Gå til sidens hovedinnhold

Duca Di Como er en klink vinner på Jägersro

Cathrine Erichsens superstjerne Duca Di Como gjør årsdebut i V64-2 på Jägersro søndag og blir vår soleklare V64-banker.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

En strålende trav- og galoppsøndag står foran oss. Den byr på en flott V64-omgang med galopp fra Jägersro og deretter byr Solvalla på en meget fin V75-omgang. Søndag kveld er det stor internasjonal V65-omgang på Leangen med nesten 700 000 SEK ekstra i sekserpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Solid V4-klaff på Jägersro onsdag 21. april
Våre galoppeksperter leverte solide V4-tips onsdagens lunsjgalopp på Jägersro. Det aller minste V4-forslaget med innl. pris på kun 180 kr, satt klokkerent og betalte tilbake pene 2 934 kr. Samtlige andelslag på Eksperten gikk således inn.

Da får vi tro at tipsformen sitter i, når Jägersro byr på V64 og V4 søndag ettermiddag. Merk at spillestopp er allerede kl 12.20. Når det gjelder V4-spillet, så innledes dette i V64-3 med spillestopp kl 13.06.

Duca di Como lar seg ikke stoppe
Løpene på Jägersro søndag holder fint nivå. Dessverre er det veldig små felter. Kun ett løp har flere enn seks hester til start, og det er selvsagt skuffende. Cathrine Erichsens superstjerne Duca di Como gjør årsdebut i V64-2, i samme løp som han startet sesongen i fjor. Da var han overlegen, og på ni starter på sand i Sverige er det blitt ni suverene seire. Han tar teten hver gang, og når de andre blir slitne, bare fortsetter han videre. Med godt over 50 år med galopp har undertegnede aldr sett en hest i skandinavisk trening som har vært bedre på sandbane. Han er dessuten ikke så verst på gress heller. 2 Duca Di Como blir vår V64-banker på Jägersro søndag.

4 Nocentsinkentucky i V64-6/V4-4 var også en hest vi trodde på V64-finalen, men han er blitt strøket. 1 Breakdancer blir klar favoritt nå, men 1000 meter kan være akkurat litt for kort og vi nøyer oss med å la 1 Breakdancer stå ugardert på de to minste V64-forslagene og på det minste V4-forslaget.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V64-3/V4-1 og V64-5/V4-3 er to veldig jevne oppgjør. 4 Claes blir nok manges favoritt i V64-5/V4-3/DD-1 etter grei seier på åpningsdagen. Men motstanden er klart hardere nå, og vi tror det kan bli tøft å gjenta. 5 Moneytalks er vår luring, har gjort flere gode sprintløp på Jägersro. Vi lanserer 5 Moneytalks blir vår DD-banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.