Lerum med nye gevinster - denne gang på Färjestad 4. april
På Eksperten ble det levert TO STORE V64-BONGER a Kr.3 000 (fire andeler a Kr.750), og begge disse satt som de skulle. Utbetalingen for hver av disse ble meget fine Kr.23 185,-.

Lerum med V75-suksess 3. april - Kr.900 ble til Kr.25 185
V75-tipsene til undertegnede var gode denne søndagen, og det ble fullklaff for den mellomste bongen til Kr.900. Den betalte ut fantastisk fine Kr.25 185. Irvine AM innfridde som dagens beste banker, og Broadway Sun som den nest beste bankeren. Andre Ward (3-valg) stod først på ranken i finalen. På Eksperten ble det fullklaff for totalt 15 FLATE BONGER, de kostet fra Kr.1000 (10 andeler a Kr.100 / 4 andeler a Kr.250) til Kr.3000 (4 andeler a Kr.750), og betalte ut fra Kr.25 185 til Kr.29 990,-.

Leirvåg med 300 000 kr innspilt i en umulig V75-omgang 2. april
Det ble helt uløselig i lørdagens V75-omgang på Bjerke og ingen spillere maktet sju rette. Storfavoritten falt som fluer og seks rette betalte ut 82 009 kr, mens det ble pene friske 2 372 kr for fem rette. Jeg brukte både 4 Tangen Minto i V75-4 og 5 Calmass i V75-5 som bankere og begge røk. Men var samtidig veldig god på storskrellen 6 Kos Frigga i V75-2 (markert på 2,1 prosent). Det ga solid klaff for noen av systemene på Eksperten.

26 092 kr i "trøstegevinst" på fem rette
To stk systemer med 20 andeler a kr 200 og ett system med fire andeler a kr 1500, brukte begge 5 Calmass som banker, men fanget de seks øvrige vinnerne. Dessverre kom systemet litt for høyt på poeng og måtte nøye seg med 11 femmere. De ga hver seg flott 26 092 kr i utbetaling.

En hel bråte med øvrige andelslag på Eksperten ga hhv en og to femmere og totalt ble det faktisk ca 298 000 kr innspilt på Eksperten i lørdagens V75-omgang på Bjerke, til tross for at ingen andelslag fikk mer enn fem rette. Det må man si er spesielt når man "kun" får fem rette.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Sendingen begynner klokken 17.45 / V75-1 er i gang klokken 19.00


Forus Travbane byr på en spennende V75-omgang i kveld, og det er altså DOBBEL V75-JACKPOT med over 1,8 millioner ekstra i sjuerpotten. Den beste bankeren i omgangen kommer ut i V75-6, og der kan vi ikke gjøre annet enn å tro hardt på vinnermaskinen 2 Rainman O. Får normalt gratis tet, den går 14,0 om nødvendig, og da taper den ikke et løp som dette. Våre komplette vurderinger er som følger:

V75-1 : 4 Goldstile – Går mange til på etter oppvisningen sist. Var da et lekkert skue i banen, den la inn en sluttrunde etter 11,8, og var på sitt beste da. Blir enormt hardt betrodd i kveld, og skulle den komme seg foran igjen, ja, da er nok dette over. Vi er dog ikke helt sikre på at det blir tet nå, og avstår derfor fra et bankerspill. 6 Double Trouble E.P. – Havnet i dødens på Goldstile sist, og var helt OK i nederlaget. Er veldig bra på sitt beste, og er en selvskreven gardering.

3 Highland Breeze – Er satt opp for denne oppgaven, og ble sittende bom fast som fulltanket mot Goldstile sist. Da virket det ikke som om Geir Mikkelsen laddet maks fra start, og likevel fulgte han Goldstile på en bra måte nedover startsiden. I kveld er nok Mikkelsen lysten på å kjøre ALT fra start, og greier han å svare favoritten så trenger ikke Highland Breeze bli enkel å ha med å gjøre. Dette er løpets outsider.

Vår rangering : A : 4 B : 6-3-2 C : 1-5

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til tirsdagens V75-omgang på Forus. Andelene har en pris fra kr 50 til kr 1 000.

V75-2 : 4 Skeie Alma – Lekte med 2 Nylund etter pause nest sist, mens den gikk bra etter galopp sist. Galoppen skyldtes problemer med utstyret. I kveld blir det skorykk på alle fire for første gang, den er lynrask fra start, og dette kan dreie seg om tidlig tet og slutt. SE OPP! 2 Nylund – Er variabel, og en hest vi aldri stoler fullt ut på. Var knallgod sist, og leverte nok karrierens beste løp da. Leverer den slik igjen, ja, da sier det seg selv at den dukker opp på foto.

3 Troll Sterk Odin – Var helt dau sist, og leverte under pari. Kan bedre enn som så, og må naturligvis med på en gardering. Blir uansett kun en outsider etter innsatsen sist.

Vår rangering : A : 4 B : 2-3-10-7-6-9-8-1-5 C : 11

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til tirsdagens V75-omgang på Forus. Andelene har en pris fra kr 50 til kr 1 000.

