Lerum med solide tips til Sørlandet 29. august - Kr.1 800 ble til Kr.19 563!
Undertegnede knallet til med topptips til sin hjemmebane denne søndagen, og det ble en solid opptur for flere av de som tok rygg! Highland Breeze (2-valg) innfridde som en delikatessevinner mot dagens nest tyngste favoritt! Tøffå Ø.K. (3-valg) ble det servert solid info på, og den stod klart først på ranken! Skrellen Løkki Flaksa (7%) var heller ikke glemt etter et meget fint prøveløp. Den store bongen til Kr.1 800 satt som spikret, og betalte ut herlige Kr.19 563,- Du gikk vel ikke glipp av følgende:

V65-1 : 4 Highland Breeze – Var veldig tapper fra dødens nest sist, og var da foran 6 Brage Hindø i mål. Fullførte også meget fint sist, og vi hadde da 10,5 s 300m på klokken. Med spor innenfor storfavoritten forventer vi at Geir Mikkelsen kjører til fra start, og skulle han greie å ta seg til tet så skal mulighetene for en etterlengtet seier være gode. SPILLES!

V65-4 : 6 Tøffå Ø.K. – Her er det jevnt, og vi plukker med oss noen hester. Ideen har gjort to løp etter den skiftet trener, og er veldig på riktig vei. Sist rykket man skoene foran, og vi likte det vi fikk se på den balansen. Spurtet ordentlig bra ute i banen på oppløpet, og gjorde det mot tøffere motstand enn dette. Slår til som en godbit i kveld?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Vi har en utrolig spennende helg foran oss, og det vrimler av store høydepunkter. Allerede i dag er det JACKPOT på Jarlsberg, og her ligger det 277 473 ekstra i sekserpotten. Det er også DOBBEL JACKPOT fra Bollnäs, og her ligger det 1 648 240 ekstra i sekserpotten. Lørdag er det DOBBEL V75-JACKPOT med 3 327 852 ekstra i sjuerpotten, mens om kvelden er det også JACKPOT i Harstad. Her ligger det 506 504 ekstra i sekserpotten. Søndag venter det en ekstra V75-omgang med Derby på Jägersro, mens uken avsluttes med V65-JACKPOT på Momarken. Her ligger det 348 250 ekstra i sekserpotten.

Her skal det dreie seg om den DOBLE JACKPOTOMGANG til Bollnäs, og her banker vi 3 Victory Bank i monteløpet. Så fin under sal i prøveløpet, den tidlige favoritten er blitt strøket, og nå kan vi ikke gjøre annet enn å tro hardt på tet og slutt! Gå ikke glipp av følgende:

Lørdag er det DOBBEL V75-JACKPOT i V75-SPILLET, og det ligger hele 3,3 millioner ekstra i sjuerpotten! Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre andelslag på Eksperten. Her finner du andelslag fra Kr.50 per andel, og helt opp til Kr.2 000

V64-1 : 7 Mcenroe – Innledningsløpet holder LAV KLASSE, og det skal ikke veldig mye til for å vinne dette. Favoritten er BEST, men den er alt annet enn stabil, og ikke helt enkel å regne på. Magnus Djuse har kjørt den fem ganger, og i tre av de fire siste gangene han har kjørt så har det blitt galopp. Vinner trolig feilfritt, men vi tør ikke å anbefale en slik hest som et godt bankerspill. Motivert, men…

V64-2 : 3 Victory Bank – Var BRA i sitt monteprøveløp, og den avsluttet i 16-fart der. Løste dessuten kjapt fra start, og her blir det trolig gratis tet. Rytteren er BEST, den har gått 16 med vogn, og kan nok minst det under sal også. Lar seg neppe fange om den går som vi håper/tror, og den er svært spillbar i dette monteløpet.

V64-3 : 4 Moddjerva – Har vi en feeling for i et ikke veldig tøft løp for «kaldingene». Kommer ut i ny regi, og det er Tomas Pettersson som nå er trener for den. Når den vant tredje sist så lå snøen rundt banen, og det var alt annet enn optimale forhold. Gikk da 31,9 s 400m med krefter igjen. Er etter B.W. Modde, det er en hingst som pleier å lage veldig kjappe avkom, og distansen i kveld er intet minus. Slår til som en godbit direkte?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV64-4 : 6 A Nunja Kid –
Kan være helt klink her, og det er en soleklar tipsener. Møtte Global Concept (fem strake) nest sist, ble toer bak den, og på klokken stod det 11,7 s 800m. Sist havnet den så i dødens på Kvatosåfin, og det kunne naturligvis ikke gå. Kommer nå ut etter en liten pause, den møter MYE billigere motstand, og er dessuten blitt strøket inn et spor. Viste sist at den kan åpne bak bilen, og her klemmer nok gjestekusk Daniel Wäjersten til direkte. Skulle han greie å ta seg til tet så er løpet over, og den må bare prøves i kveld.

V64-5 : 2 B.W. Bille – Har vært tøft matchet (Derby og Derbykval), og er dessuten noe bedre enn raden. Feilet fra seg en mulig seier på oppløpet sist, og Persson er nok svært revansjesugen i kveld. Skal stå først. 10 Zenit – Hadde et knallsterkt fjorår, og var hele 10 ganger blant de to beste. I år har den kun startet tre ganger, og ikke vært helt som best. Kommer nå ut etter en knappe to mnd pause, og viser den bare litt form så er den god nok i et løp som dette. Sporet passer perfekt da den er kjapp fra start, og kusken er dessuten meget god. Plukkes med som en tenkbar skrell.

V64-6 : 2 Best In Show AS – Kom ut i ny regi sist, og gikk helt greit i kulissene. Forholdene var krevende, og Ulf Ohlsson hadde store problemer med sikten. Nå rykkes skoene rundt, den er kjapp i vei, og dette ser veldig riktig ut på forhånd. Kan lede hele veien på en god dag…

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.