Eksperten er lagt ned - Andelstorget har tatt over...
Vi har solgt bonger/systemer via EKSPERTEN, men 1. desember var det slutt for EKSPERTEN. Da kom det nemlig noe nytt, og nå er det ANDELSTORGET som gjelder. Her kan man kjøpe bonger/systemer fra oss som man tidligere gjorde på EKSPERTEN.

Klikk på denne lenken for å kjøpe e n andel på ANDELSTORGET til onsdagens V86-omgang fra Sverige. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr .1 595

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Sendingen begynner klokken 18.00 / V86-1 er i gang klokken 20.30

Bergsåker og Solvalla byr på en helt fantastisk JACKPOTOMGANG denne kvelden, og det ligger altså knappe 7 millioner ekstra i åtterpotten. Omgangen som venter er svært spennende, og det vrimler med spillbare objekter. På våre flate bonger (ikke siste info) på ANDELSTORGET banker vi 6 Esprit Sisu (V86-7). På systemene kan det bli samme banker, men det kan også bli bankerfritt.

Våre komplette tips til kveldens løp er som følger:

V86-1 : 4 Because The Night – Er ingen stjerne, men en nyttig hest, og som kanskje gjorde karrierens beste løp sist. Var da med på villmannskjøring innledningsvis, og den var tapper i nederlaget. Her er det med veldig få unntak svært billig i mot, veien mot tet er normalt gratis, og den leder dette lenge. Skal stå klart først på ranken. 11 Debonair Mary – Fikk en noe for hard første 1000m sist, og måtte derfor se seg slått av grunnkapable Pagadis Pride til slutt. Burde bare bli bedre og bedre fremover, og med tempo feller den nok de fleste. Dette blir altså tredje starten for Stall Wäjersten. Motbudet.

1 Power Håleryd –
Er vi usikre på. Gikk helt greit etter en grov galopp sist, men den opptrer ustabilt, og hvor vil den egentlig havne fra innersporet. Kan naturligvis vinne, men den er ikke veldig het for oss, og blir kun en bitteliten outsider.

Vår rangering : A : 4 B : 11-1 C : 3-6-8-5-12-10-2-9-7

Klikk på denne lenken for å kjøpe e n andel på ANDELSTORGET til onsdagens V86-omgang fra Sverige. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr .1 595

V86-2 : 4 Global Above All – Er BEST, og den virker dessuten å ha funnet storformen. Bare spant fra de andre etter en reise i dødens sist, og vi likte den skarpt. Distansen i kveld er kun et pluss, motstanden er overkommelig, og denne står klart først på vår rank. 3 Wings Level – Burde kanskje ha avgjort etter en smellfin reise sist, men det gikk veldig fort nedover oppløpet, og det taktskiftet hadde ikke Wings Level. Gangen før ble det enkelt fra tet. Kan muligens kjøre seg til tet her, og da vil den lede dette lenge. Motbudet.

6 The One – Er lynrask fra start om den blir laddet med, og vi er inne på at den vil få teten om Goop ladder. 5 Billy Idol fyker til tet, men den slipper over denne distansen. The One er trolig best med et ryggløp, og det er vi altså inne på at den kan få bak Wings Level. Kommer lukene da på oppløpet så er den sylvass, og da kan den speede ned alt. Dette er løpets outsider. Løpet ellers er veldig jevnt, og vi blir ikke veldig overrasket om det kan skrelle til her.

Vår rangering : A : 4 B : 3-6-2-8-9-11-12-1 C : 5-7-10

Klikk på denne lenken for å kjøpe e n andel på ANDELSTORGET til onsdagens V86-omgang fra Sverige. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr .1 595

V86-3 : 8 Brenne Banker – Et spennende eliteløp venter, og det skiller ikke så veldig mye på de beste i dette løpet. Ideen kommer ut i ny regi, og har altså kommet inn på stallen til verdens beste kaldblodstrener. Vi ELSKER når hingster skifter miljø, og ingen bør bli overrasket om Tjomsland har greid å vekke liv igjen i denne kapable elitehesten. Har trent 26/2000m, og man er fornøyd med den før denne oppgaven. Ser ut til å gå veldig under radaren, men her skal man altså være på vakt. 2 Tekno Jerven – Avgjorde enkelt fra dødens sist, og var knallgod til seier da. På ren kapasitet er denne utrolig bra, men den opptrer dessverre veldig ustabilt. Går den bare feilfritt igjen, ja, da blir vi skuffet om den ikke er på foto.

6 Bellfaks –
Ble alvorlig skadet i kodesenebenet i fjor høst, og det ble sagt at karrieren var over. Nå kommer den dog ut igjen, og det skal bli spennende å se den igjen i banen. Pleier å levere sine beste løp etter lange avbrekk, og det er liten tvil om at dette er dagens mest spennende hest. Outsider!

Vår rangering : A : 8 B : 2-6-9-1-5 C : 4-7-3

Klikk på denne lenken for å kjøpe e n andel på ANDELSTORGET til onsdagens V86-omgang fra Sverige. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr .1 595

V86-4 : 15 Dixie Brick – Er MYE billigere ute i kveld, og vi er inne på at den kan skrelle. Fjerde sist gikk den PIGG i mål etter en smygreise (11,6 s 800m), og det var knallgode Margareta Tooma som vant det løpet. Så spurtet den inn til andre bak Very Kronos tredje sist, mens den nest sist fikk maks fra ryggen til Calgary Games. Nå sist ble det galopp på startsiden. Går altså ned MANGE klasser når det gjelder motstand her, og som altfor lite spilt kan ikke vi gjøre annet enn å varsle. 11 Ninja’s Kiss – Var strålende opplagt fra dødens sist, og meget god til seier da. Står i springsporet på tillegget, den får normalt en god start, og burde dukke opp på foto igjen. Motbudet.

13 Juni Rapid – Satt LANGT bak sist, men ble med i sporene i sluttrunden. Spurtet som en vind ute i banen, og tapte kun ytterst knepent for 12 Loaded Leila. Er noe variabel, men leverer den slik en gang til, ja, da kan seieren komme nå. Dette er løpets outsider.

Vår rangering : A : 15 B : 11-13-12-9-8-1-10 C : 14-3-2-5-7-6

Klikk på denne lenken for å kjøpe e n andel på ANDELSTORGET til onsdagens V86-omgang fra Sverige. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr .1 595

V86-5 : 2 L.L. Labero – Var man ikke helt fornøyd med nest sist, men den hadde trent forbedret før løpet sist, og Robert Bergh var opp på sin stallhest da. Gikk også et solid løp fra dødens, og fullførte meget fint. I kveld blir det tet, og er den som sist så blir den ikke enkel å plukke ned. Plasseres knepent først. 9 Marlon Boko – Ble sittende bom fast med krefter igjen tredje sist, mens den nest sist avsluttet sterkt. Gikk da 10,3 s 700m. Sist fullførte den OK fra dødens, men uten at man var 100% fornøyd med den. Nå skal den være forbedret i jobbene, og blir det kjøring her, ja, da skal ikke denne bli enkel å stå i mot. Motbudet.

8 Underbarosåfin – Holdt ytterst knepent unna for 2 L.L. Labero sist, og den ble reddet av streken da. I kveld ligger Henrik Svensson litt lavt med sin springer, og melder om at det er et ryggløp som gjelder. Kan vinne, men fra dette sporet er den ikke HET for oss, og den blir kun en liten outsider.

Vår rangering : A : 2 B : 9-8-7-3-6 C : 5-1-4-11-10

V86-6 : 2 Lucky Flevo – Er en 5-åring under en rivende utvikling, og den så fantastisk bra ut på en elendig bane sist. Er en god del bedre enn det grunnlaget den har på konto, den står i et perfekt spor, og dette ser veldig riktig ut på forhånd. Lar seg rett og slett ikke stoppe? 3 Cash Forever – Fikk det sydd opp nest sist, men den vant uansett enkelt, og gjorde det på en knallgod tid. Sist kom den meget sterkt tilbake etter galopp, og var igjen strålende god. Kommer nå ut etter en liten pause, men rapporteres å trene bra, og den skal med på en tidlig gardering.

11 Spitfire P.C. – Dette kan være skrellen om det skulle bli kjøring. Den ble sittende fast nest sist, mens den fullførte fint sist, og da viste klokken 11,7 s 800m. Er under utvikling, den står ikke tilbake for noen her, og er altså ikke helt ueffen med klaff. Dette er løpets outsider.

Vår rangering : A : 2 B : 3-11-5-1-6 C : 10-9-4-7-8-12

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV86-7 : 6 Esprit Sisu –
Er blitt strøket inn ett spor, og kan nesten ikke få en bedre oppgave enn dette. Den fullførte fint bak gode Very Kronos sist, og har en langt billigere oppgave foran seg i kveld. Burde kunne kjøre seg tidlig til tet her, og siden skal det en meget god hest til for å plukke den ned. Er en svært motivert tipsener som også vi tror mye på.

3 Västerbo Lexington – Dukker opp etter et lengre avbrekk, og vi snakker her om sjettehesten i Derby fra 2020. Det løpet ble vunnet av Hail Mary foran Don Fanucci Zet… I prøveløpet så den fin ut, men var også noe tung. Trenger trolig løp i kroppen før storformen er på plass, men denne er såpass grunnkapabel at det er den vi frykter mest. Motbudet.

Vår rangering : A : 6 B : 3-7-10-9 C : 2-5-8-4

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV86-8 : 9 Mia Vince – I finalen er det åpent, og veldig få her er helt sjanseløse. Ideen har løftet seg etter den kom til på stallen til Goop, og den har gjort fine løp de siste gangene. Går fra å møte tøffe hopper til en noe mer overkommelig gjeng i grunnlaget i kveld. Goop har superform på stallen, og dette ser litt spennende ut på forhånd. Fikser flotte V86-kroner? 3 Flirting Diamond – Feilet i kamp om seieren i V75’en nest sist, mens den gikk fullt godkjent i kulissene sist. Da hadde vi 12,8 s 800m på klokken. Ligger veldig i skorpen, den møter riktig motstand her, og skal opplagt passes.

10 Lovely Lasse – Var fin sist, og kom alene til mål da. Mange tror på denne i kveld, men vær litt OBS på at Lugauer har 0 seire på 10 forsøk med Loveley Lasse, og den kan derfor ikke bli noe mer enn en outsider for oss.

Vår rangering : A : 9 B : 3-10-1-6-7 C : 11-12-8-2-4-5

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»