”Duen” ordner lunsjcashen?

I en spennende lunsjrebus på Drammen satser vi på at Dæmro Gutten leder sitt løp fra start til mål.

Klikk her for gratis V5-tips.

Vi satser på at Bjørn Duestad leder den tredje avdelingen rundt om med innersporets 1 Dæmro Gutten. 4-åringen er trolig forbedret med løp i kroppen, og uten for mye trykk underveis dreier det seg om en solid vinnersjanse. Baneprofilen på Drammen passer trolig som hånd i hanske for vår kjappe lunsjbanker for dagen, og vi tror årets første triumf blir bokført i dag.

Vårt lunsjforslag forrige tirsdag ga pene 5.280 kroner i premie.

Tre hester gjør opp
Vi støter på et feiende flott sprintløp i V5-innledningen, og vi har klart mest tro på tre 4-åringer i rivende utvikling. 3 Mighty News var helt overlegen i sin siste start i Drammen, og jager her sin andre strake. Vår favoritt utfordres i første rekke av 6 Sara Invalley og 9 Elma`s Park. Førstnevnte kommer tilbake etter pause med uviss form, men bør vies oppmerksomhet direkte. Sistnevnte har hatt maks motflyt i sesonginnledningen, og fortjener virkelig å få smake seierens sødme.

De tre øvrige V5-løpene ser på forhånd litt småvriene ut, og det kan fort komme en overraskelse eller to.

Ekspertforslag
Vi har satt to ordinære spilleforslag på hhv 96 og 360 kroner.

På det største forslaget spiller vi et ringsystem hvor stammen er på 2.160 rekker, men med noen enkle forutsetninger reduserer vi innleveringsprisen til 1.260 kroner. Systemet er fylt ut på tre kuponger, og kan kjøpes her.