*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Du kan bli millionær på en tirsdag

Det er store kroner å spille om i dagens V64-spill fra Sverige. Foto: Gorm Kallestad (NTB scanpix)

Vi har en saftig jackpot-omgang i vente fra Axevalla denne tirsdagen. Hele 1.753.550 ligger ekstra i potten. Menyen er utfordrende, og vi jakter store kroner!

11.12.14 07:48

Denne artikkelen er tilrettelagt av Rolf Lerum. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Mats Persson.

Det nærmer seg jul med stormskritt, og ikke noe er bedre enn å fylle opp lommeboken slik at man har mye penger å handle julepresanger for. Vi i trav-redaksjonen skal selvfølgelig gjøre vårt YTTERSTE til å hjelpe deg mot utbetalingslukene. Høydepunktet denne uken skjer på Drammen lørdag hvor det igjen er duket for en gedigen V75-omgang. Hele 13 millioner venter en alenevinner, og bonger mot millionene kan du allerede kjøpe her: Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Når det gjelder dagen som vi har i vente så sparkes den i gang med V4 kl.12.20 fra Gävle. Deretter venter det et V5-spill fra Leangen kl.13.37. Om kvelden så blir det V65 fra Forus samt V64 fra Axevalla.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Innleveringsfrister Axevalla:

V64: 19.08

DD: 20.36

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

Fra Axevalla denne tirsdagen så byr Mats på følgende:

Mats velger i denne jackpotomgangen å banke 3 Bella On Tour i V64-3. Dette er en hoppe som virkelig har levert fine løp den siste tiden, og mot en overkommelig motstand så lar Mats det stå til. At den blir kjørt av Bjørn Goop + at den har et fint spor er ikke akkurat helt feil det heller. Banker!

Luringen:

5 Steeping For Money (V64-1) möter tuffa hästar då det handlar om spårtrappa, men Stefan Söderqvist brukar ta tillvara sina chanser på bästa sätt och vi blir inte förvånade om han dyker upp i segerstriden.


Innleveringsfrister Forus:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag