*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Dobbel V75-jackpot med 62 millioner ekstra - du kan vinne 104 millioner

Leangen22062019_Jomar Blekkan vant løp 3. med Alma Prins_foto_Ned Alley_Hesteguiden.com.

Jomar Blekkan og Alma Prins. Lørdag kommer de ut i V75-2. foto_Ned Alley_Hesteguiden.com.

Fantastisk omgang med enorme kroner i sjuerpotten! Bankeren får det sydd opp? Stjernesmell i kaldblodsløpet? Smell i innledningsløpet? Vi tror på millionutbetaling på lørdag, og spiller frekt i jakten på de helt store kronene!

05.06.20 15:28

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Sendingen begynner klokken 14.00 / V75-1 begynner klokken 16.20

Lerum med topptips på Jarlsberg 1. juni - Kr.960 ble til Kr.10 232!
Vi pangstartet juni-mnd, og undertegnedes V65-vurderinger på Jarlsberg var sterke! Kinge Svarten ble banket på det meste, og det ble som ventet revansj fra løpet sist! Starstrucked (2-valg) ble lansert som en av dagens virkelige godbiter, og den hadde ingen problemer med å innfri. Den mellomste bongen til Kr.960 satt som spikret, og betalte ut meget fine Kr.10 232,-.

Solide gevinster i V75 på Bjerke lørdag 30. mai
Leirvåg valgte å bruke Jackson Avery som banker på sine V75-forslag på Nettavisen denne lørdagen og den måtte nøye seg med 2. plass. På Eksperten ble det dog fullklaff for den ene tråden av andelslagene som het "Siste Bjerke Gulljackpot). Her ble 5 Madelen L.T.C. bankerspilt i V75-7 og omgangens største 4 Komnes Bork var med på kun fire hester. Totalt ble det klaff for 21 andelslag på Eksperten:

Fem andelslag med fire andeler a kr 125 - utbetaling kr 10 076
To andelslag
med fem andeler a kr 101 - utbetaling kr 10 076
Tre andelslag
med fem andeler a kr 200 - utbetaling kr 10 494
To andelslag
med fire andeler a kr 250 - utbetaling kr 10 494
1 andelslag
med ti andeler a kr 100 - utbetaling kr 10 494
1 andelslag
med seks andeler a kr 332 - utbetaling kr 10 956
1 andelslag
med ti andeler a kr 200 - utbetaling kr 10 956
1 andelslag
med fem andeler a kr 400 - utbetaling kr 10 956
Tre andelslag
med fire andeler a kr 500 - utbetaling kr 10 956
1 andelslag
med fire andeler a kr 899 - utbetaling kr 11 440

Lerum med solid V4-fulltreff 28. mai - Kr.960 ble til Kr.24 939!
Undertegnede traff meget bra i lunsjen til Halmstad torsdag, og det ble en SOLID opptur for mange av de som tok rygg. Den store bongen med en innleveringspris på Kr.960 satt nemlig som spikret, og betalte ut storfine Kr.24 939,-.

Lerum med V4-suksess 27. mai - Kr.960 ble til Kr.8 776!
Det ble en herlig opptur for dem som tok rygg på undertegnedes V4-bonger (Eksperten) til Kr.960 denne kvelden på Åby/Örebro. MT Mighty Winner (3-valg) ble lansert som dagens beste banker i V65-spillet, og den vant sitt løp veldig enkelt i V4-1. Stjernesmellen Bikila (6-valg / 2,5%) var med på kun fire hester, og ble også nevnt som en mulig skrell i vår tekst til V65-omgangen.

Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.

