PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Det store høydepunktet denne torsdagen skjer i Sverige, og det er altså DOBBEL V64-JACKPOT i kveldens omgang. Vår beste banker i omgangen kommer ut I V64-5, og der står vi alene på 3 Open Sky som kommer ut med knallsterke rapporter i ryggen. ALL IN! Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 4 No Limit Express – Har gjort det utrolig bra, og jakter altså stolpe i programmet i kveld. Når den vant fra dødens tredje sist så lekte den med en såpass god hest som Icon Mearas. Vant enkelt sist, og gjorde det etter en lynrask avslutning. Kjører seg trolig gratis til tet nå, og siden må dette dreie seg om en stor mulighet. SPILLES!

V64-2 : 7 My Red Love – Er entaktet, og flyter på styrken. Dukker nå opp i regi Robert Dunder, og her skal man være litt på vakt direkte. Har tidligere møtt vel så gode hester som dette, og skulle Dunder få denne ordentlig til så har den en god del å hente fremover. Blir ikke helt tatt på alvor av spillerne, men vi må bare varsle i et billig løp som dette.

V64-3 : 5 Kjölstad Prinsessa – Er egentlig ikke så verst, og satt altså bom fast sist. Passerte mål med mye krefter igjen da, og vi likte det vi fikk se. Klaffer det bedre nå så har denne form til å skrelle, og da må vi bare varsle. 4 Sol Storm – Er veldig bra, og vant enkelt sist. Dukker opp etter en liten pause, men skal være godt forberedt, og må med på alt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV64-4 : 1 Weco – Er en ganske flink hest i grunnlaget, og gjør nå sin første start etter en liten treningspause. Er lynrask fra start, og får den ikke for mye trykk på seg så leder den fort dette løpet rundt om. 6 Osah’s Bolt – Var god i et par løp før pausen, og har den en tilsvarende form etter det lille oppholdet så duger den normalt godt i et løp som dette. Tåler dessuten å bli brukt underveis, og det er denne vi frykter mest.

V64-5 : 3 Open Sky – Er en traver som Oscar Berglund holder skyhøyt, og den har trent i underkant av 16/2000m før dette løpet. Går nok 14 om nødvendig fra strek, og da blir den ikke enkel å hente tillegg på. Med tanke på at Oscar Berglund er såpass opp på sin springer så velger vi å gå hardt til på den, og dette er vår beste banker i omgangen. ALL IN!

V64-6 : 15 Husnäs Elving – Er nyklippet og fin, og spurtet riktig så oppløftende sist. Kan «ALT» på en god dag, og mot en relativt overkommelig gjeng er vi på vakt. Fikser flotte V64-kroner? 14 Storm Teddy – Fikk maks etter sene luker sist, men hadde muligens godt av det løpet etter oppholdet. Kan ikke få en bedre oppgave enn dette når det gjelder motstand, og den må naturligvis plukkes med på alt.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.