Gå til sidens hovedinnhold

Det ser grønt ut

Det er ikke noe nytt at vi bankerspiller Åke Svanstedt og vi endrer ikke strategi under tirsdagens V4-løp på Axevalla.

Sportspills meny tirsdag
Lunsjtrav Bjerke: Hamre og en lady

Tippeligaen: Nettavisens tabelltips
Oddstips 1: Duket for Dortmund
Oddstips 2: Bolton er på gang

Denne tirsdagen starter opp med lunsjtrav til Axevalla i Sverige og på Bjerke her hjemme, mens det på kvelden er V65-spill til Forus travbane i Stavanger som gjelder for de norske spillerne. Og på Forus er det altså jackpot i V65-spillet ettersom det ikke ble utbetaling på fem rette tirsdag og dermed overføres kr 656 043 til kveldens sekserpott. Vi har som vanlig tips til alle baner.

Det ble veldig bra klaff i DD-spillet på Eskilstuna mandag. Vår luring for dagen 1 Opal Simoni vant i DD-1, mens vår banker 7 Celeber Sund innfridde i DD-2. Hele 14,52 i odds betalte den dobbelen og de som spilte vårt minste DD-forslag på 200 kroner fikk fin forrentning på det spillet.

Innleveringsfrister Axevalla
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Det ser grønt ut
Åke Svanstedt og Axevalla betyr normalt noen seire på Sveriges ledende travtrener og tirsdag er neppe noe unntak. Ihvertfall kommer vår banker fra Svanstedts stall. 2 Gabriella Palema er den klart beste hesten i V4-2/DD-, og selv om Svanstedt–traveren kommer ut etter fem måneders pause, så tror vi ikke det betyr all verden. Hestene til Kung Åke er alltid godt forberedt når de kommer til start. Adams Palema–datteren har vunnet sportrekningen og normalt spinner hun til tet fra dette sporet. Vel i tet så har vi problemer med å se hvem som skal gå frem å lage noe spesielt tempo i løpet og da skal konkurrentene få problemer med å hente den 4-årige hoppa igjen i en rask siste 600-700m. Før pausen har hun møtt hester som Technology og Keen Kemp og slike hester møter hun ikke i dag. Vi tror sterkt på seier til Gabriella Palema i årsdebuten og bankerspiller i V4-2/DD-1.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Kraftig kuskeforsterkning
4 Sugar Ville synes vi er spennende i V4-finalen, da han blir kraftig kuskeforsterket til dagens kjøring når dyktige Tony Wallin setter seg i sulkyen. Sugar Trade–sønnen har fin kapasitet for klassen. Glem det siste løpet, Sugar Ville kom aldri inn i det løpet grunnet posisjonsproblemer underveis. Finere oppgave denne gangen og går han som har gjort i sine siste løp, samt Wallin får ut det lille ekstra som kusk bak denne krabaten så er ikke vi ueffen at 5-åringen tar sin første seier i karrieren. Normalt har han tapt en del fra start med P T Johansson som kusk, men vi er ikke i tvil om at Sugar Ville er raskere ut enn det folk tror. Blir trolig et tredjevalg i spillet og skal krysse i V4-4.

Kommentarer til denne saken