*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Du kan bli V75-millionær på en søndag

Björn Goop kjører vår interessante banker på Solvalla. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Spennende banker som er klassen bedre enn konkurrentene! 50-oddser som leverte et fantastisk forminntrykk sist. På søndag skal vi ta svenskene på deres arena!

01.03.15 10:51

Sportspills meny søndag:
VM på ski: Olsson sprenger feltet
VM på ski: Orker Petter råkjøret?
Oddsdobbel 1: Ståle har ikke gitt opp
Oddsdobbel 2: Ny italiensk opptur
Oddssingel: Bremen til herlig odds
Tippetips: Chelsea bør vinne ligacupfinalen

Det ble V5-fullklaff på Jarlsberg 27. februar. Nettavisen sin bong på 864 betalte ut flotte 14 947. Sjokket i omgangen, Bjørnemyr Victoria (3,7%), senket dagens tyngste favoritt, men den var med på kun tre hester hos oss. Vi gratulerer så mye.

Vi som er glad i stor sport, og stort spill har en fantastisk søndag i vente. Moroa starter opp på Solvalle hvor det i dag kjøres en ekstra V75-omgang. Om kvelden så overtar Harstad stafettpinnen, og på isbanen i nord er det JACKPOT i V65-spillet denne søndagen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Når det gjelder V75-omgangen som er i vente på Solvalla denne søndagen så er det strålende kvalitet på flere av løpene, og dette er en omgang som vi virkelig gleder oss til. Bankeren som vi går for var et 2. valg i Sverige sent lørdag kveldmed 2,7 millioner i omsetning. Vi går ALL IN på 2 Trinity Zet i V75-2, og dette er en hest som vi tror vil få et strålende 2015. At vi får Björn Goop opp som kusk gjør oss ikke mindre sugen på dette spillet. Mer om dagens omgang finner du lengre ned i artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Innleveringsfrister Solvalla:

V4: 12.45

V75: 14.30

V5: 15.15

DD: 16.23

Løp ellers denne søndagen:V65 på Harstad med start kl.18.00. Det er jackpot på Harstad denne søndagen.

Her er vår meny til løpene på Solvalla søndag:

V75-1 : 6 Bostonz Credit – Blir BLYTUNGT betrodd i innledningen, og dette kan selvfølgelig gå veien. Var bra sist i årsdebuten, og da jogger den 11,5 s 500m med krefter igjen. Vi kjøper dog ikke at den skal bli så hardt betrodd. Har feilet flere ganger tidligere, og det dreier seg altså om en voltedebut. Draget er for oss 1 Promise Me. Er helt sikkert en av hestene i feltet med størst fart i kroppen sin, og måten den bombet inn til seier på sist imponerte oss. Virket ubrukt i mål, og på klokken så stod det 09,1 s 500m. Er garantert et bra opplegg her, og den fortjener oppmerksomhet.

V75-2 : 2 Trinity Zet – Daniel Reden er klart inne på at denne skal få «gjennombruddet» sitt i år, og det tror vi fort den får. Etter pause tredje sist så gjør den et enormt løp i kulissene etter galopp. Vi har 11,4 s 900m på klokken med full spenst over mål. Vi lanserte den derfor som en godbit nest sist, og da holdt den lekestue selv om den måtte gjøre grovjobben selv. Nå sist så kommer den via tredjespor ca 1000m fra mål, så blir den sjenert/forstyrret, og da klinker likegodt Jorma på via fjerdesporet. Taper løpet på foto av hesten som satt i rygg leder. Vi har 12,5 s 1000m på klokken, og du verden hvor bra den var. Nå har den fått seg noen løp i kroppen, det er knallsterke rapporter på den, den får Bjørn Goop opp bak seg, og for oss er dette dagens BESTE banker. Skal nemlig bare mose denne relativt overkommelige gjengen.

V75-3 : 5 Sciacallo O.M. – Hvor bra er denne? På søndag er det opp til bevis, og nå er det betydelig tøffere imot enn de to første løpene i Sverige. Likevel så tror vi MYE på denne favoritten. Det virker nemlig som dette er noe litt utenom det vanlige, og sist så JOGGER den 11,1 s 1000m som ubrukt. Ja, du leste riktig. Kan helt sikker 13,0 på distansen om ikke raskere, og det kan selvfølgelig neppe veldig mange straffe. STOR MULIGHET, og en motivert favoritt. 3 Daley Lovin – Denne skryter Daniel Reden over, og han har tanker om å være med i de store 4-års løpene med den i år. Daniel har likt den skarpt i trening, og dette er en av søndagens mest spennende hester. Vi vil ikke ryke på den første gangen ut i Sverige, og den blir derfor med på våre bonger som dagens store outsider!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

V75-4 : 1 Pacific Broline – Dette er en enormt fin hest, og vi lot oss blende av den sist hvor den bare jogger rundt feltet på et imponerende sett. Viser faktisk 11,7 s 800m, og den var langt i fra tom på det. Virket dessuten til å være en hest som kunne åpne bak bilen, og fra tet så tror vi ikke den taper. VÅR KLARE IDE, og det kan være en banker for de frekke. 6 Mr Perfect – Står med tre strake, og den er talentfull. At den her blir kuskeplusset med Örejan Kihlström er jo heller ikke noe minus. Har vunnet fra dødens, og den har vunnet fra tet. Nå sist så avsluttet den i 10-fart, og den vant lett. Risikerer dødens, og mot et par kanoner så kan det bli i tøffeste laget. 4 Sogno Di Volare – Er en stor/flott hest som kan utvikle seg til å bli noe litt utenom det vanlige. Så VELDIG bra ut bak feltet etter galopp sist, og dette er en traver som vi vet man har skyhøye ambisjoner med i år. Feilfritt så dukker den helt sikkert opp i fremste rekke. Disse tre hestene skiller seg soleklart ut, og selv om det er snakk om ferske 3-åringer så burde dette være et sikkert lås.

V75-5 : 7 Zonguldak – Denne MÅ være spennende på søndag. Feiler sist i fra seg dårligst en andreplass ut mot oppløpet, og den varslet form da. To løp i kroppen har den fått etter pause, og normalt sett skal dette ha gjort svært godt. Har løst bra ut fra et tilsvarende spor tidligere, og her burde den trykke seg tidlig til tet. Skulle den komme seg tidlig foran så skal det en utrolig god hest til for å knekke den ned. Legg også merke til at den er KRAFTIG kuskeplusset med Bjørn Goop på søndag, og dette er et spennende objekt som må prøves! 4 Lover Face – Leverte en strålende årsdebut sist, og vi hadde 10,1 s 1000m på klokken. Er ifølge Veijo ikke helt stabil i volten, og det kan bli galopp på den store favoritten. Blir etter vår smak for hardt betrodd med tanke på at det er galopprisiko. 3 Venkatesh – Så ut som en tikkende bombe sist, og du verden hvor laddet den var for dagen. Avslutter kolossalt sterkt når den får sjansen, og den flyr over mål. Vi hadde 11,2 s 600m med ALT igjen, og den fikk to plusser i kanten. Med flyt nå så kan dette gå.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

V75-6 : 9 Mr Miles – Dette kan fort være sjokket i omgangen. Er bra på kapasitet, og den ble ikke kjørt en meter i comebacket nå sist. Ble da sittende bom fast, og den så fakta enormt bra ut for dagen med masse krefter igjen. Det løpet har uansett gjort utrolig bra, og den er fort noen knepp forbedret med denne blåseren i kroppen sin. Kan få løpet her, og mot den ikke aller tøffeste klassen så er den aktuell som et SUPERSJOKK! 7 Random Shot – Er en herlig hest som det virkelig er begynt å løsne for. Bare «DUNKET» inn til en overlegen seier sist, og da viser den 13,9 s 1000m med krefter igjen. Risikerer å havne på vingel, men den må uansett regnes. 1 Callum – Er middels+ ut bak bilen, og den har en spennende utgangsposisjon. Blir den bare ikke fast så kjemper den helt sikkert om seieren. Gikk et svett løp i kulissene sist etter en galopp på 100m. MÅ MED!

V75-7 : 7 Sebastian Sund – Har blitt strøket inn et spor, og det tror vi bestemt kan bety tet. Fra tet så skal sjansene være GODE, og vi likte den svært godt nå sist etter galopp. Leverer da et strålende oppløp i kulissene, og vi hadde 15,2/2000m på klokken med krefter igjen. SPILLES! 1 Scellino Luis – Er en veldig bra hest, og den la inn 10,7 s 500m på et bra sett sist. Har sålangt i karrieren ikke kunne åpne noe spesielt, og utgangsposisjonen er derfor litt sjansebetont. Vil uansett få et bra opplegg, og den må med. 12 Te Freddo Knick – Er VELDIG bra for klassen, og den gikk et helt vilt løp etter en grov galopp nå sist. Da har vi 12,6 s 1900m på klokken. Kom da ut på en ny balanse, og man var fornøyd med hvordan den fungerte. Minuset er dog at den er noe sprutredd. Skal uansett ikke glemmes. 9 Herold As – Conrad Lugauer har vi respekt for, og av og til så gjør hestene fra den stallen noen helt ekstreme løp. Nå har Harold As fått seg en blåser i kroppen etter pause, og det gjorde helt sikkert godt. Har tidligere gått en 13-tid 2100m, og den har MYE inne på en god dag. Kan få løpet, og den tas med som en spennende skrell på bongen.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.