En DOBBEL V75-JACKPOTOMGANG venter altså på lørdag, og det ligger ca 62 millioner ekstra i sjuerpotten! Omgangen fra Östersund er dessuten svært vrien, og flere av løpene er mildt sagt åpne. Vi er klart inne på at dette vil gi kolossalt godt betalt, og blir alt annet enn overrasket om det er duket for en saftig millionutbetaling til de med riktig rekke. Når det gjelder dagens beste banker så var ikke den helt enkel å finne, men tilslutt landet vi på 9 Hill Street (V75-6). I dette løpet vil det bli laddet hardt fra flere i første rekke, og da pleier det ikke å være feil å komme bakfra med sparte krefter. Kihlström kjører bankeren, og den er altså i de beste hender. Ellers vrimler det med lite spilte objekter, og her er det bare å ta rygg på følgende:

V75-1 : 8 Tinten – Innledningsløpet er helskummelt, og svært jevnt. Vår ide har ikke akkurat hatt marginer med seg, og er stadig bedre enn raden. Ble sittende bom fast med vinnerkrefter sist, og så veldig formsterk ut da. Fast satt den også nest sist, og da var vinneren av løpet Don Fanucci Zet. Her møter Tinten helt riktig motstand, distansen er ikke et problem, og får bare Mattias Djuse til styringen så kan dette opplagt gå veien. OBS! 5 She Follow Me – Er en knallbra hoppe under rivende utvikling. Den galopperte tidlig sist, tapte mye, men kom enormt tilbake, og satt bom fast over mål. På klokken stod det da 13,9/1800m. Gangen før var den meget god til seier, og viste 10,5 s 800m da. Har virket rolig og fin med voltestart tidligere, og vi regner derfor med at den takler sitt trange spor. PASSES!

1 Will I Am – Hadde vi banket med Björn Goop, men med Witasp blir den kun en liten outsider. Har gjort fine løp i langt tøffere omgivelser enn dette, den kan åpne med volte, og duger i et løp som dette om kusken bare er heldig med styringen. 3 Mellby Highball – Fullførte sterkt i debuten for Bergh sist, men er normalt ytterligere forbedret til denne starten. Er meldt med baksko, og det vil være et minus. Vi ranker den derfor litt ut. 6 Armagnac – Har vært to ganger ute over den aktuelle distansen, og det har blitt to smultringer. Nå virker formen å være veldig bra, og den spurtet solid via siste indre sist. Tar trolig tet, og skulle Goop få dempe litt så kan den kanskje renne unna.

9 Phonix Photo – Får mye spill på seg pga Kihlström. Er imidlertid en hest som sliter veldig med aksjonen, og vi er usikre på hvordan den vil håndtere en våt og klinete bane på lørdag. Har OK kapasitet, men vi ranker den uansett litt ut. 10 Made Of Stars – Har spurtet ordentlig bra to ganger på rappen, og er veldig pågang etter pause. Distansen skal ikke være et problem, og den er skrellaktuell i et løp som dette.

Vår rangering : A : 8-5 B : 1-3-6-9-10 C : 7-12-11-4-2

V75-2 : 14 U.R. Faxe – VIDÅPENT løp for de kalde, og en bred gardering kan vise seg å være smart. Vår ide passer perfekt med «Smygström», og glem ikke at disse to vant V75 i sammen i fjor. Nå har U.R. Faxe fått to løp i kroppen etter en lengre pause, og virker å være veldig på riktig vei. Ble aldri kjørt med sist, men spurtet storveis nedover oppløpet, og vi hadde faktisk 21,9 s 800m med krefter igjen. Er alltid skummel når den får smyge med i rygger, og selv om den er tøft ute i dette løpet så er den alt annet enn sjanseløs. OBS! 11 Guli Rubin – Har vært ute i beintøffe omgivelser de siste gangene, og går ned minst en klasse på lørdag. Nest sist møtte den Odd Herakles, mens den sist støtte på Månprinsen AM/Åsrud Vilja. Er dessuten herdet i dette grunnlaget, formen skal være bra, og fra et nydelig spor kommer den seg normalt bra avgårde. DOBBELT A-VALG!