V75-3 : 9 Lykkje Tutta – Her er det VELDIG åpent, og det skiller svært lite. Ideen vår har fått to løp i kroppen etter en treningspause, og er på vei mot storformen. Spurtet bra sist, viste 26,3 s 300m, og hentet på 4 Ringlilja på oppløpet. Det var første starten med BIKE, og Johan Kringeland Eriksen melder om samme utstyr i kveld. Møter ikke en veldig hard gjeng, den er 20m billigere ute kontra 4 Ringlilja, og smygsporet passer perfekt. PASSES! 2 Noria – Har fått to løp i kroppen etter pause, og er veldig på riktig vei. Var ubrukt i mål etter sene luker sist, selv om det for et utrent øye kunne se ut som den fikk maks. Er en ung hoppe, og slike kan forbedre seg mye fra gang til gang. Sporet passer, kusken er knallgod, og vi ranker denne skrellen tidlig på.

6 Oline Ø.K. – Debuterer for May Helen Lea/Djøseland i kveld, den har trent 31 på distansen, og det er gode rapporter på den direkte. Må med på gardering, og dette er løpets klare outsider. Løpet ellers er altså jevnt, og vi plukker med oss litt hester her.

Vår rangering : A : 9 B : 2-6-11-12-4-7-10 C : 3-5-8-1

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til tirsdagens V75-omgang på Forus. Andelene har en pris fra kr 50 til kr 1 000.

V75-4 : 4 Thai Poseidon – Var kun et 4-valg når dette tipset ble lagt ut, og det mener vi er helt feil. Burde nemlig igjen få tet, og siden er dette hesten å slå. Avsluttet i 12-fart sist, og vant sprettlett fra tet. Er en meget bra hest når den henger sammen i aksjonen sin, og dette er et klart førstevalg for oss. 5 Jeffrey B.R. – Fikk kjørt seg mot bedre hester enn dette sist, og kom sliten til mål da. Har startet ganske mye i vinter, og kanskje er det slik at superformen er over for denne gang? Må dessuten trolig vinne dette fra dødens på vår ide, og det tror vi ikke den greier. Blir kun en liten gardering, og ikke noe annet for oss.

11 Muscle Dream – Pål Buer var svært fornøyd med denne etter pause sist, men da trengte den løpet, og ventes MYE forbedret til kveldens oppgave. Skal lettes i balansen, og nå kommer det også på en BIKE. Blir skummel for noen og enhver om det bare blir litt tempo på forestillingen. Dette er løpets outsider.

Vår rangering : A : 4 B : 5-11-8-2-7 C : 1-12-3-9-10-6

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-5 : 10 Honannas Trolljeger – Dette er en KNALLGOD hest i grunnlaget, og den har en spennende fremtid om den får holde seg hel. Var meget fin etter pause i Bergen sist, og avgjorde da lekende lett. På klokken stod det 22,7 s 300m. Erga melder om STOR TRO på sin springer, og den må også ha en solid sjanse om det bare løser seg litt underveis. SPILLES! 9 Kleppe Nido – Var innblandet i en trang situasjon sist, og feilet pga den. Gangen før var den klink overlegen, og god på en fin tid. Gjør seg ikke bort om den har en av sine bedre dager. Motbudet.

5 Trø Ennius – Er god på sitt beste, men var noe under pari sist. Gikk da med vanlig vogn, mens det i kveld blir på med BIKEN som den har gjort flere sterke løp i tidligere. Er ikke helt ueffen om den leverer på sitt beste, og får stå som løpets outsider.

Vår rangering : A : 10 B : 9-5-1-11-12-2 C : 7-3-6-4-13-8

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-6 : 2 Rainman O. – Er en KANON i det grunnlaget som den nå står inne i, og den har altfor lite penger på konto. Vant enkelt etter pause sist, og det var krefter igjen. Har vunnet 16 av 18 løp i karrieren, og i fjor vant den 10 av 12. Går garantert 14,0 fra tet om nødvendig i kveld, og den kan ingen av disse om de skal gå en slik tid i andre/tredjespor. Lar seg neppe fange fra tet, og dette er kveldens «tryggeste» banker.

11 Thai Swagger – Kjørte Hop et svakt løp med sist, og ble sittende bom fast som fulltanket. Er veldig på riktig vei, og den må med som en førstehest ved gardering av favoritten.

Vår rangering : A : 2 B : 11-4-6-7-9 C : 8-5-3-1-10

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-7 : 7 Grislefaksen G.L. – Var enorm første gang ut i ny regi, og den går en spennende tid i møte om den får holde seg hel. Er svært grunnkapabel, og at den muligens ikke blir like hardt trent lengre vil gjøre at den får et helt annet overskudd enn tidligere. Man skal dessuten være OBS på at hingster som skifter miljø plutselig kan løfte seg MYE om de finner seg vel til rette. Er normalt forbedret med et løp i kroppen etter pause, og den må med på alt i finalen. 3 Smedheim Staut – Vi lanserte 12 Neslands Faksen som en mulig godbit mot nettopp Smedheim Staut nest sist, og da stod disse likt. Nå er Smedheim Staut 20m billigere ute, den får gratis tet, og da sier det seg selv at den ikke blir enkel å fange. Leder lenge…

13 Grisle Tore G.L. – Gikk 20,8 s 300m på Jarlsberg sist, og den gjorde et klart bra løp selv om den ikke fikk med utfallet å gjøre da. Distansen nå gjør det hele mindre oppjaget, og har den bare en viss kontakt ned mot siste sving så vil den felle mange nedover oppløpet. Må med på gardering.

Vår rangering : A : 7 B : 3-13-5-12-2 C : 10-4-11-1-9-8-6

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.