Gå til sidens hovedinnhold

Dobbel V64-jackpot med over 1,9 millioner ekstra

Voldsomme 1 924 336 ligger ekstra i kveldens sekserpott! Svært spennende omgang med et gedigent potensial! Du tar vel rygg når vi jakter store V64-kroner i kveld?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Det er altså DOBBEL V64-JACKPOT i kveldens omgang fra Halmstad, og det ligger over 1,9 millioner ekstra i sekserpotten. Vi har derfor lagt ut V6-lag på Eksperten, men det ligger naturligvis også V64-lag der. Vi tror på en STOR sjanse for 9 Fire Edition (V64-4), og den står alene på de flate bongene. Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 7 Honeybee Frö – Har utviklet seg mye, og er dessuten i en helt fantastisk form. Vi hadde god tro på den sist, og da avgjorde den sikkert fra dødens på en sterk tid, Gangen før spurtet den meget oppløftende i kulissene, mens den tredje sist kom alene til mål på en 13-tid. Må ha en flott mulighet igjen, og vi iler til med tipsnikken.

V64-2 : 11 Global Warrior – Så smellbra ut etter pause sist, og den skal passes her. Spurtet meget sterkt etter en passiv styring, hadde full spenst over mål i det nevnte løpet, og den fikk to pluss i kanten av oss. Her lukter det tempo, og da kan det bli dønn riktig å komme bakfra med sparte krefter. Slår til som en godbit?

V64-3 : 7 Caitriona – Fungerte ikke optimalt sist, men gjorde et svært sterkt løp etter galopp, og en ganske tøff reise da. Gangen før kom den til mål med krefter igjen, mens den tredje sist viste 10,7 s 800m med krefter igjen. Er nok behandlet etter løpet sist, og klaffer det bare litt underveis så duger den i massevis i et løp som dette. SPILLES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV64-4 : 9 Fire Edition – Galopperte like etter start sist, og den trives nok bedre med auto enn volte. Gikk gode løp hver gang før det, og fjerde sist var den brenngod etter en drøy reise på 13,0. Er nå veldig riktig ute når det gjelder motstand, kusken er svært rutinert, og vi tror på en stor mulighet om alt går riktig for seg. MÅ BARE PRØVES I KVELD!

V64-5 : 13 Keegan Trot – Fikk endelig vinne sist, og gjorde det på et meget bra sett. Jogget da 13,3/2140ma med krefter igjen. Distansen i kveld er intet minus, og feilfritt har den en stor sjanse å runde samtlige. Må med på alt av seriøse bonger!

V64-6 : 8 Ornello – Flott finale med hele 75 000 til vinneren, og vår feeling er at springsporhestene på 20m tillegg har en fin sjanse her. Ideen har gjort bra løp på slutten, og den fullførte fint også sist. Er kjapp ut med volte, og her er nok Lugauer offensiv nedover startsiden. Skulle han lykkes å ta seg til tidlig tet, ja, da må sjansene være gode. Plasseres foran pausehesten 7 Bankrobber som vi holder høyt på kapasitet, og er formen på plass etter oppholdet så kan det tenkes at også Untersteiner klemmer til direkte. DOBBELT A-VALG!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.