Lerum med solide V65-tips til lunsj 7. januar
Det kom litt sene strykninger til denne omgangen, og undertegnede måtte gjøre om på bongene som lå ute på Eksperten. Bongen til Kr.1 200 satt som et skudd, og betalte ut meget fine Kr.8 320,-. Global Billboard (1-valg) innfridde som en banker av stål, og skrellen Kaiser Southwind (5,1%) var med på kun tre hester. Vi gratulerer de som tok rygg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Halmstad byr på en ÅPEN og SPENNENDE DOBBEL V64-JACKPOTOMGANG denne kvelden, og dette er en omgang med stort potensial. Vi spiller uten bankere på de litt større bongene da vi vil ha med oss luringene i denne omgangen. Ta rygg på følgende:

V64-1 : 3 Bellmondo – Det er MYE formløst i V64-innledningen, og vi velger derfor å sette den hesten som har vist form på slutten først. Bellmondo spurtet inn til seier sist, mens den avsluttet bra nest sist. Er meget bra på sitt beste, den er vass på speed, og burde havne riktig på det i dette lille feltet. OBS! 4 Staro On The Rocks – Imponerte stort når den stod hos Stall Hamre, og vant blant annet på en 11-tid fra dødens. Har ikke vist slike takter hos Riordan, og noe må ha vært feil på den. Gjør en spennende start etter treningspause i kveld, og den må ikke undervurderes. Motbudet. PS. 6 Vegan Face – Denne ligger man lavt med fra stallhold, og vi velger derfor å kappe den fra våre bonger.

V64-2 : 6 Remus Eck – Må være et spennende spill i kveldens V64-omgang, og vi iler til med tipsnikken. Kom inn på stallen til Lugauer i fjor høst, og gjorde to løp før den fikk seg en treningspause. I sitt siste løp ble det galopp fra innersporet, og den havnet LANGT bak feltet. Kom voldsomt tilbake, og avslørte sin store kapasitet. Kommer nå ut etter en treningspause, stallen har toppform, og Lugauer har hestene sine ALLTID klare etter opphold. Slår til som en godbit i hendene til Marc Elias?

V64-3 : 10 Chef Axe – Dette er et dårlig løp, og med Johan Untersteiner som superfavoritt bak Chef Axe. Vær dog OBS på at dette er en traver som har rørt det til for seg i hele sitt liv, og den er usikker. Kom bra tilbake etter galopp sist, og feilfritt vinner den normalt et løp som dette. Har feilet i seks av de syv siste løpene, og det er ingen hest vi ønsker å gå ALL IN på i en slik TOPPOMGANG som i kveld. Motivert favoritt, men altså ingen banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV64-4 : 2 First One In – Har gjort to løp etter skade, og den virker å være veldig på riktig vei igjen. Fullførte klart bra etter en ganske tøff reise sist, og den varslet form da. Er BEST på ren kapasitet, og med litt hjelp underveis blir den ikke enkel å stå i mot. SPILLES! 8 Keegan Trot – Her kjørte altså Lähdekorpi oppi en foranliggende hest sist, tapte MYE vel to runder igjen, men kom voldsomt tilbake. Hentet 60m på en såpass god hest som Maestro Crowe… Får bare kusken til styringen så har denne grunnkapable traveren en fin sjanse.

V64-5 : 9 Infinitus – Spurtet voldsomt fra køen sist, og hentet MYE på 6 Hurricane River. Varslet en herlig form, og vi likte den skarpt. Var meget bra på samme tid i fjor, sporet skal passe perfekt, og dette ser veldig riktig ut på forhånd. Blåser alt om det bare blir litt tempo? 2 Can Lane – Gikk greit i kulissene sist, og formen er bra. Har en drømmeoppgave foran seg her, og skulle det bli tidlig tet så kan den lede dette rundt om. Har nemlig vunnet 5 av 6 løp fra den posisjonen. Vi vil dog advare litt for at den sliter litt med halsen sin, og presterer derfor noe ujevnt.

V64-6 : 7 Global Countess – Var rett og slett enormt bra i debuten for Hanna Lähdekorpi sist. Taklet riktignok ikke et trangt spor i volten, og det ble galopp direkte. Tapte mye. Gikk helt enormt etter denne galoppen, og på klokken stod det 12,2/1900m etter uhellet. Kostet ikke det mer enn det smakte så må sjansene for revansje være knallgode i et billig løp som dette. SPILLES!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.