Dette vinner du, Geir Vegard

Foto: hesteguiden.com

Og kusken er slett ikke uenig. Sjekk dagens lunsjtips til Bjerke.

Under gårsdagens uløselige V65-rebus på Bjerke lanserte travekspert Håkon Einar Hansen strålende tips med banker på andrevalget K.L.M. Brooklyn (v65-3), og strålende førstevalg på andrevalget 11 Asteria (V65-1) og femtevalget 11 Super Challenge (V65-6). Du kan gjenoppfriske tipsene hans her.

Vi var aldri i tvil om bankeren til Bjerkes lunsjtrav torsdag. Svenskegjesten 2 Yngve Rivner har noe tilnærmet et gaveløp i V5-5. Yngve Rivner gjestet Bjerke nest sist og gjorde et riktig så fint løp da. Kom frem utvendig for lederen etter 500 meter og kjempet strålende fra posisjonen utvendig for lederen, men måtte se seg knepent slått til tredje ved den anledningen. Fulgte opp med flott andreplass på Ørebro sist på en sterk 14-tid og fra et perfekt andrespor bak bilen kan Geir Vegard Gundersen styre begivenhetene torsdag. Motstanden er mildt sagt skrøpelig og da skal dette dreie seg om en topp vinnersjanse. Sportspill pratet med Geir Vegard Gundersen onsdag formiddag og selv om Gundersen ikke har kjørt hesten tidligere, var han veldig enig med oss i at dette måtte være en svært god vinnersjanse.

Oddstips: Liverpool-nedturen fortsetter i Napoli

Klikk her for å se våre V5-forslag

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under (artikkelen fortsetter under spillboksen). Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.

I den første avdelingen er 4 Gigant Pay og Gunnar Austevoll ganske så klare favoritter og det med rette. Fireårsvallaken står med tre strake seire, og etter å ha tatt to svært billige seire fra tet, var det flott stil på hesten sist. Knakk da enkelt gode Oddset Hæstak nedover oppløpet og holdt greit unna for medsmygende konkurrenter. Alle seirene er tatt over sprintdistanse, i dag er det 2100 meter, og det gjør oss en smule usikre. Men god vinnersjanse er det naturligvis. 3 Virre Virre Vip har startet lite de to siste årene, men tok en fin seier sist i enkelt selskap. Ikke veldig mye tøffere i mot ettermiddag og Virre Virre Vip er en klar seierskandidat. 5 Porsche Tamsen gikk helt på det jevne sist på Sørlandet, men blir garderingshest. 6 Eck Legendary K. er trolig best på kapasitet. Kommer nå ut i regi Gunnar Austevoll, men Gunnar velger altså å kjøre 4 Gigant Pay. Uansett så har Eck Legendary K. vist stor fart i Bergen, og med Eirik Høitomt som kusk er vallaken i de beste hender. En viss vinnersjanse tilmåles også 9 Fritz Othello (viste kapasitet i fjor) og 8 King Country Man (ny regi, men vanskelig startspor).

Her kan du levere Sportspills eksperttips til Bjerke

5 Jo Frøkna blir fryktelig tung favoritt i V5-2 etter to strake seier, deriblant ett i V75. men husk at hoppa har fått økt grunnlaget sitt med over 60 000 kroner bare på de to siste startene og hoppa møter noen riktig bra konkurrenter i ettermiddag. Jo Frøkna er variabel fra start og vi tyr til garderinger, da vi mener hoppa er blitt for stor favoritt. Best på kapasitet mener vi 9 H.M. Hird Balder er. Har kanskje ikke fordel av sprint, men treningsrapportene er positive og uten galopp er Norne-sønnen klart seiersaktuell. 5 Willy Billy har gjort to fine løp nå og er trolig enda litt forbedret i dag. 7 Hvatt Kaisa kan være tethesten, var svært positiv toer sist på full vei sist og liker sprint. 3 Drivknekten har vunnet halvparten av sine løp over sprint, selv om man kanskje skulle trolig at dette ikke er noen sprinter. Slo gode hester i seiersløpet 10. juni og kan vinne direkte etter pause.

Annonse: Øivind Grøstad har et nytt ess i ermet og byr på en knallbanker på Bjerke torsdag

Best på kapasitet
Danske Jeppe Juel sitter uten tvil bak den beste hesten i V5-2 i form av 5 O'Lillen. Men hoppa er svært usikker bak bilen og har galoppert seg bort i tre av sine fire siste starter. Gjorde en mektig opphenting til femte sist etter startgalopp, men må bli en outsider på grunn av galopprisikoen. Fremst setter vi 2 Exclusive Tile. Malmin-traveren galopperte grovt fra start sist, men gjorde en sterk opphenting til tredje. Har foreløpig ikke vist seg veldig fightervillig, men sist var det altså fremgang å spore. Kanskje første seieren kommer i ettermiddag? Svenskegjestene 8 Holy Smoke Moss og 11 Pershing Boy var begge litt under pari sist, men svenskene er normalt veldig seierssugne på lunsjløpene på Bjerke og begge disse hestene kan vinne dette. Eirik Høitomt har ikke noe særlig seierstro bak 7 Wildmaster. Landschampionen sa til Sportspill onsdag formiddag at dette er en svært enkel hest som skuffet fra tet sist. 9 Mimi's Red Rose gjorde et fint løp sist og er under utvikling og dessuten blir det spennende å se vår venn Thorleif Thorup tilbake i banen bak 1 Lambada De Hess.

Leder fra start til mål?
Tet og slutt kan være seiersmelodien for 5 Habbjack i V5-4. Høitomt har kjørt hesten flere ganger tidligere og var optimist med denne. Sprint er en fordel, motstanden er skral og da kan ledelse fra start til mål være et sannsynlig scenario. Danskegjesten 8 Like Simoni står uggent til i åttendespor bak bilen, men med lunsj-Kai (Kai Johansen) i vogna, kan dette være en vinner. Det er en bra vallak dette som har gått fine løp hjemme i Danmark. Magne Olsen tar denne lange turen fra Trøndelag med 1 Justeens Double. Er ikke så verst denne hoppa, og fra førstespor kan alt bli rett. 3 Goldie Win er ingen stjerne, men dette feltet holder så lav klasse at Ottersen-hoppa kan vinne. 4 Icora Wapiti har fått to løp i kroppen etter lang pause og med formkusken Olav Mikkelborg i sulkyen er hoppa et mulig skrellbud. 10 Casadaem er milevis bedre enn raden og sitter der når som helst, kanskje i ettermiddag allerede? 11 Deep Sing er heller ingen stjerne i følge trener og kusk Morgan Ivarsson, men møter så skral motstand at vi krysser. 9 No Name De Hess ble flink toer sist i et sørgelig svakt lunsjløp i Drammen og må nok forbedre seg ytterligere for å vinne dette løpet

Innleveringsfrister Bjerke
V5 kl. 13.37 (løp 1-5)
Programoppsett Bjerke
Hjemmeside Bjerke
Værmelding Bjerke travbane