Lerum med V86-fest i Sverige 18. mai - 1,4 millioner innspilt
Tipsene til undertegnede satt EKSTREMT godt til onsdagens JACKPOTOMGANG i det superpopulære V86-spillet. Totalt ble det fullklaff for hele 56 lag på Eksperten. Hovedbankeren etter strykninger var Racing Mange, mens den nest beste bankeren var Raya Maya. Skrellen i finalen, Sourire Frö, ble det servert solid info på, og den var vårt 2-valg.

Totalt ble det 1 399 944 kr innspilt på de 56 andelslagene som gikk inn med 8 rette. Nettavisen omsatte for 140 000 kr til onsdagens V86-omgang på Solvalla/Åby.

Lerum med enorm V75-suksess på Forus 30. april - over 2,6 millioner innspilt
Undertegnede leverte meget solide vurderinger til lørdagens V75-omgang på Forus. Riktignok ble min hovedbanker på Nettavisen Ble Du Gers kun nummer to i V75-6, men SAMTLIGE SYSTEMSPILL, og seks siste info-bonger satt som de skulle på Eksperten.

Totalt ble de altså fullklaff for 19 andelslag og disse spilte inn formidable formidable 2 651 419 kr. Nettavisen omsatte for kr 212 816 til denne V75-omgangen på Eksperten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


I kveldens V64-omgang fra Gävle så er det SEKS E3-KVAL i omgangen, og her skal vi få se flere av de beste unghestene i Sverige. Vi banker 8 Bedazzled Sox (V64-4), og tror den vinner selv om den skulle få dødens underveis. Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 3 Diva Vendil – Dette kan være supersjokket i innledningsløpet, og når vi la ut våre tips så hadde den under 1% av innsatsene på seg. Var ikke i nærheten av å trave fra start sist, men viste 13,8/1900m bak feltet, og det må være OK. Glem ikke at denne var hakk i hel på 4 Kayla Westwood femte sist, og hadde da litt krefter igjen. I kveld blir det skoløs på alle fire og BIKE. Begge disse endringene skjer for første gang. Er dessuten kjapp i vei, og vi velger å varsle litt.

V64-2 : 2 Waterford Wine – Var indisponert i finalen sist, men fullførte uansett godkjent på en bra tid. I forsøket nest sist ble den sittende fast bak 8 Corazon Combo, og er altså ikke så verst. Nå har den trent fint inn mot denne oppgaven, en kjapp sprint burde passe, og vi er litt inne på at dette kan dreie seg om tet og slutt om den skulle levere helt på topp. OBS!

V64-3 : 2 Joy Sisu – Var veldig kjapp ut bak bilen i fjor, og i kveld er vel det dags å la den gå litt fra start igjen? Viste 09,5 s 800m sist, og gjorde det med sko på bakbeina. Var smellfin når den gikk med skoløs + BIKE tredje sist, og det blir det samme utstyret i kveld. Har normalt en stor sjanse å lede hele veien om den er som best, og den står klart først på vår rank.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV64-4 : 8 Bedazzled Sox – Er en kanon i denne årgangen, og den imponerer stadig mer. Man var fakta ikke helt fornøyd med den i finalen sist, men likevel gikk den 12,6/2140ma… Er lynrask fra start, og selv om den skulle få svar innvendig så tror vi på en flott mulighet fra dødens. Dette er kveldens beste banker.

V64-5 : 4 Beat It – Fullførte meget sterkt med tanke på at den ble vel pigg sist. Har nå fått to løp i kroppen etter pause, og er trolig ytterligere forbedret i kveld. Kan være helt «klink» om den skulle være det, og den står klart først på ranken.

V64-6 : 5 Drake Kronos – Utstyrte man med en BIKE sist, og det slo heldig ut. Så ordentlig bra ut i BIKEN, og kom fulltanket til mål. I kveld blir det på med en BIKE for andre gang, og nå rykker man også skoene bak for første gang. Skulle den greie å ta seg til tet så blir den ikke enkel å ha med å gjøre. SPILLES!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.