3 Alma Prins – Spurtet bra etter sene luker sist, og kom til mål med krefter igjen. Er en ordentlig bra hest, men vi vet at Blekkan tidligere har vært litt skeptisk når banene blir sølete. Det er visst et underlag som denne ikke liker. Vi nøyer oss derfor med å plassere den på outsiderplassen. 2 Husnäs Elving – Trengte løpet etter pause sist, og vi forventer den MYE forbedret til denne oppgaven. Vant V75 med Adielsson i fjor (7. september), og da stod den faktisk 20m bak 1 Spang Viktor som den nå står likt med. Husnäs Elving er god nok på sitt beste, og er en av mange outsidere som kan vinne dette. 1 Spang Viktor – Har nok løftet seg MYE siden dette løpet i fjor, men den er fortsatt veldig variabel, og dessuten ikke av de raskeste fra start. Skuffet oss noe sist, mens den nest sist var helt RÅ når den la inn 20,2 s 800m. Til denne starten skal man rykke skoene rundt, så får vi se hvordan den håndterer den balansen. Skal med om man bruker noen hester.

7 Guli Roy – Pleier å like krevende baner, og den var meget god under dårlige forhold fjerde sist. Var kanskje noe under pari sist, men er altså god nok om den først har dagen. Ett løp i kroppen etter pause har normalt kun gjort godt. 9 Demex – Gjør alltid sterke løp, og pleier å dukke opp på foto når den går feilfritt. Kommer ut etter pause, og vi ranker den derfor en god bit ut. 12 Bokli Teddy – Var ikke på topp sist, men er veldig bra på sitt beste. Får Sjoner til styringen fra tillegget så er dette en av flere som må med om løpet garderes. 15 Lukas Rauen – Gikk med sko i årsdebuten. Glem det. Nå blir det skoløs, og dyktige Frode Isdahl har hestene ALLTID i orden når han tar turen. Kan være storskrellen.

Vår rangering : A : 14-11 B : 3-2-1-7-9-12-15-6-4 C : 13-10-8-5

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V75-3 : 9 Fort Knox – Fungerte elendig i årsdebuten, mens den var forbedret sist, og passerte da mål med litt krefter igjen. Vi er dog veldig usikre på hvor god/modig denne er etter det den har vært gjennom, og er dessuten spent på hvordan aksjonen vil bli på en sølete bane. Er en grei favoritt, men vi kjøper den ikke fullt ut som en klink vinner.

4 Hossiana Boko – Fyker trolig til tet, og får Westholm lure unna litt, ja, da trenger den ikke å bli enkel å fange. Vant sprettlett fra tet i årsdebuten, mens den aldri ble kjørt skikkelig med sist. Gikk da 09,7 s 800m i kulissene, og var ikke helt tom på det. Passes med nydelige betingelser! 1 Global Winner – Er trolig feltes beste hest, men innersporet var nok noe man ikke ønsket. Har nemlig ikke vist en veldig starthurtighet tidligere, og dette vil bli sjansebetont. Gikk 11,8 s 800m i årsdebuten, og var OK da. Ventes forbedret, og blir den bare ikke fast så duger den godt.

8 Dexter Brick – Ble felt av banen sist, og var ikke helt til sin fordel da. Er egentlig en solid hest i grunnlaget, og soleklart en av de beste på ren kapasitet i dette feltet. Burde dukke opp på foto om den er tilbake på sitt beste. 3 Mr Clayton J.F. – Er nesten som alltid en «NESTE GANG UT HEST», og det er blitt en dyr hest å spille i lengden. Kom til mål med krefter igjen sist, og på klokken stod det 10,1 s 800m. Kan overraske om den får løpet sitt.

Vår rangering : A : 9 B : 4-1-8-3 C : 2-10-7-11-12-5-6

V75-4 : 14 Dixie Brick – Tror vi bestemt er den beste hesten i dette hoppeløpet, og med to løp i kroppen etter pause skal normalt storformen være der nå. Fikk syre sist, men holdt uansett unna, og vant på sterke 12,6/2140ma. Glem ikke at denne på Solvalla 27. oktober i fjor var hakk i hel på Conrads Rödluva, og travet da 12,0/2140ma. Møter ingen i nærheten med et slikt kaliber her, og vi iler til med tipsnikken.

