Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.Lerum med knallsterke V4-tips i lunsjen til Bergsåker 13. mai
Undertegnede var ordentlig på hugget i lunsjen til Sverige denne torsdagen, og tipsene satt fantastisk bra. Balzac Du Chatelet (2-valg), Lyckans Star (5-valg -a-hest hos oss), og Bazinga Cheri (2-valg) ble servert som godbiter, og på den store bongen til Kr.960 var storfavoritten i finalen dekket opp med 3-valget Bonaldo. Utbetalingen ble meget fine Kr.6 286.

Momarken avrunder uken med en DOBBEL V65-JACKPOT, og det ligger altså over 1,1 millioner ekstra i sekserpotten. Det er som vanlig spennende på Momarken, og det er en ordentlig flott V65-omgang som venter. Kveldens beste banker kommer ut i V65-2, og der står talentet 4 Janko S. alene. Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 2 Tako Ø.K. – Var klart bra etter pause sist, og holdt fint etter en luftig førsterunde (21,3 f 1000m). Takler mellomdistanse, sporet er perfekt, og det er en helt grei favoritt. Vi hadde kanskje banket den på en kjapp sprint, men vi tør ikke å gå all in på den over mellomdistanse. 8 Tangen Tore – Var bunnsolid fra dødens sist, og avgjorde ganske enkelt da. Har kun gjort 22 løp hittil i karrieren, og er fortsatt under utvikling. Distansen takler den bedre enn de fleste, og må tas på alvor i et løp som dette.

V65-2 : 4 Janko S. – Var fullt godkjent fra dødens i debuten, og hadde det ikke vært for en liten hjulhekt litt inn på oppløpet, ja, da hadde den trolig vunnet. Gikk en sluttrunde i 14-fart fra utsiden da, og det må være bra. Ventes ytterligere forbedret til kveldens oppgave, den går nok en 15-tid om nødvendig, og da skal det ikke være snakk om saken. Dette er søndagens beste V65-banker.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-3 : 3 Amazing Adel –
Står med en dårlig rad nå, og får neppe mange tilhengere i totoen. Vær dog litt OBS på at den var meget bra over en periode i fjor, og den har altså en god del inne når den først finner litt form. Har nå fått seg et løp i kroppen etter pause, og det gjorde nok godt. Duger i omgivelser som dette, og det er en tenkbar skrell for de som jakter jackpotcashen i kveld.

V65-4 : 10 La Moss – Tror vi bestemt er feltes beste hest, og den skal passes her. Var OK i årsdebuten nest sist, og viste da 13,7 s 800m. Var forbedret sist, og blåste da rundt feltet runden fra mål. Rullet så over ca 900m fra mål, og det er mulig at det rett og slett gikk litt for fort. Glem ikke at femte sist så satt denne bom fast mot MYE bedre hester enn dette i et forsøk til Kriteriet. Kommer i kveld ut etter en liten pause, den har stor fart i kroppen sin, og kommer å felle mange nedover det lange oppløpet på Momarken. OBS!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-5 : 8 Nelson Andrea – Er på vei mot storformen, og den har en meget solid sjanse i et billig løp som dette. Har gjort to fine løp etter pause, den trives når det blir litt varmere i været (vant seks løp fra juni til september i fjor), og fra eventuelt tidlig tet er dette hesten å slå. Vi blir fakta overrasket om noen innvendig ønsker å svare, og det kan dermed bli billig for vår soleklare favoritt. SPILLES!

V65-6 : 6 Dontgiveme Chocolate – Innledet sterkt etter pause i fjor, men greide ikke å følge opp utover i sesongen. Er den like bra etter en tilsvarende pause i år, ja, da vil den gjøre det skarpt i et løp som dette. Har nemlig svært fin grunnkapasitet, og den MÅ passes. 9 Staro On The Rocks – Satt fast mot MYE bedre hester enn dette sist, og den får mange tilhengere i totoen. Har dog vært noe variabel, og vi stoler ikke fullt ut på den. Er derfor kun en garderingshest for oss.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.