke som trolig betaler 30 ganger pengene

Sportspill har holdt strålende tipsform i en lengre periode nå, og i innledningen på denne uken har vi spilt inn totalt flotte 45 667 kroner på våre foreslåtte spill (mandag, tirsdag og onsdag)! På mandagens lunsjtrav på Klosterskogen ble det klaff (6400 kroner tilbake), og et herlig DD-spill på Drammen på kvelden innbrakte 3 000 kroner. Under tirsdagens lunjstrav på Forus (snaue 8 000 kroner tilbake) ble det fullklaff, og det fortsatte på Bjerkei går onsdag!

Både det mellomste V65-forslaget og systemet gikk inn med seks rette (totalt 13 4478 kroner inn), og i tillegg ble det fulltreff både på det minste og det største DD-forslaget (totalt 1 593 kroner inn). Og som om det ikke var nok ble det treff både på det mellomste V5-forslaget (innl.pris kr 576) og det største V5-forslaget som hver seg utbetalte kr 4 198 kroner.

Dermed ble det herlige 23 367 kroner innspilt på våre V65/V5/DD-forslag denne onsdagen. og det er nye sjanser i lunsjtravet på Bjerke i dag! Vi synes det ser superspennende ut i lunsjen på Bjerke også i dag, og vi mener dagens største favoritt kan få mer kamp enn det favorittspillerne setter pris på, av en hest som går ned minst en klasse i dag, og i tillegg har vi et herlig DD-drag å by på!

PS! Nederst i denne artikkelen finner dere vårt abc-system i V5-spillet på 1 584 kroner, og alle de fire kupongene kan dere få kjøpt der!

Innleveringsfrister Bjerke lunsj torsdag!
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Utfordrer storfavoritten?
Dagens største favoritt med sine voldsomme 85 % dukker opp i V5-2, og da snakker vi om 1 Oline Hovmand. Det ligner selvsagt en skreddersydd oppgave for Great Challenger-datteren ved denne anledningen, og tet fra start til mål kan være et svært sansynlig scenario (vi er dog ikke helt fremmed for at vårt drag i løpet kan blåse til tet). Vant på 17.2 full vei i et skrotlag i den nest siste starten, og i den siste starten ble hun speedet ned til slutt av enkle Wilma Rudolph. Imponerte slett ikke da, og da garderer vi med en superspennende hest på samtlige spilleforslag.

Vi snakker da om 5 Eline Sensation, og vi synes 4-årshoppa er latterlig lite spilt med sine 12 % i dag (vi føler at det rett før denne hoppa slår ut i full blomst!). Avsluttet strålende til sølv fra køplass underveis i den fjerde og i den femte siste starten, og i den tredje siste starten var hun tøft ute mot Pay Me S.H. & Co i et langløp (femte ved den anledningen). Ble så femte i et kvalifiseringsløp til Derby for hoppene i den nest siste starten på 16.5 full vei, og hun forsøkte da å henge på steingode My Happiness E.P. nedover den siste langsiden.

Det ble selvsagt for tøft, men vinneren i det løpet avsluttet i 11-fart siste 600 (og da satt vårt drag i dette løpet i tredjespor rundt den siste svingen...). I den siste starten ble søsteren til velkjente Rita Sensation (millionær, og gått på 12-tallet) sjenert til galopp i starten, og når friskusen Tom E. Solberg setter seg opp bak Tengsareid-traveren i dag, synes vi det ser superspennende ut. Han får voldsomt fart på enkelte hester, og vi tror han kan sørge for at hoppa lukter på livets første triumf denne gangen!

