Dobbel jackpot i V75!

Foto: Hesteguiden.com

Vi har en av årets mest spennende V75-omganger å se frem til, når hele 7 millioner kroner ekstra ligger og venter på oss i syverpotten denne lørdagen!

Klikk her for å se våre V75-forslag.

Spillerne rundt om i det ganske land bør således vite sin besøkelsestid, når vi får over tre ganger så godt betalt som ved en ordinær omgang ved klaff på syv rette. Forrige helg var det kaldblodshestene som var i aksjon på Sørlandet i deres NM-løp, mens det er varmblodshestene som skal i ilden denne helgen.

Vi fant en av våre bankere i den åpne klassen hvor 150.000 kroner venter vinneren, mens vi satser på at en seiershungrig frøken fortsetter sin marsj mot stjernene i et høyt dotert hoppeløp for kaldblodshester.

Annonse: Nye knalltips av Grøstad/Lerum torsdag på Bergen med kr 34.666 innspilt, sjekk jackpottipsene her!

Lar seg neppe fange
Nei, det skal godt gjøres å hente hhv 20 og 40 meter på 4 Trineline i den andre avdelingen, når Järvsöfaks-datteren trolig kan prestere en tid ned mot 27.5 full vei. Vi var litt skeptiske til 6-årshoppa fra 40 meter tillegg i den siste starten, men det var det ingen grunn til å være.

Ved den anledningen vant Winger-traveren sprettlett på flotte 28.2 full vei, og selv om vår første banker for dagen støter på bedre hester enn noen gang har vi god tro på at favoritten bokfører årets syvende triumf. Kusk Thor Borg sikter trolig inn føringen relativt tidlig, og med en forventet 26-runde til slutt skal det bli svært vanskelig å hente noe fra lange tillegg på en arena som dagens.

Nestfavoritten 13 Laeskog Ronja holder absolutt toppform, men Elding-datteren har prøvd seg i denne typen løp ved en rekke anledninger. Så langt har det vært helt sjanseløst å hevde seg langt fremme (skulle f. eks hente 40 meter på Tora Stjerna som vant på 29.0 fra strek i et V75-løp på nettopp dagens arena i februar, og da var hun langslått til fjerde), og vi tror det blir tøft å gå til topps også denne gangen.

Vil du kjempe om de virkelig store pottene? Spill andelslag her!

Sporer rundt om?
Ja, vi har veldig god tro på at 1 Playful leder Norgesmesterskapet for varmblodshestene rundt om i den sjette avdelingen. Vi har tidligere sett at Dell Ridge Image-sønnen kan åpne noe fryktelig når kusk Geir V. Gundersen først fyrer ham av, og selv om 3 Enzo er snakk om en katapult fra start har vi god tro på at 7-åringen forsvarer sitt innerspor.

Dersom han skulle bli overflydd bør det uansett løse seg greit med ikke alt for kjappe 2 Twist Chocolate på utsiden, og da får i så fall vår andre banker for dagen overta direkte. Øyenstenen til Gundersen var ikke helt som best i den siste starten, men nå har han fått ladet batteriene litt etter noen tøffe løp (vi tror således det er en "tagget" utgave vi får se til lørdagens dyst).

Dagens lange distanse taler til den steintøffe krigerens fordel, og vi kan ikke helt se for oss hvem skal kunne lage tempo på dette løpet ved å trekke opp farten utvendig (de fleste av dagens konkurrenter "spyr" jo av å gå uten rygg i 100 meter...).

Kjøp Nettavisens ekspertkupong til V75-spillet her!

Playful og Geir V. Gundersen er favoritter til å ta seg av NM i V75-6.
Playful og Geir V. Gundersen er favoritter til å ta seg av NM i V75-6.

To klare forgrunnsfigurer
I den innledende avdelingen støter to seiersmaskiner sammen i form av 1 Are Odin og 4 Boklifaks, og det skal skje my rart dersom ikke vinneren er å finne på den duoen. Førstnevnte er nok den tøffest av de to, men Moe Odin-sønnen står her i fare for å bli overflydd ned startsiden. Sistnevne har litt mer i fart i beina, og fra spiss kan kanskje kusk Andre H. Stensen ha kontroll på løpet. Favorittene har til sammen vunnet hele 9 løp til sammen i år (og begge er ubeseiret så langt i inneværende sesong), og det sier det meste om kvalitetene disse to dyrene besitter.

En liten outsider kan 10 Even Oliver være snakk om, og den litt uryddige Spikeld-sønnen får en plass på vårt store system. 5-åringen rekordforbedret seg med et par sekunder sist han gjestet dagens arena, og vi ser ikke bort i fra at noe tilsvarende kan skje på lørdag.

