Gå til sidens hovedinnhold

Dobbel V65-jackpot med over 1,5 millioner ekstra til lunsj

V65-1 starter klokken 12.45! Gedigen DOBBEL V65-JACKPOT med hele 1 573 897 ekstra i sekserpotten! Du tar vel rygg på våre oppdaterte vurderinger?

Lerum med V86-fest på systemene og flere siste info bonger 24. februar
Vår faste tråd på Nettavisen fikk kun 7-riktige da vi dessverre hadde bankerspilt 4 Gardner Shaw (V86-6) der. Det ble imidlertid en SOLID opptur for de som kjøpte seg en andel i våre systemer på EKSPERTEN, og samtlige systemer suste inn. Systemene var som følger:
Fire andeler a Kr.1 500 betalte ut Kr.60 174,-
Fire andeler a Kr.1 000 betalte ut Kr.57 680,-
Ti andeler a Kr.400 betalte ut Kr.57 680,-
Tjue andeler a Kr.200 betalte ut Kr.57 680,-
Tjue andeler a Kr.300 betalte ut Kr.60 174,-

Undertegnede fikk også inn SYV SISTE INFO bonger med åtte riktige, og de kostet fra Kr.200 til Kr.750 per andel. Utbetalingene her ble fra Kr.41 071 til Kr.43 558,-.

Lerum med supertips på V65 i Bergen 17. februar - kr 1 800 ble til kr 54 402
Det ble ikke spesielt lettløst i Bergen denne onsdagen, men undertegnede var igjen riktig på det i Bergen, og det ble dermed solid "påfyll" for de som tok rygg. Hubert B.G. innfridde som en soleklar banker, mens "smellen" Polar Rocky (6-valg) stormvarslet vi for. Det største V65-forslaget (innl.pris kr 1 800) satt som det skulle, og betalte ut knallfine 54 402 kr.

I V4-spillet ble det også en solid opptur, og det største V4-forslaget (med innl. pris kr 1 080 betalte ut svært solide 28 606 kr.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Solvalla byr på en ÅPEN, og SVÆRT SPENNENDE DOBBEL V65-JACKPOTOMGANG denne fredagen. Vi har lagt ned mange timer med løpene, og dette er alt annet enn lettløst. Flere av løpene er svært krevende, det finnes ingen "sikre bankere", og vi blir overrasket om ikke dette gir solid betalt. Vi tar en sjanse på bankeren i denne omgangen, og må bare prøve oss på 6 Bottnas Gouverneur (V65-5). Gikk fullt godkjent etter et lengre avbrekk sist, den har kapasitet en bra bit utover grunnlaget sitt, og vi tror ikke den taper om Claes Sjöström skulle greie å ta seg til tet. ALL IN!

Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 2 Bear Victory – Kom ut etter et lengre avbrekk sist, og trengte det løpet i kroppen. Gikk helt OK, men heller ikke noe mer. Ventes MYE forbedret til denne oppgaven, på ren kapasitet duger den godt, og fra et nydelig spor bak bilen er i hvertfall vi på vakt. Slår til som et herlig frekt objekt?

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V65-andelslag til dagens omgang på EKSPERTEN. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 000.

V65-2 : 9 The Big Bang – Et svakt monteløp venter, og vi skal ikke sløse med kryssene da det er et klart skille på disse. Vår ide er knallgod under sal, og i sitt siste løp før pause havnet den i dødens på 2 North Star Navi. Knakk den enkelt, og bare reiste i fra på 15,1/2140ma. Kommer nå ut etter pause, og er bare formen sånn noenlunde på plass så må dette være snakk om en solid sjanse. Var faktisk betydelig mindre spilt enn North Star Navi når vi la ut våre tips… DET SIER VI TAKK TIL!

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V65-andelslag til dagens omgang på EKSPERTEN. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 000.

V65-3 : 2 Global Virgin – Har vært hardt matchet på slutten, og den er bedre enn raden. Mot tøffe hester på Åby sist gikk den PIGG i mål uten å få fritt frem, og den fikk et stort pluss i kanten av oss. Fullførte også godkjent mot meget gode hester nest sist, mens den spurtet strålende når den fikk fritt frem tredje sist. Har egentlig spart seg opp til en seier nå, og fra et perfekt spor må den være helaktuell. SPILLES!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-4 : 10 Princess Kei’em – Et HELSKUMMELT hoppeløp venter, og her er det veldig jevnt. Ingen av disse har egentlig vist veldig mye, og en bred gardering kan fort vise seg å være smart. Vår ide blir neppe mye spilt med en elendig rad, men her skal man være litt på vakt. Har fått tre løp i kroppen etter et lengre avbrekk, og er på riktig vei. Fikk aldri skikkelig sjansen nest sist, og kom da til mål med krefter igjen. Sist kom den via tredjespor ca 700m fra mål, fullførte fint, og på klokken stod det faktisk 12,7 s 800m. Har blitt strøket inn et spor, den vil sitte i et fint par, og må passes i et billig løp som dette!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-5 : 6 Bottnas Gouverneur – Var tung etter et lengre avbrekk sist, men gjorde det uansett fullt godkjent etter en ganske tøff reise. Vi hadde 13,5 s 800m på klokken, og det må være godkjent. Er normalt BETYDELIG forbedret med den blåseren i kroppen, distansen takler den bedre enn de fleste, og den er også OK fra start når man ladder med den. Vi er veldig inne på at Claes Sjöström klinker til fra start her, han vil tidlig til tet, og siden er vel dette løpet over? Er svært spillbar nå, og vi kan ikke gjøre annet enn å tro hardt!

V65-6 : 10 Prodigy Shark – Spennende finale hvor vi prøver oss med et ordentlig frekt objekt. Prodigy Shark spurtet strålende mot meget gode hester sist, og hentet mye nedover oppløpet da. Vi hadde 12,3 s 1000m på klokken, og vi likte det vi fikk se. Distansen nå er intet minus, og klaffer det bare litt på veien så må denne være HET. SPILLES!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.