Du kan spare tusenvis

Foto: Christian Bakken (Nettavisen)

Skal du selge bolig, er det mye penger å spare ved å bruke vår anbudstjeneste.

Det er en kjensgjerning at det er dyrt å selge sin egen bolig i Norge. Eiendomsmarkedet er hett i Norge i disse tider, og boligprisene har steget jevnt og trutt det siste året.

Men det koster å bruke megler når du skal selge bolig. Hvis du har en bolig med en antatt salgsverdi på ca. 2 mill NOK, vil regningen fra eiendomsmegleren fort komme på ca. 100.000 kroner.

Les også: Sparte 16.000 på elektrikerjobben

Spar penger
Gjennom Nettavisens gratistjeneste MittOppdrag.no har du en ypperlig mulighet til å få redusert kostnadene ved bruk av megler og ikke minst sparer du tid. Tilbudene kommer til deg på mail og du styrer hele prosessen selv.

Registrerer du ditt salgsoppdrag på www.mittoppdrag.no , vil du få tilbud fra flere meglere. I ro og mak kan du da vurdere de ulike tilbudene og velge det tilbudet som passer dine behov best.

Mer enn håndverkere
Mittoppdrag er en anbudstjeneste der brukerne beskriver hva slags tjeneste de ønsker utført. Det er bare fantasien som setter grenser for hvilke type oppdrag du kan sette ut på anbud.

Mange bruker tjenesten til å finne en god og billig håndverker, mens andre innhenter anbud på alt fra rengjøring og taksering til webdesign og billakkering.

100 prosent gratis
Du betaler ingenting for å legge inn oppdraget ditt, og det er ingen forpliktelser heftet ved registreringen.

For deg som driver egen bedrift kan du bruke tjenesten til renhold, eller du kan få tak i en rimeligere revisor.

Klikk her for å prøve Mittoppdrag.no!

Flere forbrukertjenester fra Nettavisen:

Minstrøm:Bytt strømleverandør og spar tusener.

Minrente:Bytt bank og spar minst 5000 kroner i året.

Miskreditt:Finn det billigste forbrukslånet.