Herlig langløp
I finalen braker 15 skarpskodde travere sammen over velvoksende 3100 meter, og vinnerkandidatene er mange. 13 Vinn De Luxe er sterk som få, og her går den steintøffe Zerberus-datteren ned minst en klasse. 6-årshoppa har stått for en rekke sterke innsatser nå på slutten i tøffe omgivelser, og på en arena som Brinck-traveren har gjort det skarpt på tidligere mener vi fjerdevalget i spillet skal være snakk om en favoritt.

Selv om 3 Joker Boti smøg seg frem på innerfila etter grov startgalopp i den siste starten mener vi Deliberate Speed-sønnen gikk et kanonløp til fjerde (så lysende ut, og var klart forbedret i ny regi), og med feilfri avgang er 6-åringen hesten å fange fra spiss. Kusk Jomar Blekkan kjenner hesten veldig godt, og Anderssen-traveren har jo løst veldig greit fra langt vanskeligere spor tidligere.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong til V75-spillet her!

Ursterke Vinn De Luxe og Eirik Høitomt er ekvipasjen å stå i mot til slutt i V75-7.
Ursterke Vinn De Luxe og Eirik Høitomt er ekvipasjen å stå i mot til slutt i V75-7.

Friske utganger i tre relativt åpne løp!
Vi finner hele syv vinnerkandidater i den tredje avdelingen, og etter vårt skjønn er 6 Iron Rouge alt for lite spile med sine skarve 8 %! Den svært kapable Juliano Star-sønnen hevdet seg veldig godt mot tøffe konkurrenter som 3-åring, og når Nikkerud-traveren kommer tilbake etter lang pause med relativt gode treningsrapporter i ryggen er det snakk om en opplagt strek på kupongene.

Veldig spennende i ny regi er også 5-prosenteren 2 Jet Caltina fra en nydelig utgangsposisjon (svært høy kapasitet på denne), mens favorittduoen 3 Becky`s Joy (utviklet seg voldsomt, men Staro Showbiz-sønnen støter her på klart skjerpet motstand) og 7 Lorne Elijon Gatlin (veldig bra sist, og det er ned en liten klasse ved denne anledningen) selvsagt skal regnes tidlig.

Etter sin imponerende triumf på flotte 28.7 full vei i V75`en forrige lørdag skal plutselig ”alle” banke 13 Bleke Prinsessa i den fjerde avdelingen, men både kusk og hest er alt for variable til å kunne stoles på. Forut for den siste starten hadde ikke den svært usikre Marine Svarten-datteren løst en krone utenfor Trøndelag, og det skal ikke mye forstyrrelser til fra 40 meter tillegg før 5-årshoppa henger i tårnet.

Eirik Høitomt vil trolig kjøre det remmer og tøy kan holde bak 1 Raymon (kan holde unna helt hjem på en god dag), og da kan i så fall 2 Rampelars få alt sydd opp i rygg. Sistnevnte var veldig bra forut for den siste starten, men ramlet samlet i travet til slutt sist (gikk i 28.5-fart frem til den siste svingen...). Metsgar-sønnen rapporteres å trene glimrende foran lørdagens dyst etter litt behandling, og da snakker vi om en bortglemt 10-prosenter i spillet!

Ingen nekter 3 Hornnes Tiril føringen i en feilfri utgave i V75-5, og på sitt beste leder fort 17-prosenteren i spillet dette løpet rundt om. Eier Arvid Aasheim har garantert hatt siktet innstil mot dette løpet i lang tid all den tid Pålex K. -datteren står perfekt inne på pengene på strek i dette løpet, og vi tror 9-årshoppa kan bli svært vond å fange fra spiss med en forventet lav 24-tid i kroppen.

Interessant til står 1 Rossi, og med perfekte luker til slutt er ikke den speedige Moe Odin-sønnen ueffen selv om det er snakk om tøff motstand. Absolutt toppform holder 12 Rabb Odin, men det må som kjent klaffe litt på veien i disse sprintløpene fra tillegget for at Bjørge-traveren skal kunne gå helt til topps, i et av dagens mest åpne løp.

Ekspertforslag
Til V75-løpene på Biri har vi satt opp fire spilleforslag på hhv 120, 300, 750 og 2085 kroner (abc-system over fire bonger), som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre to DD-forslag på hhv 100 og 300 kroner ligger ute her .

Innleveringsfrister Biri
V5 kl. 14.20 (løp 2-6)
V75 kl. 15.00 (løp 4-10)
V4 kl. 16.00 (løp 7-10)
DD kl. 16.40 (løp 9-10)

Program.
Hjemmeside.

Kjøp en bong og se V75-løpene fra Biri på NRK2 kl. 18.00-18.45 på lørdag!