Duen fikser storcash?

Foto: hesteguiden.com

Vi satser på at Duen`s Photo og Bjørn Duestad innfrir sitt favorittstempel i en grisevanskelig lunsjomgang i Drammen i dag.

Sportspill var svært nære meget fine penger på Bjerke i går, men to målfotoer vippet ikke vår vei i V65-spillet. På andelslagene på Eksperten med det litt spesielle navnet "Nettavisen er sugen" fikk vi seks rette på 17 andelslag til en snittutbetaling på rundt 2000 kroner, men med Punkt Ett og Juniorprinsen i hhv V65-4 og i den femte avdelingen som vinnere (tapte med minst mulig margin begge to), er det snakk om en helt annen utbetaling (gir trolig 8-10 000 kroner på seks rette da). Sånn er det, og travsport er som kjent en marginsport, der målfotoene noen dager vipper feil vei. Det ble uansett en bra dag på Bjerke i går.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Det er nye sjanser til gevinster i dag, og det hele åpnes opp med spill til lunsjløpene på hhv Gävle i Sverige og i Drammen her hjemme. I Drammen ser det svært spennende ut, i en omgang som fort kan gå mot storutbetaling, og da har Sportspill lagt ut et storsystem på Eksperten på 4 andeler a. kr. 1000.- for her er det voldsomme penger i luften.

På kvelden denne torsdagen er det V64-spill til Åby som gjelder i Sverige, mens Sportspills faste mann på Bergen travpark, Kurt Leirvåg, melder om en svært vrien V65-omgang i Bergen, og vi på Sportspill har naturligvis jobbet frem tips og spilleforslag til alle baner denne torsdagen.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Drammen
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong.

Billig i mot
Det er fryktelig lang mellom de sikre holdepunktene i lunsjen i Drammen i dag, og da må vi støtte oss til 4 Duen`s Photo og Bjørn Duestad i et varmblodsløp i V5-1. Det skal dog kunne dreie seg om en solid vinnersjanse for 5-åringen, og mot svært billig motstand, med løp i kroppen etter lang pause, tror vi på seier i dag.

S.J.`s Photo-sønnen gikk et sterkt løp til tredje på 14.3 over en sprint etter et løp utvendig for leder, etter veldig lang pause i den siste starten, og normalt skal han ha gått mye fremover på form med det løpet i kroppen. Når 2 Malabar Cash og 6 Veeren Dior er de tøffeste i mot i dag, ja så må vi tro på en topp vinnersjanse.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong.

Vi tror mest på tre
I et kaldblodsløp i lavt grunnlag i den andre avdelingen ser det litt småskummelt ut på forhånd, men vi har klart mest tro på duoen 5 Huldre Jenta og 9 Engas Krabat, og med 10 Kling Kvikken som en klar tredjehest. 5 Huldre Jenta innehar enorme fartsressurser, men hun sliter med å komme seg feilfritt rundt.

Muligens kan dagens startmetode auto sørger for et feilfritt løp, og da ser i så fall dagens konkurrenter, kun bakskoene av favoritten. Vi synes toppstammede 9 Engas Krabat er snakk om en fin type (fikk vel ikke kjørt for fullt til slutt sist), og han må regnes tidlig. Han vant i debuten på 35.3 full vei, og han kan gjenta i dag.

Det var slik at 10 Kling Kvikken tverret litt i fra tet sist, men han er muligens best med et ryggløp. Han gikk et fint løp til sølv på 33.2 full vei i den nest siste starten, og en slik tid rekker langt i dag. Vi synes ikke 1 Skar Lotta lignet en stjerne ved triumfen på 36.2 full vei sist, og da krysses hun først på storbongen.