Sportspills øvrige lørdagsmeny:
V65 Charlottenlund: Herlig internasjonal V65-omgang i kveld
Oddstips
: Herlig oddsprogram lørdag - sjekk våre analyser
Tippetips: Ingen grunn til å gardere Liverpool
Målscorerspill: Braut Haaland herjer videre i Bundesliga
Oddssingel PL
: Wolverhampton skreller mot Manchester United
Oddssingel PL: Liverpool er nådeløse på hjemmebane
VM i skiskyting: Se programmet for VM i Anterselva i februar

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Her kan du følge V75-omgangen på Åby fra klokken 13.00 lørdag:

Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.


Gedigen V75-omgang med muligheter å vinne svimlende 24 millioner! Det er fyldige felt i samtlige avdelinger, og dette er en omgang som det OSER STORCASH av! Her kommer det nok en skrell eller tre, og det gjelder bare å plukke ut den riktige bankeren samt å låse de riktige løpene. 12 Bellfaks (V75-4) er helt overlegen på kapasitet i sitt løp, og har fart som en elitehest. Jogger normalt rundt en overkommelig gjeng om den bare skikker seg underveis. Vi banker! Ellers vrimler det av mulige godbiter i denne omgangen, og vår fyldige V75-tekst bør leses nøye.

Gå ikke glipp av følgende:

V75-1 : 6 Burning Man – Var litt tung i takene etter pause sist, men vant likevel enkelt i billige omgivelser. Har utrolig mye inne, og selv om den er best uten sko bak så skal sjansene være gode i innledningsløpet. Er blitt perfekt matchet inn mot denne oppgaven, og er på foto om det bare løser seg fra innersporet på tillegget. 4 Cayucos – Har utviklet seg fint, lagt i skorpen en stund, og sist smalt den ordentlig til. Var helt alene nedover oppløpet, og imponerte altså noe kolossalt. Tiden som den gikk, var ca ett sekund raskere enn hester med 700-800 i grunnlag den dagen. Distansen er kun et pluss, den er flink på volte, og får altså opp Love You-eksperten Robert Bergh i «JOLLA». PLUKKES MED PÅ ALT!

11 Viking’s Topline – Er en hest vi holder høyt, og den duger i et løp som dette om den leverer på sitt beste. Har fått tre løp i kroppen etter et lengre avbrekk, og det har nok gjort veldig godt. Er KJAPP ut på volte, den er enormt kuskeplusset med startspesialisten Erik Adielsson, og fra springsporet kan det nok bli en svært fin posisjon direkte. Dette er det store skrellbudet i V75-innledningen. 1 Global Woodstock – Har fått tre løp i kroppen etter pause, og gjort fine løp. Står spennende til på strek nå, kommer til å få et fint opplegg, og er ikke helt ueffen om det løser seg tilslutt.

15 Gizmo De Veluwe – Har fått tre løp i kroppen etter et lengre avbrekk, og den blir stadig bedre. Distansen på lørdag er normalt et pluss, men fra en «kald» utgangsposisjon er det kun en gardering for oss. 14 Jack Zon – Er veldig variabel, men kan «ALT» på en god dag. Skal bli utrolig spennende å se med vår egen Magnus Teien Gundersen i vognen, det er gode rapporter på den etter pause, og har den en av sine bedre dager så kan den storskrelle.

Vår rangering : A : 6-4 B : 11-1-15-14 C : 7-9-13-10-8-5-3-2

V75-2 : 5 Mimiro – Er en 4-åring under en herlig utvikling, og vi likte avslutningen som den leverte sist særdeles godt. Har stor fart i kroppen sin, blir normalt bare bedre og bedre fremover, og vi blir overrasket om den ikke er på foto i et løp som dette. SKAL MED PÅ ALT! 1 Super Sarah – Jogget rundt feltet sist, og vi hadde 11,9 s 800m med krefter igjen. Så veldig bra ut, og fra eventuelt tet blir den ikke enkel å fange. 2 Catwalk Ima – Åpnet første 1000m i 15-fart på en sugen bane nest sist, men vant likevel enkelt, og imponerte. Sist gikk den 13,4 s 800m fra dødens, og vant igjen enkelt. Er solid kuskeplusset nå, den takler normalt sporet, og er selvskreven på bongen. Disse tre skiller seg noe ut i et ellers småskummelt hoppeløp.

