Djevelsønnen vinner!

Foto: hesteguiden.com

I kveld er bankeren vår frisk, og da vinner han.

Klikk her for å se våre V65-forslag.

Etter en fin V5 på Forus (25.914 kr innspilt), kunne vi ikke være dårligere i lunsjomgangen på Bjerke som ga oss pene 10.360 kr tilbake på det store forslaget. I Bergen tapte bare Gann Golden for en bedre hest, mens Petra K skuffet radikalt etter et fint løp.

Nå er det bare å jobbe på mot V65 Leangen og V5 Jarlsberg denne fredagskvelden, der vi føler vi har god kontroll.

1 Tag Endurance var syk sist, så glem det løpet. Trener Jomar Blekkan varsler om en hest i fin forfatning denne gangen, og hesten har tetgaranti da han er fryktelig rask bak bilen. 1640m og spor 1 er så perfekte forutsetninger man kan finne for hesten, som denne gangen skal kjøres av Gunnar Austevoll. Synes selv at motstanden er overkommelig, og på en normal dag så skal Tag De Devil-sønnen vinne V65-1. Det eneste som taler imot er hvis sykdommen ikke har gått ut av kroppen, men når Blekkan starter så er alt i orden.

Vår rangering V65-1: A: 1 B: 10-2 C: 12-6-5-4-3 D: 9-8-11-7

V65-2

Fireårs hoppa 11 Haugestad Opera har vunnet tre av ti løp i karrieren, og sist avsluttet hun forrykende til ny banerekord på Biri. Denne gangen står hun litt vanskelig til fra bakspor, men motstanden er ikke veldig tøff, og med dyktige Tjomsland i sulkyen skal hun ha en kjempesjanse til å vinne bare det ikke blir for langt frem for Åsajerven-datteren. Vi skal huske på at hun har møtt de beste i årgangen til tider, og sist da hun gikk banerekord var det gode Øyfrisk (vant lett i lunsjen i går) som vant det løpet. Sliter med å finne noen motbud som har klasse til å kunne slå hesten som vi bruker banker på to av forslagene.

3 Englevakt har veldig fin form, og det blir spennende å se denne med Geir V. Gundersen i sulkyen. Vant tre løp i fjor, mens i år har det ikke blitt noen seier på fire starter. For de som garderer favoritten, er 3 Englevakt spennende.

Vår rangering: A: 11 B: 3-12-4-7-10 C: 7-5-1-6-9-8

Annonse: Grø Sjokker spille Norge med denne bankeren, sjekk her

V65-3

Dette eliteløpet for varblodshester er vidåpent, men vi setter 3 Prince Monet først da han får Champion Høitomt i sulkyen. I den formen han er for tiden blir ikke jeg overrasket om han får Prince Monet til å springe ut av sitt skinn. Mo Monet Hanover-sønnen har vært meget bra den siste tiden, og sist fikk han et meget tøft løp, men stod på godt til mål. Denne gangen kan han klare tet, som er en fordel over sprintdistanse. 5 Quality Hall er egentlig en meget fin hest for klassen, men hesten Arild Eggen hadde med seg fra USA sliter veldig. Skulle hesten ha en av sine beste dager, kjemper den om seieren.

7 Thai Extreme er interessant med Tom Erik Solberg da han ofte får en enorm fart på nye hester han kjører, vinnerform er de også på hesten. 4 Pine Elegance gikk en meget fint løp på Biri nå sist da hun landet på 13,9/1609m. Gjentar hun den prestasjonen, ender hun i toppen. 6 Trust Me Now var en slager i fjor for S.B Jessen, men i år har hesten vært en skygge av seg selv. Har fått noen løp i kroppen nå etter pause, og vi vet at kapasiteten er stor. Og nå sitter skrellkusk Gunnar Austevoll i sulkyen.

9 Scott W.L blir nok hardt betrodd, men jeg synes hesten mangler vinnerinstinkt i den klassen han er nå, samt at han ikke får utnyttet starthurtigheten sin fra dette sporet. Veldig åpent løp der kun 1 Thai Rainman er sjanseløs.

