Donna viser vei mot 42 millioner

Donna Di Quattro og Björn Goop.
Donna Di Quattro og Björn Goop.

Donna Di Quattro og Björn Goop bankerspilles i tirsdagens ekstra V75-omgang fra Jägersro der alle sju V75-løpene er svenske Derbykvalifiseringer.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Rolf Lerum. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske travekspert Mats Persson.

Vi har nok en innholdsrik dag i vente med STOR sport, og STORT spill. Moroa starter allerede kl 12.20 med lunsj, og V4 fra Gävle. Deretter venter den norske lunsjen fra Drammen med start kl.13.37. På kvelden i Norge så fortsetter kvalløpene på Bjerke, og V65-spillet der starter som vanlig kl.1830.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Før vi går over til Jägersro, og løpene der så vil vi minne om at i helgen så er det finaler i 5-års Derby fra Drammen. Når det også ligger 37 millioner, og venter på en alenevinner i V75-spillet så må dette bli en ordentlig pangdag! Glem heller ikke at om søndagen så er det jackpot i V65-spillet fra Sørlandet, og her ligger det altså hele 724 592 ekstra i potten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Jägersro:

V75: kl.19.30

DD: kl.21.13

Fra Jägersro denne kvelden så knaller man altså til med et EKSTRA V75-spill. Det er kval til det Svenske Travderbyet som gjelder, og her er kvaliteten på løpene helt fantastisk denne tirsdagen. I Norge så pleier stortsett favorittene å renne inn på slike dager, men fra Sverige så er bredden mye større, og dermed så er også vanskelighetsgraden deretter. Mats Persson har gjort jobben for deg, og her er hans banker + luring:

PS. På Eksperten har også Kurt Leirvåg komponert en rekke andelslag og han bankerspiller 9 Final Oak i V75-5.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Bankeren:

2 Donna Di Quattro (V75-4) är segerlös hittills i år, men har samtidigt mött de bästa i kullen i varje start och har tjänat överlägset mest pengar av de hon möter den här gången. Hon var trea i Stochampionatet just för Björn Goop som åter sitter upp och är spetsfavorit från sitt fina utgångsläge. Därifrån bör hon ha en vettig chans.

Luringen:

9 Final Oak (V75-5) har gjort två starter i ny regi utan att få till det. I senaste starten galopperade han med vinstchans i sista sväng och vi blir inte förvånade om Robert Bergh fått ordning på fjolårets kriteriefinalist till den här starten.