Drømmen om millionene

Ørjan Kihlstrøm kjører en av våre V75-bankere fra Solvalla.
Ørjan Kihlstrøm kjører en av våre V75-bankere fra Solvalla. Foto: hesteguiden.com

Fra Färjestad på lørdag så spilte vi inn 750 000 i V75-spillet, og vi var ytterst nære å spille inn flere millioner. Fra Solvalla mandag så jakter vi påny.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Rolf Lerum. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske travekspert Mats Persson.

Oppdatert mandag ettermiddag: Det ble strålende treff for Mats Perssons V4-tips til Romme mandag. Hans herlige banker (2.valget W.S. Malte) innfridde i V4-1 og de som fulgte hans mellomste V4-forslag ( innl.pris kr 336) her på Nettavisen kunne inkasserer meget pene 5 448 kroner. I DD-spillet innfridde Mats luring 5 Twigs U. Canfly i DD-2 og de som fulgte hans minste DD-forslag ( innl.pris kr 200) kunne glede seg over herlige 41,45 i DD-odds og 2072 kroner tilbake.

Helgen har ellers vært meget innbringende for Nettavisens trav- og galopptips:

Tipsene satt bra fra Färjestad under deres gedigne V75-stevne på lørdag. 11 Global Patriot (7.valg) ble servert som dagens beste objekt, og den stod klart først på vår rank. "ALLE" fra Norge skulle spille Lome Brage i hovedløpet, mens vår a-gruppe der var Gylden Balder/Tekno Odin. I tillegg så serverte vi frekkisen MagicCarpetRide (4.valg) som en delikatesse.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Tre av våre EKSPERTEN-SYSTEMER fikk syv riktige, og en rekke av de andre EKSPERTEN-BONGENE fikk seks riktige. Totalt sett så spilte vi inn 750 000 kroner fra Färjestad denne lørdagen, og vi håper at du tok rygg på våre V75-tips.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det er godt å være i gang med en ny uke, og som vanlig starter den opp i Sverige med lunsjtrav kl.12.20. Her finner du våre tips Til kvelds så er det Leangen som arrangerer V65-løpene med en start kl.18.30. Fra Solvalla så er det duket for fantastisk sport når det skal kjempes om kriteriebilletter. OBS! DET ER OGSÅ DUKET FOR EN EKSTRA V75-OMGANG, og her kan det bli millionutbetaling direkte. Vi er veldig klar for en flying start på uken!

Innleveringsfrister Solvalla:

V75: kl.19.30

DD: kl.21.23

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

Dagens V75-bankere fra Solvalla:

9 Al Dente (V75-1) är obestridlig etta i kullen och har hanterat bakspår tidigare. Håller han samma status som i tidigare starter blir han svår att besegra.

5 Emmet Brown (V75-6) har visat lite osäkra tendenser, men samtidigt har det varit lite omständigheter som gjort att han galopperat. Han har visat hög kapacitet och felfri blir han svårslagen.

Dagens V75-luring fra Solvalla:

1 Beppe Am (V75-2) visade uppåtform i senaste starten och kan få ett fint lopp i rygg på ledaren. I ett lopp med favoriterna från svåra utgångslägen kan han vara draget tillsammans med formstarke Johan Untersteiner.