Djuse viser frem stortalentet til lunsj

Mattias Djuse er dagens nøkkelkusk i lunsjen.
Mattias Djuse er dagens nøkkelkusk i lunsjen.

Stortalentet innfrir! Herlig ide i kaldblodsløpet! Gävle byr på en interessant lunsj, og her skal vi forsyne oss av godbitene!

Vi er inne i en tid på året hvor det er utfordrende å spille på hester. Nå kommer nemlig stadig flere hester ut etter at vintertreningen er gjort unna, og kvaliteten på løpene blir stadig bedre. Dette medfører også at utbetalingene øker, og ikke noe er bedre enn akkurat det. 4 Etosha Boko (V4-4) er et stort talent, og dette er for oss dagens banker på Gävle. Mer om dagens omgang finner du lengre ned i artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Etter litt stang ut de siste to lørdagene i V75-spillet så er vi mer enn sulten på en saftig revansje i vårt store favorittspill på lørdag. Vi henger dog ikke med hodet da vi tidligere i år har spilt inn over 2,5 millioner i V75. Høydepunktene sålangt:

* På Bergen Travpark 21. februar spilte vi inn 800 000 i V75-spillet, og ALLE forslagene våre satt!

* På Leangen 24. januar spilte vi inn 1,2 millioner i V75-spillet, og Kurt Leirvåg serverte noen magiske tips fra sin favorittbane.

Allerede i dag kan du kjøpe deg et "V75-lodd" til Drammen som kan gjøre deg til mangemillionær. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Nye innleveringsfrister som gjelder fremover:

Mandag er det nye innleveringsfrister å forholde seg til når det gjelder kveldsstevnene her hjemme og i Sverige. V65-1 i Norge vil heretter starte kl 18.45, mens V64-1 i Sverige vil starte kl 20.05.

Løpene på Gävle begynner som vanlig kl.12.20

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Her er dagens objekter til Gävle:

V4-1 : 11 Rubus – Er 20m billigere ute enn 3 Spik Vilja fra løpet sist, og den er litt spennende her. Nå sist så feilet den mot siste sving, men den kom strålende tilbake i kulissene, og på vår klokke står det 26,9 s 400m med krefter igjen. Møter her på en klart overkommelig gjeng, og når den da omtrent ikke er spilt, ja, da vet vi å kjenne vår besøkelsestid. OBS!

V4-2 : 10 Jens Patrik – Er bra på kapasitet, og vi var litt spent på den etter pause sist. Blir da passivt kjørt, og den ender opp med å bli sittende bom fast over mål med krefter igjen. Det løpet bør ha gjort veldig godt, og skulle det løse seg bedre på torsdag, ja, da er den spennende. Klar OBS-hest som må med på alt!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V4-3 : 2 Dicks Denja – Har stått håpløst til gang på gang, og det er ikke lett å vinne løp i Sverige fra slike utgangsposisjoner som den har hatt. Har uansett gjort OK løp, og formen er bra. Viste på Bergsåker 06.11.2014 at den er kjapp i uttaket, og skulle den komme seg foran i dette billige løpet så leder den garantert lenge. I et vidåpent løp så er dette draget for oss.

V4-4 : 4 Etosha Boko – Er et stort løfte, og normalt sett så dreier dette seg om en klink vinner. Jogget en 16-tid sist på Solvalla, og den så ut til å ha et par sekunder inne på den tiden. Er kjapp i fra start, og her bærer det tidlig til tet. Topp sjanse, og for oss er dette en banker.