Dobbel jackpot i V64-spillet

Steen Juul kjører vår banker denne mandagen.
Steen Juul kjører vår banker denne mandagen. Foto: hesteguiden.com

Vår banker trener bra! Mulig sjokk i stayerløpet som er milevis bedre enn rad! Frekkis i 3-års løpet! Vi er klar for en topp start på uken! Ta rygg da vel!

Sportspills meny 2. påskedag:
V4 Halmstad: Ny kanonsuksess i V4
V65 Leangen: Leirvåg jakter ny suksess
Oddstips 1: Bohinen må snu vintertrenden
Oddstips 2: Brentford med los på Premier League
Oddstips 3: I år skal Alfheim bli et fort
Tippekupongen: Endelig er Tippeligaen tilbake
Nyhet! Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille
Tippeligaen: Her er Nettavisens tips
Obosligaen: Les Nettavisens gjennomgang

På Romme søndag 5. april så var det igjen duket for V4-fest i Sverige! Samtlige forslag satt, og den lille bongen på Nettavisen pålydende Kr.200, ja, den betalte ut flotte Kr.5 581,-. Vi serverte solid info på 28-oddseren Örbäckens Marion, og den stod først på vår rank! Topp info ble også servert på Mr Miles som senket dagens tyngste favoritt! V4-forslagene våre spilte totalt sett inn over Kr.70 000,-

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Under Klosterskogens gedigne jackpotomgang på lørdag 4. april så spilte vi inn ca 250 000 på våre forslag. Fem av andelslagene inneholdt syv riktige, og den mellomste bongen på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.480, ja, den betalte ut fine Kr.1 032,-.

På førstkommende lørdag så går V75-omgangen på Bergen Travpark, og du husker vel hva som skjedde sist det var V75 på den banen? Alle våre forslag satt, og vi spilte inn over 800 000. Du er vel ikke i tvil om hvem du skal ta rygg på denne lørdagen?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det er DOBBEL JACKPOT i V64-spillet på Halmstad denne mandagen med hele 1 843 711 ekstra i sekserpotten. V64-menyen som venter er vrien, og her går det fort mot flotte kroner for dem som løser V64-rebusen. 4 Thunder Peak (V64-3) er det gode rapporter på, og vi velger å banke selv om det her dreier seg om en årsdebut.

Sjekk ellers ut følgende objekter:

V64-1 : 5 Preston Savage – Dette kan være et mulig sjokk i innledningsløpet. Distansen skal ikke være noe problem, og nå sist så feilet den i en trang situasjon i angrep mot den siste svingen. Så fakta veldig bra ut for dagen, og den varslet form da. Uten galopp i innledningsløpet så kan bomben smelle. 11 Pagliarolo Jet – Er en bra hest som nå har fått seg tre løp i kroppen etter et lengre avbrekk. Gikk 14,8/2900m etter startgalopp sist, og selv om den fikk syre tilslutt så var det bra. Skal normalt sett bare bli bedre og bedre fremover, og den er verdt litt oppmerksomhet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V64-2 : 4 Tango Negro – 3-års løp, og såpass tidlig i sesongen betyr at løpet må garderes. Ideen vår tror vi kan komme seg foran nå, og da burde den selge seg meget dyrt. Har nå fått seg noen løp i kroppen etter pause, og den fullførte bra sist på en sterk tid. Med ytterligere fremgang så kjemper den helt sikkert om seieren. OBS! 8 Teresanna – Gikk 12,1 s 700m sist, og selv om den ikke var 100% så er den veldig bra. Vi liker denne hoppen som har bra kapasitet, og den skal passes mot jevnaldrende hester denne mandagen!

Sjekk ut følgende:
Nyhet!Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller:Så lett er det å spille

V64-3 : 4 Thunder Peak – Ble firer i fjorårets Derby, og det i et løp som Tumble Dust vant. Gjør nå en spennende start etter pause, og det er bra rapporter på den direkte. Har trent 17/2100m, og Steen Juul er veldig fornøyd med den. Han mener også at hesten går et interessant år i møte, og han har tro på sin springer. Kommer ikke til noe duk og dekket bord, men den kommer i hvertfall ut mot en motstand som ikke skremmer noe veldig. Normalt sett har den en flott mulighet, og vi tror hardt.

V64-4 : 1 Snapshot D.K. – Småskummelt sprintløp hvor vi håper at draget vårt forsvarer sitt innerspor. Er kjapp ut, men den vil likevel bli utfordret av flere. Snapshot D.K. er mye bedre enn raden, og nest sist så gikk den helpigg i mål etter sene luker. Kan langt ned mot 14,0 på denne distansen, og da sier det seg nesten selv at den er veldig aktuell. Trenger likevel ikke å bli mye spilt da raden ikke er den beste. Klar OBS-hest, og vår frekke ide. 7 Tiger Elkär – Denne kan også vinne om den skulle komme seg foran. Har tidligere løst skarpt ut den motsatte veien på volte, og den må tas på alvor. Feilet sist, men har gått helt OK før det. Her er det ikke veldig tøft imot, og den fortjener litt oppmerksomhet fra en spennende utgangsposisjon. OBS!

Sjekk ut følgende:
Nyhet!Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller:Så lett er det å spille

V64-5 : 3 Stelton – Vi lanserer «ungdommen» i feltet, og dette er en av de hestene som vi virkelig gleder oss til å følge denne mandagen. Hadde et solid fjorår, og man skal huske på at den på Solvalla 20.08 i fjor kun hadde vært en lengde bak Support Justice/BBS Sugarlight uten galopp oppunder mål. Da fungerte den heller ikke som best. Møter ingen slike hester her. Nå har den fått en solid vinter på seg, og det er gode rapporter på den direkte. Var imponerende bra direkte etter pause i fjor, og den radet opp. Kan fort knalle til allerede i årsdebuten også i år, og den er opplagt verdt et forsøk mot mye slitne hester.

V64-6 : 6 Michelangelo Ås – Åpen finale med mye bra hest på farten. Ideen vår kom ut etter at vintertreningen var gjort unna sist, og den er helt OK mot bedre hester enn hva den møter her. Var i løpet sist med på en tøff åpning, og dermed så kom syren litt tilslutt. Nå har den fått dette løpet under vesten, og her er det altså billigere imot. Kjøres offensivt, og det kan bety tidlig tet/eventuelt rygg leder. Må tas på alvor, og den kan fort sitte der som et frekt bud i V64-finalen. 11 Scellino Luis – Har gjort flere bra løp på slutten, og den var også god sist på Momarken. Med tempo på forestillingen så er den nesten helt sikkert med på foto her, og den må med på alt!