4 Bambi A.F. – Har hatt problemer med muskelverdiene, og formen er noe usikker. Det er dog snakk om en fin hoppe med bra kapasitet. Kan overraske om den er tilbake på sitt beste. 15 Majah Winner – Er 20m billigere ute kontra 7 Ipomea/13 Rosy Wine, og den har et riktig løp foran seg når det gjelder motstand. Står dog veldig dumt til, og må ha maks flyt for å rekke frem. Er dog skrellaktuell om noen av de vi tror mest på skulle røre det til for seg. 7 Ipomea – Holder sin fine form, og er ganske vass når den får ryggløpene sine. Er helt avhengig av «spareløp» for å ha noe igjen tilslutt. Er en av flere aktuelle om man først begynner å gardere.

12 Zanzibar Effe – Er klink variabel, og vrien å regne på. Har fin fart i kroppen sin, den står i et bra spor på tillegget, og kan overraske om den leverer på sitt beste. 11 Livi Othella H.M. – Matches mot større løp innen kort, og rapportene går ut på at man skal kjøre snilt med den her. Vi ranker den derfor litt ut.

Vår rangering : A : 5-1 B : 2-4-15-7-12-11 C : 10-13-8-3-6

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V75-3 : 14 Bossy Alley – Har fått to løp i kroppen etter pause, og har funnet storformen! Innledet i tredjespor før det ble dødens sist. Fikk så andre utvendig vel runden igjen, før den leverte en PIGG innvendig avslutning på oppløpet med mye krefter igjen. Blir SOLID kuskeplusset, den er dønn riktig ute i grunnlaget, og sporet er perfekt. Lar seg rett og slett ikke slå? SPILLES!

3 Speed Marke – Kan være noe for dem som liker å fiske på dypet. Sist ble det helt feil for Kihlström, og den ble altså hengt opp i sporene. Ble etter hvert bakket sist, men da var det kun en runde igjen av løpet… Levert et SOLID oppløp i kulissene, og innsatsen var fantastisk bra! Står fint til på strek, og kan storskrelle med flyt. 5 Strong Heartbeat – Er en utrolig fin 4-åring som man garantert matcher mot de største løpene i år. Så utrolig fin ut i flere av løpene den gjorde i fjor, og det lyste stor klasse av den. Skal ut i et større løp neste helg, og vi regner med at den har trent på godt når det er V75 som gjelder direkte etter oppholdet. Outsideren! 12 Capture – Er noe variabel, men har fakta vært mer stabil enn noen gang på slutten. Har gjort det ene fine løpet etter det andre, og formen skal være knallgod. Erik Adielsson liker vi i kuskematcher, og med det riktige ryggløpet kan den overraske. OBS!

13 Celsius Evo – Har gjort tre gode løp etter den kom tilbake til Veijo. Sliter dog med aksjonen sin, og man gleder seg nok til 1. mars når man kan rykke skoene på den. Har uansett såpass formsterk ut at den skal med om løpet garderes. 9 Noble Boy – Ble kjørt ned i debuten for Riordan sist, og det løpet kan man sette en tykk strek over. Er egentlig god nok i massevis, men det var ikke veldig gode rapporter på den sist, og det er grunnen til at vi ranker den litt ut. 8 Tengil Face – Er veldig mye spilt, og var bra til seier sist. Hestene til Kolgjini er like ustabile som hestene til Øksnevad (Norge), og nesten umulig å regne på fra gang til gang. Kan vinne, men ingen skal bli overrasket om det blir galopp nå.

Vår rangering : A : 14 B : 3-5-12-13-9-8 C : 1-6-11-15-10-7-4-2

V75-4 : 12 Bellfaks – Konkurrerer mot seg selv her, og feilfritt taper den ikke et løp som dette. Var ikke veldig glad i isen sist, men skikket seg etter pause, og vant sikkert. Har kapasitet/fart i overflod for vanlige grunnlagsløp, og vil nok dessuten komme bedre til sin rett på en bane som Åby. Har taklet trange spor i volten tidligere, og starten burde gå fint. Vi tror på en STOR sjanse for Bellfaks på lørdag!

