Snoken med STORESLEM på V75 - Alt satt på Bergsåker 21. mars!
Undertegnede var ikke god nok denne lørdagen, men vår samarbeidspartner, SNOKEN, gjorde rent bord og traff på ALT! Totalt ble det solgt 29 andelslag på Eksperten, og alle disse betalte ut fra Kr.28 165 og oppover. Sjekk følgende:

* 10 andelslag a Kr.1 000 (fire andeler a Kr.250 og 10 andeler a Kr.100) betalte ut Kr.28 165 hver seg.
* 6 andelslag a Kr.1 200 (fire andeler a Kr.300) betalte ut Kr.28 665 hver seg.
* 11 andelslag a Kr.2 000 (fire andeler a Kr.500 / ti andeler a Kr.200 / seks andeler a Kr.330) betalte ut Kr.28 665 hver seg.
* 2 andelslag a Kr.3 000 (fire andeler a Kr.750) betalte ut Kr.30 917 hver seg.

Lerum med strålende V4-treff på Romme 20. mars - Kr.980 ble til Kr.20 097!
Det ble svært vrient på Romme denne kvelden, og ingen løste V64-rebusen. Det betyr at vi har en gedigen V64-jackpot i vente på mandag, og der ligger det voldsomme 6,2 millioner ekstra i sekserpotten. Heller ikke vi kom i mål med våre V64-bonger. I V4-spillet traff vi bedre, og bongen på Kr.980 satt som spikret. Utbetalingen på den bongen ble kanonfine Kr.20 097,-

Lerum med LUKEFEST på V64 den 17. mars - Kr.480 ble til Kr.7 028!
Omtrent ALT satt denne tirsdagen, og det ble svært bra for de fleste som tok rygg på oss. Vikens Fingerprint (20,9% mot dagens tyngste favoritt), og Drive Launcher (11,2% mot dagens nest tyngste favoritt) stod begge først på ranken! Don Fanucci Zet innfridde dessuten som en banker av STÅL! Den mellomste bongen på Kr.480 betalte ut knallfine Kr.7 028!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.

Halmstad byr på en mildt sagt spennende V64-omgang i kveld, og det er altså DOBBEL JACKPOT med over SEKS MILLIONER ekstra! Vi knaller til med to bankere, og en av disse blir trolig ingen favoritt... 3 Galewindsonthepath (V64-4) har fått to løp i kroppen etter pause, den har vist superform, og bør vinne sitt løp enkelt fra tet. Var kun et 4-valg når vi la ut tipset. 2 Devs Dragon (V64-5) jogger til tet, og siden ser ikke Jepson seg tilbake med favoritten? Skal ha en stor sjanse å taue sitt løp rundt om. De fire øvrige løpene er krysskrevende, og her er det bare å ta rygg på følgende:

V64-1 : 1 Restless Heart – Løste veldig bra fra start sist, og trykket seg til tet. Valgte så å slippe når kanonen Maestro Crowe kom, før den gikk ut i dødens på siste bortre. Fullførte sterkt, men ble altså vel i overkant offensivt kjørt mot en såpass bra hest som Maestro Crowe. Nå rykkes skoene rundt, og skulle den få tet så er dette løpet over. SPILLES! 2 Feel The Rush – Vant sprettlett med krefter igjen sist. Henter normalt ikke en lengde på en feilfri Restless Heart, og da kan plutselig storfavoritten være i trøbbel. DOBBELT A-VALG! 9 Aroseforyou – Kan være skrellen. Fikk riktignok kun maks sist, men det var over en upassende distanse etter pause. Er SYLVASS når den får gå med i rygger, og fra dette sporet er den sikret et bra opplegg. Kan komme på lette bein om det blir kjøring mellom favorittene…

