PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Det har vært bra innmelding til kveldens løp på Forus, og det gjør omgangen spennende. Bankeren fant vi direkte, og 7 Grude Elling lyser det superform av for tiden. Burde ha en OK sjanse på å kjøre seg tidlig til tet, og siden må sjansene for seier være svært store. ALL IN! Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 7 Grude Elling – Ser helt utrolig bra ut for tiden, og den var ordentlig spenstig og fin til seier sist. Står i springsporet på tillegget, og trolig blir det tidlig tet her. Da skal det en veldig god hest til for å plukke den ned, og vi føler at favoritten er svært motivert.

V65-2 : 2 Freja (denne ble strøket torsdag) Galopperte seg bort sist, og det er klart at det gjør oss noe usikre. Var god gangen før, den har fordel av distansen i kveld, og motstanden er mildt sagt ikke hard. Settes frekt først.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 3 Piece Of Raja – Har motstandsmessig et gaveløp foran seg i kveld, og hadde den vært i toppform så hadde vi gått for denne som kveldens beste banker. Nå leter den dog etter formen, og gikk kun helt OK etter et passivt opplegg sist (14,1 s 300m). Er uansett såpass billig ute nå at den skal ha en solid sjanse. SPILLES!

V65-4 : 7 Hage Ravn – Var i superform for kun noen få mnd siden, men har ikke levert like bra på slutten. Har ekstremt fine betingelser foran seg i kveld, og skulle Geir Mikkelsen greie å ta seg til tet fra springsporet så kan fakta dette være over om den bare viser litt form igjen. Settes først i et løp hvor vi plukker med oss litt hester.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 2 Kendrick B.R. –
Ble sittende fast bak gode Coktail Rebellion nest sist, mens den sist gikk fullt godkjent fra tillegget. I kveld har den betingelser som den liker, og har den en «normal dag» så leder den fort dette rundt om. Skal stå først på ranken.

V65-6 : 2 Soma Odin – Hverken kusk eller hest er av de enkleste å sveive inn, men med superform på hest kan det gå veien i et løp som dette. Fikk ikke sjansen før det var for sent sist, og den kom ubrukt til mål. Er sikret et bra opplegg i kveld, og skulle lukene komme tidligere så er den ikke ueffen. 1 Odalia – Har virkelig tent til i ny regi, og spurtet sterkt sist. Skal med på en tidlig gardering, men vi kjøper ikke at den skal være såpass hardt betrodd i det som er et veldig jevnt oppgjør.

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»