14 B.B. Terje T. – Er MYE bedre enn raden, og ligger veldig i skorpen. At den for første gang i livet får med seg en pisk ved sin side ser vi på som et stort pluss. Vi liker også at den er kuskeplusset med Johan Untersteiner. Motbudet. 5 Grislefaksen G.L. – Gjør sine best løp i Sverige, og var meget god i Sverige tredje sist. Har ingen fordel av det trange sporet i volten, men Kihlström fikser vel det? Er veldig fersk i denne klassen, og fra et trangt spor i volten så kan den ikke være noe annet enn en outsider. 1 Demex – Spurtet fint sist, og kom til mål med litt krefter igjen. Står nydelig inne i løpet grunnlagsmessig, den er kjapp fra start, og er ikke helt ueffen om Bellfaks rører det til for seg. Er en naturlig gardering om man bruker noen hester.

8 Stumne Fyr – Hadde neppe noen fordel av åkeren på Leangen sist, og feilet da i en slags strid helt oppunder mål. Er veldig tøft ute nå, men utvikler seg fint, og trenger ikke å være borte selv om den møter bedre hester enn noen gang. Jepson opp er naturligvis interessant. 15 Tripsson Ø.K. – Er veldig kuskeplusset med Kontio på lørdag. Den er herdet mot gode hester i grunnlaget, og holder dessuten fin form. Skal med om man går utover de vi tror mest på. 9 Trø Hera – Fikk vinne V75 sist, og er i toppform. Har møtt mye gode hopper i Norge, og det er en bra hest for klasse. Magnus Teien Gundersen opp er et pluss, og også denne skal med om man først velger å gardere med noen hester.

Vår rangering : A : 12 B : 14-5-1-8-15-9 C : 7-11-6-13-10-4-2-3

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V75-5 : 14 Zensero Jet – Er en KANON i grunnlaget, og en hest det skal bli utrolig spennende å følge utover i 2020. Feelingen er at denne har et aldeles for lavt grunnlag på konto, og den blir ikke enkel å stå i mot nå. Var meget god til seier sist, mens den spurtet helt spinnvilt etter pause nest sist. Har fått opp dyktige Anders Eriksson, motstanden er den riktige, og distansen er ikke et problem. SPILLES!

13 I.T. Iventor – Blir neppe veldig mye spilt her, men denne er STEINTØFF når den først har dagen, og den skal bli spennende å se i hendene til dyktige Emilia Leo. Det er nemlig et solid kuskepluss. Var kun helt OK etter pause sist, men skal være forbedret til denne starten. Distansen er et pluss, og som for lite spilt roper vi et varsko. 3 Gameboy Pellini – Banket vi sist, og det ble enkelt i billige omgivelser. Er noe variabel, og den svinger litt i prestasjonene. På sitt beste kan den muligens kjøre seg tidlig til tet og lede lenge. Vi er dog ikke helt solgt på denne, og ranker den ut som et 4-valg. 7 Enzo – Blir mye spilt på en fin rad, og det er også en bra hest. Vant enkelt sist, og utvikler seg fint. Kan dog havne på vingel fra et dårlig spor nå, men med flyt så dukker den normalt opp i rette enden.

12 Setauket – Har en voldsom toppfart i kroppen sin, og var dessuten positiv etter pause sist. Magnus Djuse opp er veldig spennende, og får først denne lifte med i rygger så er den altså SYLVASS! Kan skrelle! 2 Unblemished Record – Har kommet til mål med draskylappene oppe to ganger på rappen, og har avslørt form. Sist var den faktisk hakk i hel på en såpass god hest som Selma’s Revenue, og det med krefter igjen. Er kjapp fra start, og fra rygg leder/tredje innvendig kan den være en mulig superskrell.

Vår rangering : A : 14 B : 13-3-7-12-2 C : 8-10-5-1-4-15-6-9

V75-6 : 5 Remarkable Feet – Har fått tre løp i kroppen etter pause, og det har nok gjort veldig godt. Greide ikke helt å henge med når det ble avsluttet i under 10-fart sist, men gikk uansett et OK løp. Er kjapp ut med volte, og har løst raskt ut fra dette sporet i volten før. Vi hadde tro på den til 31x flesket på Åby i april i fjor, og selv om den ikke betaler ut like mye nå så er den klart spillbar. Vårt førstevalg.

6 Mellby Fantom – Har en råtten rad, men fakta er at raden lyver, og på ren kapasitet er ikke denne så verst. Har spurtet storstilet to ganger på rappen, og kommet til mål med mye krefter igjen. Magnus Djuse opp er spennende, og med flyt har den form til å detonere et sjokk. 4 Thriller N.P. – Var helt sjanseløs fra start fjerde sist, og da fra samme spor som nå. Har dessuten vært best uten sko, og den fortjener ikke å være noe mer enn en outsider. Vi vil også nevne at den har vært syk siden sitt siste løp. 7 That’s Art – Spurtet sylvasst via siste indre sist, og rakk frem til delt seier. Peter Untersteiner og springspor kan bety tet, men dette er altså ikke en hest som har voltet mye, og det er neppe uten grunn. Duger på sitt beste, og spesielt om den får smygløpet.

