Lerum med enorm V65-fulltreff på Biri 5. november - Kr.2 940 ble til Kr.182 527!
Undertegnede serverte knallsterke tips til Biri denne fredagen, og det ble en solid opptur for de som tok rygg på den største bongen til Kr.2 940 (fire andeler a Kr.750). Den satt nemlig som et skudd, og betalte ut gedigne Kr.182 527! Den minste bongen til Kr.216 fikk kun fem riktige, men trøsten var meget bra, for den bongen betalte ut herlige Kr.4 105,-. Jatzy Jazz holdt lekestue som den beste bankeren i omgangen, og Stumne Fyr (2-valg) stod også alene på den minste bongen. Vi gratulerer alle som tok rygg.

Lerum med systemfullklaff i V4-lunsjen 8. november
Undertegnede kom dessverre ikke i mål på de flate bongene til Mantorp denne mandagen, men systemet (fire andeler a Kr.500) satt som det skulle. Utbetalingen ble meget fine Kr.12 322,-.

Onsdagskveld er det DOBBEL JACKPOT I V86-SPILLET. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre andeler som har en pris fra Kr.50 til Kr.2 000.

Sendingen begynner klokken 16.45 / V86-1 er i gang klokken 20.30

I kveld er det altså DOBBEL V86-JACKPOT, og det ligger spinnville 19 080 572 ekstra i åtterpotten. Omgangen kjøres på Solvalla og Jägersro, og slår værprognosene til så vil det bli utrolig flotte forhold på Solvalla mens det på Jägersro kan bli noe regn. Dette er ingen enkel omgang, og de helt klare bankerne finnes ikke. Etter å ha vært i tenkeboksen lenge så landet vi til slutt på at 3 The Eagle med Björn Goop i finalen som kveldens beste banker. Får på seg en BIKE for første gang, og vi tror den går en 11-tid fra tet. Da taper den normalt ikke sitt løp. Våre fyldige tips er som følger:

V86-1 : 3 Galantis – Har vært litt småsyk siden det siste løpet, men det kan kun ha virket positivt da den vil ha et større overskudd enn ellers. Den fullførte bra sist, og var ikke mer enn vel en lengde bak 7 Rackham da. Møtte også Rackham i et løp i fjor (08.08.20), og slo den da med 15m. Er veldig vass på speed, distansen er intet minus, og vår feeling er at den kan få det sydd opp bak 5 Sweetman/7 Rackham i kveld. Da kan den fort speede inn til seier, og det til bra odds i lukene. Adrian Kolgjini liker vi dessuten opp som gjestekusk. SE OPP! 7 Rackham – Er BEST, men her trekker sporet ned, og distansen er heller ikke et pluss. Må vinne dette fra tredjespor/dødens, og det trenger ikke bli veldig enkelt. Sist den fikk et slikt opplegg over denne distansen (10.07.2021) så var den helt sjanseløs til tredje på 11,3. Skal uansett i a-gruppen, men vi føler at dette kan være en sårbar storfavoritt.

5 Sweetman –
Var noe tung etter en liten pause sist, og den forventes forbedret i kveld. Tredje sist jogget den altså 11,7/2140ma fra tet… Kan umulig bli enkel å fange fra tidlig tet, og den får stå som en stor outsider i innledningsløpet.

Vår rangering : A : 3-7 B : 5-9 C : 6-4-2-1-8

Onsdagskveld er det DOBBEL JACKPOT I V86-SPILLET. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre andeler som har en pris fra Kr.50 til Kr.2 000.

V86-2 : 1 Where Is My Mind – Er veldig kjapp ut med volte, og den blåste til tet fra spor to i volten nest sist. Solgte seg da dyrt mot en såpass god hest som Sahara Flames, men måtte gi tapt oppunder mål. I regnværet viste vår klokke 13,9 s 1000m på Where Is My Mind. Etter det løpet ble den solgt, den debuterer for Janne Korpi, og får opp superkusken Kihlström i kveld. Leder normalt et billig løp som dette rundt om. PS. Har slitt noe med aksjonen, og sist gikk det ikke på en knallhard bane. 7 Reshevsky – Holder vi HØYT på ren kapasitet, og løpet den gjorde tredje sist var av det helt svette slaget. Gikk mer på det jevne sist, men er behandlet etter det løpet, og forventes forbedret til løpet i kveld. Er et soleklart motbud.