12 Ferrie De Fael – Fikk vi inn som en godbit nest sist, og den var ytterligere forbedret sist. Holdt da meget bra fra tet etter tøff kjøring underveis, og ble altså toer på en solid tid. Er nok best når den får gå med i rygger, kusken kjenner hesten meget godt, og den er alt annet enn ueffen med litt flyt underveis. 9 Award Kronos – Har vel ikke imponert noe veldig i år, men den blir likevel knallhardt betrodd nå. Spurtet riktignok klart bra sist, og da hadde vi 09,5 s 700m på klokken. Må opp ytterligere ett hakk skal den vinne nå, og vi ranker favoritten ut på outsiderplassen. Disse tre skiller seg ganske klart ut.

Skal man først gardere videre så er ikke veldig mange helt sjanseløse. Bak våre ideer er det i første rekke 1 Smaragd Norrgård (stigende form, men hvordan er vinnerviljen?), 8 Majet Af Djupmyra (feilet i angrep sist), og 6 Infinite Knight (ikke helt tom sist) vi frykter mest.

Vår rangering : A : 14 B : 12-9 C : 1-8-6-13-5-11-4-15-3-2-7-10

V75-5 : 7 Cyrano De B. – Åpnet bra sist, trykket seg tidlig til tet, og vant veldig enkelt. Gangen før satt den langt bak, men spurtet strålende nedover oppløpet, og på klokken stod det 11,3 s 800m. Møtte da betydelig tøffere motstand enn hva som venter nå. Her ønsker nok Per Lennartsson å være offensiv, og unngår han bare dødens så skal sjansene være svært gode. MÅ BARE PRØVES!

2 Messiah – Er vel ingen favoritthest for oss, men den gjør sitt nyttige dagsverk, og gjorde også det sist til en sikker seier. Nå har den fått det løpet i kroppen etter sykdom, den har trukket et perfekt spor, og kjemper om seieren på en god dag. Motbudet. 9 Pleasure For Cash – Er fortsatt veldig «uslipt», men den oppfører seg bedre i regi Oscar Berglund, og da kommer også seirene. Vant enkelt sist, og gjorde det etter å ha lagt inn 12,7 s 800m. Går med sitt vanlige utstyr, kusken er god, og smygsporet burde passe bra. Outsideren.

6 Redhot Tap Dancer – Gikk et solid løp etter en ganske grov galopp sist, og er igjen på vei mot superformen. Har tjent raske kroner i billige omgivelser i vinter, og dette er tøffere. Har imidlertid en solid innstilling, den er kjapp fra start, og er ikke helt borte om den leverer helt på topp. 3 Announcement – Gikk 10,6 s 800m sist, og den fullførte bra. Blir stadig bedre, men hvordan vil denne takle banen? Har nemlig vært gaffelbåndskadet, og da bør helst ikke banene være for ujevne når de starter. Blir derfor kun en bitteliten outsider for oss. 1 Vien Ici – Spurtet knallbra mellom hester på oppløpet sist, og holder flott form. Nå rykker man skoene rundt, og den er ikke helt ueffen om den bare ikke blir fast. Plukkes med om man går utover de vi tror mest på.

Vår rangering : A : 7 B : 2-9-6-3 C : 1-8-4-11-12-5

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V75-6 : 9 Hill Street – Ble det feil for sist, men Hill Street spurtet uansett knallbra uten at kusken gav han helt sjansen til å vinne det løpet. Etter pause nest sist fullførte den fint, og gikk en 10-tid. Kommer nå ut etter en liten pause, og rapportene er fine. I dette løpet «STINKER» det «fullt øs» fra flere i første rekke, og på en krevende bane vil det sette sine spor tilslutt, og da kan dette bli aldeles sydd opp for Hill Street som denne gang vil sitte fint til. Får løpet, og avgjør på lette bein nedover oppløpet? SPILLES!