10 Platon Face – Vant Harper i 2018, og dette er feltes beste hest. Man ligger dog lavt fra stallen etter pause, og det er mulig den trenger noen løp i kroppen før formen er der. Vi reagerer dog på at man reiser fra Jägersro til Åby, og melder den rett i V75. Da har den nok trent OK, og den skal med på gardering. 8 Claude Debussy – Satt man på et helstengt hodelag sist, og det gjorde susen. Feilet med alt igjen i stengt posisjon i den siste svingen. Er egentlig en ganske bra hest som kan skrelle om den først leverer på sitt beste. Det blir samme hodelag som sist. 3 Vikings Preacher – Blir hardt spilt, men fakta er at denne ikke akkurat har sprudlet med vogn på lange tider. Var helt OK under sal uten kanskje å fungere 100% sist. Vi vil gjerne se denne sprudle litt mer med vogn før vi heiser den høyere opp på ranken. Er god nok i massevis, men da må den vise takter som i 2018 igjen. 15 Floris Baldwin – Spurtet sterkt etter sene luker sist, og kom til mål med krefter igjen bak Lionel. Er en hollender, og volte pleier ikke å være et pluss for dem. Er derfor kun en gardering der ute.

Vår rangering : A : 5 B : 6-4-7-10-8-3-15 C : 14-11-9-12-1-13-2

V75-7 : 14 Wild Love – I utgangspunktet er dette feltes i særklasse beste hest, og den burde egentlig vært løpets klare favoritt, men det er den altså ikke. Blir trolig kun et 2-valg, og det tar vi i mot med takk. Det ble feil for den i tøffe omgivelser sist, men den spurtet uansett bra tilslutt. Det klaffet heller ikke helt nest sist, men da var den nok ikke helt på topp. Tredje sist holdt den lekestue med Vikens Fingerprint, imponerte enormt, og viste 10,4 s 800m. Nevnte Vikens Fingerprint ble sluppet gratis til tet av 10 Green Mamba nest sist, og det forteller om hvilken respekt man hadde for den da. Wild Love er BETYDELIG bedre enn Vikens Fingerprint, og vår feeling er at den bomber alt nedover oppløpet. SPILLES!

10 Green Mamba – Har tjent raske kroner, og blir hardt betrodd i finalen. Strålte igjen på Solvalla sist, og vant enkelt etter en avslutning i 10-fart. Kan muligens kjøre seg til tet, og favoritten kan naturligvis vinne. Vi holder uansett vår soleklare tipsener klart høyere på ren kapasitet, og ranker favoritten ned som et 2-valg. 12 Mira Prawo – Feilet direkte sist, men kom tilbake og ble sittende bom fast i kulissene. Er veldig bra på sitt beste, den holder toppform, og skal bli spennende å se første gang med pisk. Var betydelig mer spilt enn 4 Höwings Venus i totoen sist de møttes… Løpets artige skrell, om man spekulerer mot Wild Love. 5 Velegance – Gjør nesten bare fine løp, og var god til seier sist. Har en helt OK oppgave foran seg, og den er en av flere som kan vinne dette med klaff. 2 Fleur Mearas – Er veldig dum på volte, og faren for startgalopp er nok over 50%. Har dog svært fin kapasitet, og feilfritt kan den overraske.

9 Modern Love – Blåste rundt feltet sist, og var for eksempel «en mil» foran 8 Orbital Ås over mål. Er bra på sitt beste, og en av flere som skal med om man først begynner å gardere, 4 Höwings Venus – Gikk igjen et fint løp sist, og holder toppform. Kan få det fine innvendige smygløpet, og er ikke ueffen om det løser seg tilslutt. 13 Shutter Island – Har fått to løp i kroppen etter pause, og var ikke mye slått sist. Mulig storskrell for dem som garderer bredt. 15 Thorn Bird – Var langt under pari sist, men slett ikke verst på sitt beste. Er også en mulig storskrell om man garderer bredt.

Vår rangering : A : 14 B : 10-12-5-2-9-4-13-15 C : 8-7-1-3-11