Lerum med nye topptips - Kr.960 ble til Kr.25 836 på Biri 1. oktober!
Tipsene sitter veldig bra for tiden, og på Biri fredagskveld var det igjen duket for en saftig opptur. Undertegnede anbefalte et bankerspill på Fantasio De Cuy (2-valg), og den holdt ikke uventet lekestue mot en svært overkommelig gjeng. Gliding Sun (3-valg) innfridde dessuten som en ordentlig godbit i monteløpet. Bongen til Kr.960 suste inn, og betalte ut knallfine Kr.25 836,-. På Eksperten ble det fullklaff for totalt 16 bonger (kun 29 bonger fikk seks riktige denne fredagen), og prisene på disse var fra Kr.960 til Kr.3 000,-. Bongene betalte ut fra Kr.25 836 til Kr.27 824,-.

Lerum med supertips i V86-spillet 29. september - Kr.835 525 innspilt!
Undertegnede serverte SVÆRT sterke V86-tips til den gedigne jackpotomgangen fra Sverige, og det ble en solid opptur for mange av de som tok rygg. Sashay Kemp (2-valg), Gio Cash (1-valg), Fröken Fräken (1-valg / vår banker), Zarenne Fas (2-valg), Unico Broline (3-valg), og Imhatra AM (2-valg) sto alle først på ranken. Samtlige V86-systemer satt som de skulle, og det gjorde også en rekke av de flate bongene på Eksperten.

Totalt omsatte Nettavisen for ca 116 000 på Eksperten til onsdagens V86 på Solvalla/Jägersro. 36 andelslag gikk inn med 8 rette, mens det også ble litt penger inn på de øvrige andelslagene. De 36 andelslagene som gikk inn kammet med seg hele Kr.770 478. Totalt spilte Nettavisen inn formidable Kr.835 525 onsdag kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Romme og Umåker står for kveldens V64 Xpress-omgang, og det er altså DOBBEL JACKPOT med over 1,6 millioner ekstra i sekserpotten! Det kjøres løp på to baner, og er et tilsvarende konsept som vi har hver onsdag med V86. Forskjellen er at det kun kjøres seks løp, og at alt er over på en time. Moroa starter klokken 20.30, og alt er over klokken 21.30. Vi liker dette konseptet, og det at man kan plukke de seks beste løpene fra to baner gjør at disse omgangene vil by på det beste V64-spillet i uken.

I kveld jakter vi JACKPOTKRONENE med en hel del snadder, og bankeren taper vel ikke? 8 Importedfrmdetroit (V64-6) er klart best i finalen, og går alt riktig for seg så må vi bare tro mye på at den tar seg av det løpet. Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 2 Capone Vox – Er en stor/litt tung type som vi forventer en hel del forbedret med et løp i kroppen etter pause. Fullførte da godkjent, og gjorde det på en god tid. Kan nok ned mot 14,0 på distansen, den står i et perfekt spor, og dette ser interessant ut på forhånd. Gikk med treningsbalanse sist, mens det blir skorykk bak i kveld. SE OPP! 4 First Tatar – Imponerte veldig fra dødens sist, og utvikler seg flott i regi Nicklas Westerholm. Skal naturligvis regnes tidlig her.

V64-2 : 8 Marvelous – Er BEST på ren kapasitet, og vi føler derfor at favoritten er motivert. Solgte seg dyrt mot svært kapable Mellby Galanga sist, mens den nest sist aldri ble kjørt med. Er på vei mot storformen, og skulle Sandra Eriksson klemme til her så blir vi fakta overrasket om noen tør å svare. Har gått med vanlig vogn i årets to første løp, men i kveld fester man på en BIKE. SPILLES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV64-3 : 2 Bottnas Hope – Vi er glade i strekhester i løp som dette, plukker med oss begge to. Ideen er under utvikling, og den kan skrelle fra rygg leder. Fullførte meget bra sist, mens den ble sittende bom fast nest sist. Kan nok 15,5 på distansen, og er altså ikke ueffen om det bare løser seg til slutt. OBS!

V64-4 : 11 Hippokrates F. – Er mye bedre enn raden, og vi er litt inne på at den kan storskrelle i kveld. Det ble feil for den sist, men ble også kjørt av en svak kusk da. Gangen før satt den fast, og ble bortkjørt også da. Får opp skrellkusk Micael Melander i kveld, og det er et solid pluss. Melander har vunnet 3 av de 13 siste løpene, og har gjort det med en 17 oddser, 22 oddser, og 66 oddser. De to siste var faktisk på V75… Hippokrates F. står ikke tilbake for noen av disse på kapasitet, og vi er altså på vakt. OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV64-5 : 6 I Am Rapida – Her blir 5 Hemisphere enormt hardt betrodd, og det er også den beste hesten i feltet. Er dog ikke å stole på, og en oppjaget sprint er neppe et pluss. Den blir kun en garderingshest for oss. Ideen har gjort helt OK løp på slutten, og formen er slett ikke verst. Har endelig helt riktige betingelser foran seg, den kan åpne, og man må ikke glemme at denne vant fra dødens fjerde sist. Sprintet da 12,4. PASSES! Ellers garderer vi bredt her da det er mange som kan vinne om favoritten rører det til for seg.

V64-6 : 8 Importedfrmdetroit – Har vært ute mot tøff motstand de siste gangene, men gjort det bra, og i kveld mot billigere motstand så må vi bare tro på denne i finalen. Fullførte godkjent bak Spickleback Face sist, mens den var god toer bak Summit In Sight nest sist. Her er det billigere i mot, kusken er knallgod, og selv fra et dårlig spor lar vi det stå til. ALL IN!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.