V64-2 : 4 Boss Design – Har gjort to løp etter den skiftet trener, og den er VELDIG på riktig vei. Galopperte, og ble grovt sjenert i debuten for sin nye trener nest sist, mens den sist fullførte fint innvendig. Da viste klokken 14,8 s 700m på sølebane. Er med garanti en av de beste hestene på ren kapasitet, og den skal opplagt tas på alvor. Vi liker dessuten at den kan åpne bak bilen, og kusken vil sitte foran i kveld. Slår til som en frekkis? Det blir MYE spill på 10 Diesel D.K., men den sliter med aksjonen sin, og var alt annet enn fin i aksjonen når den vant sist. Kan runde til seier, men da bør den helst fungere bedre enn sist.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.V64-3 : 3 Explosive Class – Gikk helt greit på en ELENDIG bane sist, men hadde uansett godt av det løpet i kroppen etter pause. Kan ventes MYE forbedret til kveldens løp, den er kjapp i vei, og vi blir ikke veldig overrasket om dette dreier seg om tidlig tet og slutt. 8 Livi Nam Nam – Har ikke helt slått til i år, og gikk kun OK sist. Vant to løp på nøyaktig denne tiden i fjor, og ved begge anledninger var distansen 2600, og dessuten uten sko foran. I kveld blir det nettopp den balansen og distansen. Skreller? 10 Anemone Du Bon Air – Hadde 0,8% av innsatsene på seg når vi la ut dette tipset, og den blir ikke mye spilt. Vær dog litt OBS på at dette er en ganske bra hoppe, den pleier å ha tunge avslutninger, og er dessuten noe bedre enn raden. Peter Zadel tror fakta MYE mer på denne enn stallhesten 11 Laurenti… OBS!

V64-4 : 3 Galewindsonthepath – Hesten med det rare navnet tror vi MYE på i kveld. Burde egentlig ha vært storfavoritt i dette billige løpet, men når vi la ut tipset var den fakta kun et 4-valg. Vil 100% sikkert bli betydelig mer spilt når de virkelig tunge spillerne kommer, og det skal den også være. Har fått to løp i kroppen etter pause, og har varslet form ved begge anledninger. Den avsluttet i 11-fart i årsdebuten nest sist, og vi likte det vi fikk se da. Nå sist havnet den utvendig leder fra sitt spor 8 bak bilen, var stor i nederlaget, og travet altså 14,0 fra dødens. I kveld skal sjansene for tet være gode, og da taper den ikke et løp som dette. MÅ BARE SPILLES!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.V64-5 : 2 Devs Dragon – Har smellfine betingelser foran seg, og på en lynrask bane leder den høyst trolig fra start til mål. Vant et billig løp sist, mens den mistet aksjonen, og feilet i kamp om seieren i finalen nest sist. Går ned mot 13,0 fra tet i kveld, og det straffer neppe noen. En veldig motivert storfavoritt. Velger man å spekulere så er det grunnkapable 3 Tony Afrika vi frykter mest. Har fått løp i kroppen etter pause, og i kveld rykker man skoene bak. Deretter ranker vi 1 Cheerful River som skuffet oss litt sist, mens den så lysende bra ut etter pause nest sist. Sporet var dog det verste den kunne få da den ikke har vist starthurtighet tidligere.

V64-6 : 10 Zio Tom Jet – Var veldig sløv sist, men Riordan mener det skyldtes at Adrian måtte ta hardt i den tidlig i løpet. Gangen før satt den bom fast som fulltanket, og det mot veldig gode hester. Er en svært god hest i grunnlaget, i kveld rykker man skoene rundt, og er den tilbake på sitt beste så duger den alle dager i uken. OBS! 9 Diamondwind – Er en 5-åring som har vært med i årgangsløpene i Danmark, og vant altså Kriterium i 2018. I fjor ble den femmer i Derby. Dette er en hest som stallen tror på før 2020, og man uttaler faktisk at dette er kveldens beste sjanse for hele løpsdagen… Da plukkes den naturligvis tidlig med på bongen vår, og spesielt når den kun hadde 2,7% av innsatsene på seg når dette tipset ble lagt ut. 1 Can Lane – Blir hardt betrodd i finalen, og kan naturligvis lede rundt om. Var dog TUNG i fjor når den kom ut etter pause (vant), og vi er litt usikre på om den kan sprinte kjapt i årsdebuten. Dessuten er ikke stalleformen til Johan Untersteiner veldig bra. Vi nøyer oss derfor med å plassere den på outsiderplassen.