2 Gabriel Avenue –
Er det meget gode rapporter på, og i kveld vil man teste den skoløs rundt. Får normalt rygg leder, og kan skrelle skulle vår ide ikke være som best.

Vår rangering : A : 1 B : 7-2-5-3-6 C : 9-8-4

Onsdagskveld er det DOBBEL JACKPOT I V86-SPILLET. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre andeler som har en pris fra Kr.50 til Kr.2 000.

V86-3 : 2 Al’s Boozy Suzy – Har vært ute mot de beste i årgangen, og gjort flere fine løp. Var ikke tom på 13,4/2140ma tredje sist, mens den fullførte klart bra noen få lengder bak knallgode Glamorous Rain sist. Står i et nydelig spor nå, motstanden er noe billigere, og vi iler til med tipsnikken. 4 Maroma Wibb – Var knallgod fra dødens sist, og falt virkelig med flagget til topps da. Er normalt ytterligere forbedret med det løpet i kroppen etter en liten pause, motstanden skremmer ikke, og fra et bra spor bak bilen er den tidlig på vår rank. DOBBELT A-VALG!

6 Hi D. – Fikk på seg en BIKE for første gang sist, og det ble enkelt fra tet da. Skulle den komme seg foran igjen, uten at det koster for mye, ja, da kan det naturligvis komme en ny seier. Her er det dog hardere imot, og vi nøyer oss med å plassere den på outsiderplassen. Løpet ellers er VIDÅPENT, og det trenger ikke være feil å gardere bredt.

Vår rangering : A : 2-4 B : 6-1-3-10-7-9-5-11-8 C : -

Onsdagskveld er det DOBBEL JACKPOT I V86-SPILLET. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre andeler som har en pris fra Kr.50 til Kr.2 000.

V86-4 : 6 Smaragd Norrgård – Gjorde comeback etter en lengre sommerferie sist, og den knep seieren på en meget bra måte. Så litt tung ut, så det løpet har nok gjort veldig godt. Er LYNRASK fra start, nå fester man på en BIKE igjen, og kusken gjør det stadig bedre (53 seire i 2021!). Skulle Lövdal greie å komme seg foran her, ja, da er fort dette løpet over. SPILLES! 11 Marcos Gallon – Var helt rå etter galopp nest sist (11,9/1900m), men ikke like sprek sist. Kan løpet nest sist ha kostet mer enn det smakte? Nå er det fine rapporter på den etter en liten pause, det blir skoløs på alle fire, og på ren kapasitet duger den. Motbudet.

2 Newlight Coger – Er grunnkapabel, og har gjort to starter for sin nye trener. Feilet med litt krefter igjen etter en tøff reise nest sist, og da var feil balanse forklaringen til galoppen. Sist ble det trangt på startsiden, den feilet, og havnet langt bak. Gikk enormt etter denne galoppen, og vi hadde 13,0/1900m på klokken. Da skal man huske på at forholdene var elendige. Selv om den står litt tøft inne på pengene så er denne såpass kapabel at den opplagt kan skrelle med klaff.

Vår rangering : A : 6 B : 11-2-3-12 C : 5-10-1-7-8-9-4

Onsdagskveld er det DOBBEL JACKPOT I V86-SPILLET. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre andeler som har en pris fra Kr.50 til Kr.2 000.

V86-5 : 4 Deborah S.H. – Har utviklet seg strålende, og blir stadig bedre. Fullførte bra med litt krefter igjen i Oaks nest sist, og travet altså 12,3/2140ma da. Sist avgjorde den enkelt, og det etter å ha gjort en god del jobb selv. Er nok en av de hardeste hoppene i denne årgangen, og på tampen av en lang sesong er det veldig viktig at skallen er på plass. Burde ha en fin mulighet selv om den skulle havne utvendig leder. SPILLES! 3 Thai Brooklyn – Er utrolig bra, og har altså vunnet Hoppe Kriteriet samt Oaks i Norge. Har vært knallgod når den har gått skoløs på alle fire, og det blir den balansen i kveld. Får mange tilhengere i totoen, men her er det altså hardt i mot, og når den nesten alltid må gjøre en del jobb i løpene så blir den kun et 2-valg for oss.

6 Good Vibes – Fullførte godkjent etter pause sist, men var noe tynt jobbet, og Nordström forventer den en god del forbedret i kveld. Nest sist var den helt strålende fra dødens. Selv om den ikke rader opp lengre så er den god nok, og får stå som løpets outsider.