Vår rangering V5-2: A: 1-5 B: 4-6-7-3 C: 2

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V5-1, 1609 meter autostart
Et sprintløp for kaldblodshester innleder denne rebusen, og vi synes løpet inneholder mange vinnerkandidater (på vårt store system får vi plass til hele ni hester). Nydelig til i et perfekt smygspor står 9 Nebbenes Helen, og vi synes det er ned en liten klasse for 4-årshoppa denne gangen. Fjerde på 29.4 full vei bak gode Hvalstad Hugin & Co i den siste starten, og vi tror på en topp vinnersjanse på hoppas beste distanse i dag. Vi føler Åsajerven-datteren har ne helrt riktig oppgave foran seg i dag, og hun blir da vår utgang på vårt store system.

Spennende etter litt pause er 12 Valle Vegar (nå strøket!), og på tross av et dårlig spor må 8-åringen regnes tidlig. Fart til å springe rundt denne gjengen til slutt, og Spikeld-sønnen rapporteres å trene bra. Solid form holder 10 Reitpål (fjerde på 28.9 i tøft lag i den siste starten), mens trioen 3 Spikperla (bra sprinter på sitt beste), 4 April Spik (spennende med Høitomt opp) og 5 Eik Lina (veldig god til seier etter tidlig galopp i den siste starten) også er selvskrevne kryss på kupongene. Helt borte er heller ikke 11 Tun Lykka, men det kreves flyt på veien fra dette sporet.

Vår rangering V5-1: A: 9 B: 10-5-4-3-11 C: 6-8-7-1 D: 2

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

V5-3, 2100 meter autostart
Et litt småvrient løp for varmblodshester i lavt grunnlag har vi å bryne oss på i den tredje avdelingen, og vi føler at veldig bred gardering er en fornuftig løsning. Best på kapasitet tror vi 11 Millgetter er, og på en god dag vinner 3-åringen dette løpet. Dog opptrådt litt variabelt, og han har vært strøket til en tiltenkt start forut for denne starten. Han avsluttet godt mellom hester til slutt ved fjerdeplassen på fine 17.1 full vei mot klart tøffere konkurrenter enn dagens i den siste starten, og da var han også med på en tøff innledning på løpet.

Tor O. Halle har hatt 10 Pretty Sleipner i trening siden den siste starten, og 5-åringen skal ikke være mye forbedret for å kunne blande seg inn i striden helt der fremme til slutt i et løp som dette (gikk et løpp kun på det jevne til fjerde på 19.2 full vei i debuten her til lands). Forbedret med løp i kroppen er trolig 3 Strong Ambitions (fjerde på 18.2 full vei i den siste starten), mens 1 Fighting Hall virker til å være en traver av rett sort. Sistnevnte vant lett på 19.0 full vei i den siste starten, og 4-åringen står forlokkende til i dag.

Trioen 4 Jag De Man (vant på 19.0 full vei i den siste starten, og 4-åringen er snakk om en fin type), 6 No Limitation (gått på 17-tallet full vei i de to siste startene, og det kan rekke langt i et løp som dette) og 8 Norvelous Jr. Scott (kapasiteten er udiskutabel, og 4-åringen rapporteres å trene bra etter en mindre pause) også er snakk om hester som bør regnes tidlig (og da har vi nevnt de hestene vi har krysset av for på våre to minste spilleforslag).

Vår rangering V5-3: A: 11 B: 10-3-1-8-4-6 C: 2-9-12-7-5

HTML EMBED

V5-4, 1609 meter autostart
Tre hester hever seg klart over mengden etter vårt skjønn i dette varmblodsløpet i den fjerde avdelingen, men vi kan strekke oss til å si at løpet inneholder maks fem hester som kan vinne. Best på kapasitet er 6 Brief Passion, og med løp i kroppen etter lang pause regner vi med at 8-åringen er seiersaktuell denne gangen. Ble dratt bakover av en stoppende konkurrent inn mot den siste svingen i den siste starten, men avslutningen til sjette på 17.1 full vei var det intet å utsette på. Avsluttet sesongen i fjor med å vinne to sprintløp på hhv 14.8 og 15.9, og vi bankerspiller på lillebongen.

