Gå til sidens hovedinnhold

Dobbel V86-jackpot med over 10 millioner ekstra i åtterpotten

Årets beste V86-omgang med en saftig DOBBEL JACKPOT! Voldsomme 10 574 574 ligger ekstra i åtterpotten.

De ekstra jackpotkronene skal vi virkelig jakte i kveld! Mye snadder er jobbet frem, og bankeren lar vel seg ikke fange fra tet?

Det er DOBBEL JACKPOT med over 10 millioner ekstra i kveldens V86-omgang fra Sverige. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre andelslag på Eksperten. Her finner du andelslag fra Kr.50 per andel, og helt opp til Kr.2 000

Sendingen begynner klokken 16.30 / V86-1 er i gang klokken 20.30


Vi har en helt spesiell onsdagskveld foran oss, og det er altså DOBBEL JACKPOT I V86-SPILLET med over 10 millioner ekstra! Løpene går på et regnfylt Jägersro og Solvalla. Den beste bankeren i omgangen kommer ut i V86-4, og der står 7 Fröken Fräken alene. Var fin etter pause sist, i kveld møter den "IKKE NOE", og den taper ikke sitt løp fra tet om den er frisk. Ellers finnes det mye snadder i de øvrige løpene, og her er det bare å sjekke ut våre fyldige vurderinger:

V86-1 : 9 Velten Red Red Red (denne ble strøket onsdag) – Har kun gjort fire løp i år, og den gjør det stortsett veldig bra hver gang den dukker opp i banen. Spurtet klart bra sist, og gikk altså 12,8/1900m da. Glem ikke at denne var jevnspilt med Mystic Mom når den besøkte Sverige i fjor, og var ikke mye slått av nevnte hest da. Mystic Mom har altså et grunnlag på ca 700 000, og her er det betydelig billigere i mot. Vi tror MYE på denne favoritten, og sjansene for at den runder samtlige er store om den bare leverer som den skal.

8 Joker Of Steel –
Er nybehandlet, og det var nødvendig. Fungerte nemlig ikke som best før pausen. Er grunnkapabel, og på sitt beste er den ikke ueffen. Motbudet. 3 Zanardi Grif – Kommer ut etter en lengre treningspause, og vi regner med at den kommer med bra form da den vil miste mange poeng i raden om den ikke leverer her (ettall øverst i raden). Blir dessuten utstyrt med en BIKE, og fra et fint spor bak bilen er det en naturlig gardering om man spekulerer mot favoritten. Stallformen til Dahlen virker dessuten å være fin.

Vår rangering : A : 9 B : 8-3-4-1-10-2 C : 7-11-5-12

Det er DOBBEL JACKPOT med over 10 millioner ekstra i kveldens V86-omgang fra Sverige. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre andelslag på Eksperten. Her finner du andelslag fra Kr.50 per andel, og helt opp til Kr.2 000

V86-2 : 5 Sashay Kemp – Har en veldig fin oppgave foran seg i kveld, og skulle Goop greie å ta seg til tet så kan dette løpet være over. Feilet i helt vill kjøring om teten sist, og da gikk det i under 05-fart innledningsvis… Gangen før blåste den til tet uten at kusken laddet, fikk rygg leder, og fullførte fint bak smellgode Sister Sledge. Har blitt matchet mot mye bedre hester denne dette, i kveld rykkes skoene rundt for andre gang i karrieren, og dette ser veldig riktig ut på forhånd. SPILLES! 3 Keely Queen ER – Er en annen som er veldig kjapp fra start, men ikke like eksplosiv som vår tipsener? Keely Queen ER er i en helt rå form, og tok en fortjent seier sist. Skulle Crebas lykkes med å svare ut Goop, ja, da er det han som har de beste kortene på hånden. Motbudet.

11 Rally Gunnar – Skulle det bli kjøring mellom favorittene så kan det bli riktig å komme bakfra med sparte krefter, og nettopp det kan Rally Gunnar gjøre. Hadde et sterkt fjorår, men har ikke fått det like bra til i år. Spurtet dog meget bra etter et passivt opplegg sist, og varslet form etter pause. Blir nå enormt kuskeplusset med Jepson, og den får stå som løpets klare outsider.

Vår rangering : A : 5 B : 3-11-4-10-1 C : 8-2-6-12-9-7

Det er DOBBEL JACKPOT med over 10 millioner ekstra i kveldens V86-omgang fra Sverige. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre andelslag på Eksperten. Her finner du andelslag fra Kr.50 per andel, og helt opp til Kr.2 000

V86-3 : 3 Gio Cash – Breeders Course-finalen med hele 600 000 skal kjøres, og igjen finnes det flere talenter med bak bilen. Vår klare ide så vi sist på Victoria Park i Wolvega, og likte det vi fikk se. Løste bra ut bak bilen fra sitt dårlige spor, fikk tredjespor, men fant etter hvert andre utvendig. Blåste så til tet ned mot siste sving, og vant enkelt. Gikk 14,8, og da må man huske på at det var et helt elendig vær den dagen. Kan garantert langt ned på 13-tallet fra tet, og vi tror på en stor sjanse fra nettopp tet. 4 Hepburn – Er Adrian sitt valg i dette løpet, og dermed er dette trolig den beste fra Stall Kolgjini. Utvikler seg meget bra, og den har vært meget god to ganger på rappen. Henter normalt ikke en lengde på vår soleklare ide, og da skal favoritten få det tøft. Er dog den vi frykter mest.

12 Look Of Love D.E. – Var ute i det samme løpet som Gio Cash sist, ble aldri kjørt med, men avsluttet sterkt nedover oppløpet, og kom til mål med krefter igjen. Var dessuten mer spilt enn Gio Cash i det løpet. I kveld kjører Wilhelm Paal, og da blir det nok ingen «pusing». Trenger ikke bli enkel å stå i mot om det bare blir litt tempo. Dette er løpets outsider, og den kan skrelle med klaff.

Vår rangering : A : 3 B : 4-12-1-2-10 C : 5-6-7-11-8-9

Det er DOBBEL JACKPOT med over 10 millioner ekstra i kveldens V86-omgang fra Sverige. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre andelslag på Eksperten. Her finner du andelslag fra Kr.50 per andel, og helt opp til Kr.2 000

V86-4 : 7 Fröken Fräken – Har et gaveløp foran seg her, og det er snakk om en svært motivert V86-favoritt. Varmet opp i en strålende stil etter pause sist, suste til tet, og holdt sikkert unna. Dog uten at det var noe sparte krefter igjen. Er garantert forbedret med det løpet i kroppen, her blir det gratis tet, og vi tror ikke den taper om den leverer som den skal. Motstandsmessig er det nemlig ELENDIG i mot… VI BANKER!

Velger man å gardere så er det 2 Kylie C. Boko, 12 Kawana, og 8 Edgeuptotop man plukker med i mot.

Vår rangering : A : 7 B : 2-12-8-3-5-1-11-6-10 C : 4

Det er DOBBEL JACKPOT med over 10 millioner ekstra i kveldens V86-omgang fra Sverige. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre andelslag på Eksperten. Her finner du andelslag fra Kr.50 per andel, og helt opp til Kr.2 000

V86-5 : 8 Zarenne Fas – Er BEST, og vi er litt inne på at den vinner dette fra dødens. Har vært ute mot de beste i hele år, og gjort det bra ved flere anledninger. Var for eksempel enorm i nederlaget mot Vernissage Grif etter en reise i tredjespor/dødens fjerde sist, og travet da 09,8 etter et «umulig» opplegg. Avgjorde så sikkert fra dødens på 10,4 tredje sist, før den var en meget god toer i storløpet på Åby nest sist. Sist gikk den 10 s 1000m i kulissene, og det var ikke enkelt å hente noe i sluttrunden. Her møter den hester som den normalt slår, og blir det bare ikke helt feil på startsiden så er sjansene meget fine. SPILLES! 3 Night Brodde – Var god toer bak Vernissage Grif i Italia sist (gikk to løp, og ikke tre), og den holder bra form. Det vi ikke liker er at den har vært ute på en lengre reise, den har gjort to løp samme dag, og nå er det altså dags igjen. Suser nok til tet, og skulle den få dempe så kan den renne unna. Vær også litt OBS på at værprognosene for Jägersro i kveld er elendige, og det blir neppe «nedoverbakkeforhold». Motbudet, men vi tror altså klart mest på Zarenne Fas.

Snakkhesten i feltet er 9 Campo Bahia. Dette er en hest som mange trodde skulle bli verdens beste, men slik har det altså ikke gått. Har nemlig ikke dradd skinnet av pølsen siden 2019, og vi er veldig usikre på denne. Prøveløpet nest sist var ikke mer enn hva det måtte være, og det sprudlet ikke av den der. Så ble det galopp i comebacket sist, men vi ble heller ikke imponert av den etter galoppen, og vi vil se noe bedre takter av denne igjen før vi ranker den høyere opp.

Vår rangering : A : 8 B : 3 C : 9-4-6-10-2-5-7-1

V86-6 : 5 Blu Di Prussia – Er en Gocciadoro-hest, og den var helt enorm i Sverige-debuten sist. Fikk en utrolig drøy reise før den trykket seg til tet ned mot siste sving. Svarte siden sikkert opp, og innsatsen var altså enorm. Vær dog litt OBS på at den falt veldig ut av aksjonen, og travet svakt siste 100m. Stod dessuten til 7x flesket, og det tyder ikke akkurat på at det var veldig gode rapporter på den før løpet. I kveld tror «alle» på tet og slutt, og det kan naturligvis også ende slik. Vi velger å gardere denne favoritten, og grunnen er altså at den travet svakt til slutt sist. 6 Qvanting Indika – Fikk også en drøy reise sist, men travet veldig fint, og var tapper fra dødens. Gikk knallsterke 12,3 etter en slik reise, og det gjør ikke mange i dette feltet etter den. Klaffer det bare litt på startsiden så kan det være duket.

2 Holy Ground – Holder vi høyt på ren kapasitet, og den har et latterlig lavt grunnlag målt opp mot ren kapasitet. Nå har den vært syk siden det siste løpet, men er det bare litt form på plass, ja, da løper ingen fra den her. Dette er løpets outsider.

Vår rangering : A : 5 B : 6-2-4-7-11-3-8 C : 1-10-12-9

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV86-7 : 3 Unico Broline – Har en meget fin oppgave foran seg i kveld, og dette kan dreie seg om tidlig tet og slutt. Fullførte godkjent på en bra tid sist, og formen er slett ikke verst. Kan nesten ikke få en bedre oppgave enn hva som her venter, og den må bare prøves nå. Leder hele veien? 7 Hat Trick – Stod først hos Hamre, så ble den flyttet til Robert Bergh, og i kveld kommer den ut i regi Jerry Riordan. Vi liker ikke såpass mange og tette bytter av en trener, og vi er usikre på hvor Hat Trick er formmessig. Har blitt matchet mot langt bedre hester enn dette på slutten, og leverer den på sitt beste så dukker den naturligvis opp på foto. Vi vil dog se den i noen løp for Riordan før vi ranker den høyere opp enn et 2-valg.

6 Valour Kronos –
Galopperte seg bort sist, men har ellers gjort få feil. Risikerer å måtte vinne dette fra dødens, og det tror ikke vi blir enkelt. Hadde nok dessuten også hatt fordel av en kjapp sprint, men den takler også mellomdistanse som det er i kveld. Kan vinne, men den blir kun en outsider for oss.

Vår rangering : A : 3-7 B : 6-1-2-10-12-8 C : 9-4-5

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV86-8 : 3 Imhatra AM – Har vi en veldig feeling for i finalen, og den er svært spillbar. Var ute i et forsøk til Oaks sist, og var da mer spilt enn for eksempel 8 Breeze… Kom da fint gjennom fra sitt bakspor, og havnet i andre utvendig. Tidlig på siste bortre var det ut i tredjespor, før Mats Djuse tok den ned igjen i andre utvendig. Kom så via sporene igjen i siste sving, og den fullførte godkjent på en knallgod tid. Er veldig kjapp fra start, og skulle Djuse greie å ta seg til tet så kan dette være over. Vi tror nemlig ikke at det blir et voldsomt kjør her da mange av disse tenker på Breeders i okt-mnd. Fikser jackpotcashen? 1 Aranka Face – Fullførte fint i et forsøk til Oaks sist, og var nok ikke helt bunnskrapt over mål heller. Er noe variabel fra start, men den kan åpne om den tramper ned på riktig fot. Er uansett sikret et bra opplegg fra dette fine sporet, og det er denne vi frykter mest. Motbudet.

4 Black Magic Eyes –
Havnet i dødens på Lara Boko sist, og var bunnsolid i nederlaget. Rader opp med fine innsatser, og er nok med på foto om den unngår dødens. Outsideren.

Vår rangering : A : 3 B : 1-4-8-12-9 C : 7-6-2-10-11-5

Det er DOBBEL JACKPOT med over 10 millioner ekstra i kveldens V86-omgang fra Sverige. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre andelslag på Eksperten. Her finner du andelslag fra Kr.50 per andel, og helt opp til Kr.2 000

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.