10 Hazard Boko – Har fått to løp i kroppen etter pause, og fikk opp en veldig fart tilslutt sist. Vi hadde faktisk 06,3 s 200m på klokken. Er trolig ytterligere forbedret til denne starten, og er dermed en tenkbar skrell for de som spekulerer. 3 Han Herred – Var ikke som best på Charlottenlund nest sist (felt av de krappe svingene?), men satt fast som fulltanket både sist og tredje sist. Har superform i kroppen, men har den skalle til å avgjøre løp? Akkurat det er vi fakta noe usikre på, og hvordan vil den takle en eventuelt krevende bane? 4 Only One Winner – Har vist dårlig skalle over en lengre tid, men var ordentlig bra til en overlegen seier sist. Møtte da billig motstand, og dette blir tøffere. Man forteller dessuten fra Stall Goop at høvene ble slitne sist, og balansen til denne starten er usikker. Er desidert best skoløs, og må den gå med sko er det et stort minus. Var såpass god sist at den naturligvis skal med på bongen om man først begynner å gardere dette løpet.

7 From The Mine – Var godkjent etter pause sist, og forventes forbedret til denne starten. Er veldig bra på sitt beste, og med litt flyt nedover startsiden så trenger den ikke å være helt borte. 2 Macelleria – Avsluttet bra sist, og på klokken stod det 11,1 s 800m. Har en riktig oppgave foran seg her, og skal med om man velger å gå litt ut i jakten på skrellen.

Vår rangering : A : 9 B : 10-3-4-7-2 C : 1-6-8-5-12-11

V75-7 : 8 Double Exposure – En fantastisk finale venter, og her kan faktisk ÅTTE hester vinne om alt klaffer. Vår soleklare ide hadde nok vært med i Elitloppet om man hadde kommet tidligere i gang med sesongen. Har gjort to løp etter avbrekket, og sist jogget den altså 09,9. Har utrolig mye inne, og distansen er intet minus. Kihlström bakker trolig ned i køen, for så å komme TUNGT i sluttrunden?

6 Velvet Gio – Gikk et solid løp fra dødens sist, men har nok ingen fordel av disse kjappe sprintene. Nå er distansen lengre, og det vil normalt passe bedre. En litt sølete bane er intet minus, og Velvet Gio er god nok å skrelle om det bare klaffer litt på veien. 7 Campo Bahia – Er lørdagens store snakkhest, og det er liten tvil om at denne er svært lovende. Har jogget 13,5/2000m i jobb, og rapportene er fine. Skal dog kun bli kjørt snilt med i comebacket, og man sikter mot helt andre løp enn dette senere i sesongen. Lugauer har faktisk uttalt at dette er sesongens minst viktige løp… Er derfor kun en liten outsider for oss. 10 Mindyourvalue W.F. – Ønsket Robert Bergh å være med i Elitloppet med, men det fikk han altså ikke lov til. Vant i comebacket sist, og var god. Skal være enda bedre på lørdag, og en litt klinete bane er kun et pluss for denne tøffingen. Med tempo er den alltid tung tilslutt, og den må med på gardering.

1 Cyber Lane – Rykker man skoene på, og fra dette sporet er det nok teten som gjelder. Har vist litt dårlig skalle, og hvor modig er den når den blir trykket over en distanse som dette? Leder nok lenge, men er den hard nok i skallen til å lede rundt om? 3 Handsome Brad – Var solid i comebacket sist, har trukket et fint spor, og skal med om man går utover de vi tror mest på. 9 Une Etoile Gar – Var uheldig sist, men spurtet sterkt tilslutt. Er ikke av samme kaliber som Double Exposure, men trippelaktuell med flyt. 2 Very Kronos – Dummet seg ut igjen sist, og er umulig å regne på fra gang til gang. Er fakta såpass god at den kan vinne i en feilfri utgave.

Vår rangering : A : 8-6 B : 7-10-1-3-9-2 C : 4-5


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag