Det går slag i slag

Foto: hesteguiden.com

Spillerne har nok å ta tak i når både Leangen og Drammen innbyr til dobbel V5-omgang denne mandagen.

Klikk her for å se våre V5-forslag.

Vi har sett nærmere på B-rebusen på Leangen, og vi landet til slutt ned på 2 Thai Extreme i den fjerde avdelingen som vår hovedbanker for dagen. General November-sønnen innledet veldig lovende som 3-åring, men fortsettelsen har vært alt annet en bra. Vi hadde nærmest satt merkelappen feig på Blekkan-traveren, men etter å ha sittet fast med tørt krutt i den nest siste starten var 4-åringen en bunnsolid vinner på fine 15.1 i den siste starten. Vi har vel aldri sett den meget startkjappe krabaten så spenstig å fin noen gang som ved den anledningen, og vi tror på tet fra start til mål på ny.

En mulig bankerkandidat er også 9 Encore WL i V5-innledningen, og Brief Encounter-sønnen som står perfekt til i en meget rask rygg får stå alene på det minste forslaget. Langmo-traveren vant greit til slutt på 15.3 over en sprint i den siste starten dog uten at vi syntes 6-åringen sprudlet, noe som gjør sitt til at vi tyr til garderinger på de tre største forslagene.

Rom for overraskelser
I de tre øvrige avdelingene er vi ikke fremmed for at det kan dukke opp noen vinnere fra dypet når favorittene står litt sjanseartet til, og spesielt i den tredje avdelingen værer vi en smell. Vi tror dog 11 Tronstu Odin har klart mest fart i beina, og i en feilfri utgave er Moe Odin-sønnen hesten å slå.

I den andre avdelingen står 5 Farmer Tail helt perfekt til, og Comets Tail-sønnen som var tapper i sitt nederlag etter en tøff åpning på løpet i den siste starten etter lang pause er en het vinnerkandidat dersom den lange reisen takles på tilfredsstillende vis. Fra trenerhold rapporteres det endog at 4-åringen gikk med punktert sulkyhjul ved den anledningen, og dagens distanse er trolig en fordel for Forkerud-traveren.

I finalen venter et heftig sprintløp for kaldblodshester oss hvor de antatt beste står i de dårligste sporene, men til gjengjeld står de veldig fint inne i grunnlaget. 11 Nordli Rappa er trolig den mest stabile, men duoen 10 Herwig og 12 Tori Elden er de klart mest spennende på kryssene. I fine spor står 3 Olala og 4 Mille Mollyn, og dersom det struler til seg for de der bak er de begge seiersaktulle.

På rett spor igjen?
Ja, etter en litt tung periode med tipsene syntes vi det lysnet litt i helgen, og vi håper nå den negative trenden er snudd! Vårt DD-drag på lørdag Writing Girl innfridde på enkleste vis, og de som spilte det største forslaget til 300 kroner kunne således kvittere ut hyggelige 1184 kroner.

Ekspertforslag
Til V5B-rebusen på Leangen har vi satt opp fire spilleforslag på hhv 90, 300, 750 og 1320 kroner som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her .

Det største forslaget er et abc-system som vi har fylt ut på fire kuponger her .

PS! Til løpene på Drammen senere på kvelden vil vi legge ut to små V5A-forslag samt et DD-spill før kl. 13.00!