Gå til sidens hovedinnhold

Drømmeoppgave for V65-bankeren i Bergen

Bergen Travpark byr på en interessant V65-omgang denne kvelden. Vi byr på et par frekke objekter, og en banker som neppe taper om alt går riktig for seg...

Lerum med nye topptips - Kr.960 ble til Kr.25 836 på Biri 1. oktober!
Tipsene sitter veldig bra for tiden, og på Biri fredagskveld var det igjen duket for en saftig opptur. Undertegnede anbefalte et bankerspill på Fantasio De Cuy (2-valg), og den holdt ikke uventet lekestue mot en svært overkommelig gjeng. Gliding Sun (3-valg) innfridde dessuten som en ordentlig godbit i monteløpet. Bongen til Kr.960 suste inn, og betalte ut knallfine Kr.25 836,-. På Eksperten ble det fullklaff for totalt 16 bonger (kun 29 bonger fikk seks riktige denne fredagen), og prisene på disse var fra Kr.960 til Kr.3 000,-. Bongene betalte ut fra Kr.25 836 til Kr.27 824,-.

Lerum med supertips i V86-spillet 29. september - Kr.835 525 innspilt!
Undertegnede serverte SVÆRT sterke V86-tips til den gedigne jackpotomgangen fra Sverige, og det ble en solid opptur for mange av de som tok rygg. Sashay Kemp (2-valg), Gio Cash (1-valg), Fröken Fräken (1-valg / vår banker), Zarenne Fas (2-valg), Unico Broline (3-valg), og Imhatra AM (2-valg) sto alle først på ranken. Samtlige V86-systemer satt som de skulle, og det gjorde også en rekke av de flate bongene på Eksperten.

Totalt omsatte Nettavisen for ca 116 000 på Eksperten til onsdagens V86 på Solvalla/Jägersro. 36 andelslag gikk inn med 8 rette, mens det også ble litt penger inn på de øvrige andelslagene. De 36 andelslagene som gikk inn kammet med seg hele Kr.770 478. Totalt spilte Nettavisen inn formidable Kr.835 525 onsdag kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Bergen Travpark står for kveldens V65-omgang på travet, og det er en interessant omgang som venter. Vi støtter oss til 3 Jailhouse Banker som den beste bankeren i omgangen, og blir overrasket om ikke dette dreier seg om tet og slutt. ALL IN!

Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 4 Sylv Odin – Er normalt best, men var svak sist, og kommer her ut etter en liten pause. Dyktige Vemund Drolsum kjører, og han har vunnet med denne før. Skal stå først på ranken, men vi tør ikke å gå ALL IN på den etter løpet sist. Vi tar totalt med fire hester på den store bongen.

V65-2 : 3 Skeie Oda – Her er det jevnt, og en bred gardering kan vise seg å være smart. Vår ide er MILEVIS bedre enn raden, og med garanti en av hestene i feltet med best kapasitet. Feilet med krefter igjen mot betydelig bedre hester enn dette nest sist, mens den gikk bra i kulissene etter galopp sist. Herman Tvedt er nå tilbake i vognen, og det er et pluss. PASSES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 4 Jeanet Newport – Dukker opp etter et lengre avbrekk, og den er blitt fikset på i oppholdet. Hadde normalt vært helt klink i et løp som dette med litt form, men kan naturligvis også vinne på en helt grei dag. Prøves direkte da det faktisk er litt odds i den i kveld. Blir nok en favoritt, men neppe en veldig stor favoritt.

V65-4 : 3 Sprett Odin – Her blir 1 Gyldenlinn hardt betrodd, men vær litt OBS på at kusken kun har vunnet 1 av 71 løp de siste syv årene, og hesten har ikke vunnet på over to år. Var riktignok god sist, og er 20m billigere ute nå. Leder lenge, men ikke helt hjem? Vår ide leter litt etter formen, men kan ikke få en spesielt mye bedre oppgave enn dette, og det skal også bli spennende å se den for første gang i hendene til Dalen. Slår til som en godbit?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 4 Muscle Energy – Vi prøver oss med en frekkis her, og vi gjør det på en traver som ikke har imponert hittil i karrieren. Nå virker den dog å være veldig på riktig vei i regi Anita Wergeland, og sist spurtet den meget sterkt etter sene luker. En kjapp sprint er neppe et minus, og det kan komme en etterlengtet seier om den fortsetter der den slapp sist. OBS!

V65-6 : 3 Jailhouse Banker - Var ikke på topp sist, men nest sist var den fakta tapper fra dødens. Kommer ut etter en liten pause, den spinner til tet, og kan ikke få en bedre oppgave enn dette. Lar seg rett og slett ikke stoppe? Motivert favoritt som også vi tror mye på.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.