Raske fra start er både 1 Farmer Line (dog usikker) og 2 V`ang Yard, og begge er snakk om seriøse vinnerkandidater i et løp som dette. Førstnevnte hoppet seg vekk fra et tilsvarende spor i den siste starten (ble for hissig), men han viste ved triumfen på 15.1 over aktuell distanse i den nest siste starten at han har kapasitet til å vinne et løp som dette. Sistnevnte kommer tilbake etter litt pause i ny regi, og kontra de siste løpene 4-åringen har vært ute i, er det ned minst en klasse i dag. Da sier det seg selv at han bør være seiersaktuell dersom formen er inntakt, og da har vi nevnt de tre hestene vi har mest tro på i dette løpet.
Vår rangering V5-4: A: 6 B: 1-2-5-3 C: 8-10-9-4-11

Annonse: Øivind Grøstad syns dette er en V75-hest og da moser han denne motstanden i V5-4

V5-5, 2100 meter autostart
Vi har klart mest tro på to hester i dette varmblodsløpet i finalen, og som et foreløpig tredjevalg i spillet synes vi 2 K.N. Wind er superspennende. 7-åringen rapporteres å se strålende ut i trening forut for dagens dyst etter litt pause, og på denne tiden i fjor og utover fant Super News-sønnen en voldsom form. Sporet er helt perfekt ved denne anledningen, og ny kusk Tom E. Solberg er spennende nok. Han har voldsomt gode avslutninger å by på når han er på topp, og vi setter et DD-spill til flotte odds!

Piler til tet gjør ventelig 6 Chippon, og på sitt beste leder fort 7-åringen rundt om. I den siste starten galopperte Pine Chip-sønnen i stengt posisjon midt på oppløpet, og før den starten stod han vanskelig til i flere løp. Vi tror dog at favoritten er best med ryggløp, men kusk Olav Mikkelborg har ikke så veldig mye å velge på her (ikke mange å slippe til denne gangen). Vi har sett det før at han kan bli litt bløt oppunder mål fra spiss, og da kan fort vårt drag i løpet ta ham ned til slutt.

På vårt store system får vi også plass til 10 Zeppelin Boko, og da snakker vi om en underspilt 10-prosenter. Det er en stund siden 6-åringen har vist seg fra sin beste side, men treningsrapportene etter lang pause er gode. Han var voldsomt god i fjor ved flere anledninger (vant fire løp, og gikk som best solide 14.6 full vei ved en av de triumfene), og det sier sitt om kapasiteten på denne hesten.

Vi dropper duoen 1 I`ll Be Gone og 11 Spirit Scott, men kapasiteten er fin på dem begge. Førstnevnte har dog vært ”tråkket” på i lang tid, og han blir kraftig overflydd ned startsiden (og da blir det sjanseartet). Sistnevnte ble matchet i tøffe omgivelser hele veien før litt pause, men denne hesten blir man blakk av å spille på (vunnet et løp på 48 forsøk i karrieren). Det er heller intet å utsette på kapasiteten til 8 Tigre Royal, men sporet er begredelig denne gangen (og formen etter pause er uviss).

Vår rangering V5-5: A: 2 B: 6-10 C: 1-11-8-3-7-9-4-12-5

Stort abc-system i V5!
Innleveringspris, kr. 1584.- (over fire bonger)
Stamme 3600 rekker (10*2*12*5*3)
A: 9 B: 3-4-5-10-11 C: 1-6-7-8
1-5
A: 11 B: 1-3-4-6-8-10 C: 2-5-7-9-12
A: 6 B: 1-2 C: 3-5
2-6-10

Hvis vinnerne er å finne på stammen må vi ha inn enten minst En A-hest eller at vinnerne er å finne på B-hestene for å få V5!

Utfylling:

Bong 1, kr. 360.- (a*abc*abc)

HTML EMBED

Bong 2, kr. 270.- (bc*a*abc)

HTML EMBED

Bong 3, kr. 594.- (bc*bc*a)

HTML EMBED

Bong 4, kr. 360.- (b*b*b)

HTML EMBED

Lykke til!