Det geniale spillet

Foto: hesteguiden.com

Ja, det er å spille banker i mot dagens største favoritt, noe vi forsøker oss på til en meget spennende rebus i kveld.

Klikk her for å se våre V5-forslag.

Vi tror nemlig at det er overhengende fare for startgalopp på storfavoritten 5 Komnes Judo (kan bli vel ivrig, når han ikke har en rygg å gå i til å begynne med...) med startspor i første rekke bak startbilens vinger i V5-2, og da klemmer vi således til med et friskt bankerspill på 11 Drivia.

Nyhet!Vil du motta Håkons eksperttips til V65- og V75-omgangene på e-post? Klikk her !

Sistnevnte er uansett ikke stort dårligere på kapasitet, og når Spikeld-datteren setter åtte av ti kuponger ut av spill, ja så ser det unektelig spennende ut. 6-årshoppa har tunge avslutninger å by på, og sist Stikbakke-traveren gjestet dagens arena, ja så var hun en totalt overlegen vinner. Innsatsen til seier på fine 30.9 etter en tøff reise underveis i den siste starten var av det strålende slaget, og vår spenstige banker for dagen trekker klar fordel av Momarkens lange oppløp.

To hester gjør opp?
Ja, vi mener duoen 2 Grorud Silver og 7 Huserapp hever seg litt over mengden i innledningen, og står på disse to på våre to minste spilleforslag. Førstnevnte er klart bedre enn raden, og en finere oppgave enn dagens er neppe å oppdrive for den fartsfylte Lome Elden-sønnen. Sistnevnte var en solid vinner på flotte 31.9 direkte etter pause sist, og normalt skal Moe Odin-sønnen gå ytterligere fremover på form med det løpet innenfor vesten.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Øvrige vurderinger
V5-3: Småskummelt, dersom ikke 2 Drottning Gull gjør kort prosses. Den startkjappe Alf Palema-datteren vant et tilsvarende løp sist hun gjeste dagens arena, og 4-årshoppa er trolig hesten å fange fra spiss på ny. Vi går litt og venter på at 9 Pricey G.T. skal slå ut i full blomst, og det kan være slik at den toppstammede 3-årshoppa kan ha fått et løft etter å ha vært ute i et tøft kval til Kriteriet i den siste starten.

V5-4: Formbomben er utvilsomt 5 Sebastian, men etter å ha smøget med og avgjort på speed til slutt ved sine to siste triumfer, kan det være slik at Troll Jahn-sønnen må gjøre litt mer av jobben selv i kveld. Da får vi så se om favoritten er tøff nok til å avgjøre løpet til sin fordel, og dermed ta sin tredje strake triumf. Nærmest lyrisk etter et oppløftende prøveløp er Jan R. Mjølnerød om sjansene til 6 Mjølner Flaks, og kapasiteten på Järvsøfaks-sønnen er som kjent stor.

V5-5: Et heftig sprintløp med mange gode hester på farten venter oss her, og i det som ligner et overpacet oppgjør må 9 Charm El Sheik stille til start med en topp vinnersjanse. Coktail Jet-sønnen har avsluttet voldsomt ved flere anledninger nå på slutten, og med en perfekt rygg i fra start bør det ligge an til et pent utvendig par underveis. Svært kapable 5 Lucky Carpenter forventes kraftig forbedret til dagens dyst, og den vinnervante Super Arnie-sønnen er snakk om en tidlig gardering sammen med tetløpende 2 Minotaur L.

Ekspertforslag
Til løpene på Momarken har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 120, 360 og 1320 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her .

Det største forslaget er et abc-system, som vi har fylt ut på fire kuponger her .