Vår rangering: A: 3 B: 5-7-4-6-9-12-8 C: 9-10-11 D: 1

V65-4

10 Riverside Royal blir veldig hardt betrodd i V65-spillet på Leangen, og vi velger og syne Blekkan-traveren som kjøres av H C Holm da han ikke får utnyttet starthurtigheten sin samt kan til tider bli veldig hissig og slå sammen å galoppere. At det er den beste hesten er nok helt sant, men skulle han gå på et nederlag, rensker det bort mange kuponger. 6 Okapi Garbo som var bra for Kolnes på Østlandet, har startet tre ganger etter hun kom i ny regi på Leangen der hun var bra de to første startene, mens nå sist var hun svak. Får denne gangen Austevoll i sulkyen i stedet for Thomas Mjøen, og det er en solid kuskeforsterkning. Spennende.

12 Perfect Pilot står vanskelig til, men dette er en hest som stod hos Timo Nurmos tidligere og er herdet fra Solvalla, det er et kvalitetsstempel i seg selv. Perfect Pilot gjorde noen fine løp i fjor og er gjør han litt av det samme så blir ikke jeg overrasket om Solberg setter han først inn i mål. 11 Pettsson Nightmare har gjort to meget flotte løp etter lang pause og blir det tempo i løpet,så kan den ni år gamle sønnen til Juliano Star renske godt opp i V65-spillet

Vår rangering: A: 10 B: 6-12-11-2 C: 4-8-9-5 D: 7-1-3

Klikk her for ålevere Sportspills eksperttips til Leangen

V65-5

11 Vill Dina får Rune Wiig i sulkyen. Var fryktelig god nest sist da hun vant på sterke 24,5/1640m. Nå sist satt hun fast med krefter igjen, så formen er ennå på plass. 8 Mille Mollyn er superspennende da hun har vunnet på 27-tallet på Selbu, som ikke er noen spesielt rask travbane, og hun kommer ut etter en mnd pause. Det som er det mest interessante, er at hun får Eirik Høitomt i sulkyen. Så selv fra spor åtte kan Moe Odin-datteren blåse rett til tet for hun er lynhurtig ut, fidus. 12 Beljue Gutten står vanskelig til, men hesten har sittet fast noen ganger nå. Så klaffer det for Tengsareid i siste runden med posisjonene, kan det bli seier.

3 Solli Mai har fin form, men møter bedre hester enn hun er vant til, så hun må heve seg ennå et hakk. 9 Rigel Junior er ikke større enn en ponni, men Rigel Jo-sønnen har fryktelig fart i kroppen. Får han ligge på rulle og favorittene har en dårlig dag, kan John Stillerud sette inn et lite sjokk. En gardering litt uti er 10 Lannem Siv som er herdet fra tøffe selskap og får denne gangen friskusen Tom Erik Solberg i sulkyen. Han kan kanskje få henne til å yte maksimalt ned oppløpet.

Vår rangering: A: 11 B: 8-12-3-9-10-7 C: 5-2-1-6-4

V65-6

1 Searay står fint til, og formen er strålende. Blir ikke den nytente Running Sea-sønnen overflydd, er vinnersjansene flotte. 6 Boogy Victoria er herdet fra noen tøffe årgangsløp fra tidligere, og hun er flink til å henge med i alle tempo, men hun skal ikke gjøre for mye grovjobb selv. Skulle hun få rygg i det lengste, så speeder hoppa til Torkil Steinshaug fort.

2 Reve De Vire er rask de dagene han bestemmer seg for og ta i fra start, mens andre ganger løser han ingen ting. På sitt beste er Reve De Vire en het seierskandidat. 4 Naipin Surprise trengte de to løpene han har fått etter lang pause og synes hesten står fint til midt bak startbilen, vinnersjanse med riktig løpsopplegg. 12 One Way Ås har fin form, men spor tolv er ikke enkelt på Leangen. Uansett har Conway Hall sønnen såpass form i kroppen og han tåler å gjøre litt jobb selv. 11 I`M A Winner Face er herdet fra ok selskap i Sverige og blir der tempo speeder hoppa fort, så en gardering er hun.

Vår rangering: A: 1 B: 6-2-4-12-11-9 C: 5-8-10 D: 7-3