Du kan vinne 18 mill. på hest

Lørdag er det dobbelt jackpot i V75. Slik kjemper du om gigantpotten.

Ingen fikk sju rette i de to siste V75-omgangene. Det innebærer at det er dobbelt jackpot når spillerne retter blikket mot Biri travbane lørdag.

Men ikke nok med det: Jokerpotten har kommet opp i hele 4.443.514 kroner, og det er derfor mulig å vinne formidable 18 millioner kroner i lørdagens V75-omgang.

Det er enkelt å spille V75 på nett, og du kan levere kupongene dine på flere forskjellige måter:

Fyll inn kupongen selv
Klikk deg inn på Nettavisens travsider og sett opp dine egne kuponger. Når du skal levere kupongene, får du spørsmål om du vil spille uregistrert eller om du vil registrere travkonto på Nettavisen.

Fordelen med å spille uregistrert er at innleveringen går svært raskt. Ulempen ved å ikke registrere konto er at du må ha med deg bankkortert hver gang du skal spille på nett. Dersom du registrerer konto, kan du spille direkte fra kontoen senere.

Annonse: Grøstad og Lerum byr på sjokkmeny i V65!

Eksperttips
Sportspill.no og Nettavisens travekspert Håkon Einar Hansen er en av de mest anerkjente travtipperne i Norge. Hver fredag formiddag kommer han med grundige analyser av lørdagens V75-omganger og ekspertforslag i ulike priskategorier. Eksperttipsene er helt gratis, og du finner dem på Sportspill.no fredag. Du kan også abonnere på Håkons tipsbrev på mail – også det er gratis. Få Håkons travtips på mail

Andelslag
En ny og smart måte å kjempe om de store pottene på. Du klikker deg inn på denne lenken og kjøper deg inn i et andelslag med ni andre spillere. Sammen får dere råd til en skikkelig stor kupong, noe som øker vinnersjansene betraktelig.

Lyntoto
Ferdig utfylte kuponger som det bare tar noen sekunder å levere. Klikk deg inn på Nettavisens travsider og trykk på fanen Lyntoto. S