Du kan vinne 50 millioner!

Foto: hesteguiden.com

Årets første storløpsdag står for døren når Momarken lokker med 250.000 kroner til vinneren av eliteløpet - samt en svimlende V75-pott.

Klikk her for gratis V75-tips.

Vi står foran er fantastisk spennende lørdag der vi spiller sammen med svenskene, og det ventes en V75-omsetning på over 100 millioner. Nettavisen har tilgang til ATG`s videoarkiv og har derfor kunnet sjekke ut de svenske hestene grundig. Vi stiller dermed bedre rustet enn de fleste i en omgang som holder meget høy sportslig kvalitet. Selve rosinen i pølsa kommer i V75-6 der vi skal ære elitloppsvinner Steinlager.

Er du alene om å ha 7 rette på lørdag vinner du 50 millioner!

Dagens sikreste vinner finner vi i den andre avdelingen i form av 4 Pandoro. Vi kan nærmest utstede tetgaranti på Smasher-sønnen, og mot klart svakere motstand enn Adielsson-traveren er vant til tror vi det dreier seg om en sikker vinner. Vi har sett alle de fem siste startene til vår hovedbanker, og blitt fryktelig imponert av den startraske svensken.

I den tredje siste starten var 8-åringen totalt overlegen, mens han sist satt fast i hardt selskap - da gikk han pigg i mål på sterke 14.2 over full distanse. Lørdag tror vi han sprinter inn til årets tredje triumf.

Vi kjører Cortina
Fargerike Lutfi Kolgjini kommer med tung skyts til Østfoldarenaen, og i V75-finalen tror vi suksesstreneren sitter bak en klink vinner i form av 4 Joel Cortina.
S.J.`s Photo-sønnen har vist fremragende prestasjoner i lang tid, og etter å ha sett nærmere på konkurrentene føler vi at vår andre banker for dagen går ned en klasse. 7-åringen står til for å kunne få overta teten på et relativt tidlig tidspunkt, og isåfall tror vi de øvrige må konsentrere seg om sølvet.

Herlige Steinlager
Det er kun toppløp vi blir presentert denne lørdagen, men Steinlagers æresløp er likevel en høydare. Den svenske trenerlegenden Stig H. Johansson sender her ut 3 Artistic Ås, og Malabar Man-sønnen som er eid av nordmannen Atle Kittelsen får mange tilhengere fra sitt flotte startspor. Norges klart beste hest den senere tiden 7 Maid For Tag står litt langt ute bak bilvingen, men kusk Olav Mikkelborg vil nok gjøre et realt forsøk på å nå tetposisjonen med den steintøffe hoppa.

Dersom det blir altfor tøff kjøring innledningsvis kan det fort bli slik at vårt store skrik snyter alle for konfekten. Denne traveren er nemlig kraftig på gang etter pause, og vil ødelegge milliondrømmen til åtte av ti spillere. Traveren vi har i tankene kan du lese om under våre løpskommentarer ved å klikke her.

Ekspertforslag
Nettavisen er i toppform om dagen og fem av våre seks bankere har innfridd denne uka. Vi har satt opp tre ordinære spilleforslag på hhv 108, 360 og 900 kroner som dere kan kjøpe i spillboksene i denne artikkelen.

Vi har også satt opp et stort abc-system med en innleveringspris på 1710 kroner - noe for andelslaget på jobben?. Vi har fylt ut systemet ferdig på fire kuponger her.

Vi har også satt opp tre Dagens Dobbel-forslag med stort potensiale samt et trippelspill i det siste V75-løpet.

Kjøp en bong og se V75-løpene på NRK2 kl. 18.00-18.45!