Vår rangering : A : 4 B : 3-6-5-8 C : 7-1-2

Onsdagskveld er det DOBBEL JACKPOT I V86-SPILLET. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre andeler som har en pris fra Kr.50 til Kr.2 000.

V86-6 : 11 Bring Me Money – Dette løpet er helskummelt, og her er fakta ingen 100% sjanseløse. En bred gardering kan dermed vise seg å være smart. Vår ide var kun et 8-valg når vi la ut våre tips, og det er naturligvis helt feil. Gikk fullt godkjent i kulissene etter pause sist, og på klokken stod det 11,7 s 800m. Er normalt forbedret med det løpet i kroppen, den får opp Kontio, og med tempo får ikke vi akkurat noe sjokk om den bare blåser rundt en overkommelig gjeng til slutt. SPILLES! 13 Greta Sisu – Fullførte fint etter pause sist, og den var positiv da. Til denne starten fester man på en BIKE, den møter helt riktig motstand, og må med på en tidlig gardering.

8 J.J. Another Vinn – Hadde vi hatt en toppkusk på denne, ja, da hadde det vært det beste spillet i hele omgangen. Har nemlig levert to solide innsatser mot betydelig bedre hester enn hva den møter nå, og det er en hest med bra grunnkapasitet. Sist var den altså toer bak «monsteret» Maestro Crowe (stod 20m bak). Distansen takler den bedre enn noen andre i feltet, og er det bare litt form på plass etter en liten pause så dukker den opp på foto. Stor outsider!

Vår rangering : A : 11 B : 13-8-10-9-1-6 C : 4-3-7-2-12-5

Onsdagskveld er det DOBBEL JACKPOT I V86-SPILLET. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre andeler som har en pris fra Kr.50 til Kr.2 000.

V86-7 : 12 Ornello – Har funnet en veldig bra form, og den var god til seier sist. Fikk da svar på startsiden, og det kan den naturligvis få igjen. Skulle dog Lugauer prikke starten perfekt, og greie å komme seg til tet på første bortre, ja, da skal det dreie seg om en meget bra sjanse. Motivert favoritt. 13 Staro On The Rocks – Er trolig feltes beste hest, og den er dessuten betydelig bedre enn raden. Var utrolig tapper i nederlaget sist, mens den ble sittende fast nest sist. Minuset er stallformen til Riordan som har vært svak de siste to ukene. Skulle ikke Staro On The Rocks ha mistet noe form så er det den vi frykter mest mot favoritten. Hadde faktisk kun 6,4% av innsatsene på seg når dette tipset ble lagt ut.

11 Capture – Er veldig bra på sitt beste, men den er klink ustabil, og galoppene er aldri langt unna. Er kjapp fra start, og feilfritt kan Christoffer Eriksson fort ladde ordentlig til nedover startsiden. Dette er løpets outsider.

Vår rangering : A : 12 B : 13-11-8-10-6-9-7 C : 14-4-1-5-15-3-2

Onsdagskveld er det DOBBEL JACKPOT I V86-SPILLET. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre andeler som har en pris fra Kr.50 til Kr.2 000.

V86-8 : 3 The Eagle – Er en OK hest i grunnlaget, og vi er veldig inne på at dette dreier seg om tet og slutt. Fullførte klart godkjent sist, og selv om den var litt ute av det i siste sving så travet den en lav 12-tid. Til denne starten fester man på en BIKE for første gang, og det vil øke starthurtigheten MYE. Fra tidlig tet med en BIKE så går denne på 11-tallet på en lynrask bane som vi får i kveld. Da taper vel den ikke dette? 9 Heaven Mearas – Vant sist, men imponerte ingen. Står i en starttreg rygg nå, og det kan bli veldig langt frem. Selv om Reden fester på en BIKE så blir den kun et 2-valg for oss.

2 Fenix Brick – Hadde vi trodd MYE på om det hadde vært mellomdistanse eller lengre. Er nemlig ordentlig god, men en oppjaget sprint er et minus for denne. Kom solid tilbake etter galopp sist, og da viste vår klokke 11,6 s 900m med krefter igjen. Er uansett kun en outsider over denne distansen.

Vår rangering : A : 3 B : 9-2-5-4-6 C : 7-8-1-10-11-12

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.