Eksperten er lagt ned - Andelstorget har tatt over...
Vi har solgt bonger/systemer via EKSPERTEN, men 1. desember var det slutt for EKSPERTEN. Da kom det nemlig noe nytt, og nå er det ANDELSTORGET som gjelder. Her kan man kjøpe bonger/systemer fra oss som man tidligere gjorde på EKSPERTEN.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til fredagens V65-omgang fra Solvalla. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr.500

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Solvalla innleder denne weekenden med en strålende V65-omgang, og dette er en omgang vi virkelig liker. 6 Global Classified (V65-1) går vi ALL IN på, og den står altså alene på alt. Det gjelder også andelslagene på ANDELSTORGET. Nettavisens samarbeidspartner, SNOKEN, banker 6 Global Classified og 12 Winterburn (V65-3) i sine andelslag på ANDELSTORGET.

Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 6 Global Classified – Gikk klart bra etter pause sist, men fikk altså syre siste 100m. Nå har den fått denne blåseren i kroppen, den er solid kuskeplusset med et av de største kusketalentene som vi har sett på noen tiår, og vi er veldig inne på at dette dreier seg om tet og slutt. Er en soleklar tipsener som vi tror MYE på.

V65-2 : 4 Capone Vox – Føler vi er litt på gang igjen, og den var ikke helt bunnskrapt i målgangen sist. Her er den veldig riktig ute i grunnlaget, kusken er en av de beste, og fra et fint spor er den verdt et forsøk.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 7 Otomaro Zon –
Har en veldig fin oppgave foran seg her, og vi er inne på at dette kan dreie seg om tidlig tet og slutt. Spurtet fint bak en såpass god hest som Fetter Tir sist, og da viste klokken 11,5 s 800m. Er kjapp fra start når den blir laddet med, den er strøket inn ett spor, og dette ser spennende ut på forhånd. Er bare formen sånn noenlunde etter en liten pause så må sjansene være gode.

V65-4 : 11 Babaris – Er bedre enn raden, og den fullførte fint etter en passiv styring sist. Var ikke helt bunnskrapt over mål, og vi likte det vi fikk se. Nå er den SOLID kuskeplusset, motstanden er billig, og vi er klart inne på at denne kan skrelle. SE OPP!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 10 Kainai Goj – Er veldig bra når den først har dagen, og den vil bli kolossalt hardt betrodd i dagens V65-lunsj. Vær dog litt OBS på at den er klart best uten baksko, og har kun vunnet ett løp som den har gjort med sko på alle fire. Var meget god til seier sist, og det er snakk om en motivert favoritt. Vi avstår dog fra et bankerspill når den nå må gå med sko på alle fire.

V65-6 : 6 Gentiane Evening – Er i superform, og skal passes i finalen. Sist havnet den ordentlig på vingel, og ble bakket sist. Avsluttet OK i kulissene, og var klart bra. Møter helt grei motstand i finalen, og vi setter den knepent først.

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»