*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Duket for Redén-show?

Daniel Redén har tre gode vinnersjanser i lunsjtravet på Mantorp.

Fremadstormende Daniel Redén har flere nøkkelhester når en ny travuke innledes på Mantorp i formiddag.

21.04.14 00:34

Kristian Lamøy sørget for utbetalingsfest for Nettavisens lesere søndag kveld under jackpotomgangen på Leangen. Ikke bare innfridde han med Nettavisens V65-banker Pilgrims Power i V65-1, han vant også med storskrellen 8 Order By Plane i V65-3. Den hesten var markert på kun tre hester på Nettavisens V65-forslag.

Det mellomste V65-forslaget (innl.pris kr 432) her på Nettavisen inneholdt dermed en sekser og 13 femmere. Seks rette betalte ut meget anstendige 11596 kroner og fem rette kr 79. Dermed ble det flotte 12 623 kroner tilbake på de som leverte det forslaget. I tilllegg ble det naturligvis fullklaff for det største V65-forslaget her på Nettavisen og hele 15 andelslag på Eksperten. Totalt innspilt ble da ca kr 217 000 kroner.

Klikk her for å se Nettavisens andelslag på Eksperten.

Fire baner har man mulighet til å spille til denne mandagen. På Mantorp tilbys det V4- DD- og V5-spill fra kl 12.45. Halmstad overtar stafettpinnen med V64 allerede kl 15.10, og Ålborg sniker seg også inn med et V5-spill fra 15.37. Kvelden er helt og holdent viet norsk trav med spillestopp for V65 på Momarken kl 18.00.

Husk at du beholder hele gevinsten dersom du leverer et av forslagene i boksen under.

HTML EMBED


Vi velger å kjøre en bankerfri variant i V4 på Mantorp, men står med dobbelbanker i V4-4. 3 Darius Boko imponerte stort da han reparerte startgalopp til solid seier for Daniel Redén sist. Vi blir ikke overrasket om han traver rundt 15.0 i formiddag. På tillegg står det imidlertid en annen hest som kan flytte beina. 11 Max Pro har vunnet fire strake, og sist var han nede på 14.0a fra dødens over full distanse. Normalt gjør disse to opp, selv om 13 Daredevil N.L. gjør en interessant debut i ny regi.

- Darius Boko har trøblet med en hov siden sist, men det ser bra ut nå. Det ser ut som en overkommelig oppgave på papiret, skriver Daniel Redén på sin hjemmeside.

Redén er også mye spilt med 6 Up Up And Away i V4-2/DD-1, men etter hele ti måneders fravær velger vi å gardere.

Husk at du beholder hele gevinsten dersom du leverer et av forslagene i boksen under.

HTML EMBED


- Up Up And Away har trøblet mye, og jeg frykter at han mangler fart i kroppen. Alle vet at hesten har kapasitet, men det viktigste denne gangen er at han fungerer, skriver Redén.

I V5A-1 er Redéns 4 Be Spontaneous en av tre hester vi streker for. Hesten innledet forsiktig i debuten, men var i tet etter 500 meter, og stakk greit unna til slutt. Vi frykter dog at fjerdesporet kan bli for trangt. 3 Amiral du Pommeau gikk til tet fra bakspor på tillegg sist (!) og vant enkelt selv om han fikk en trykk midtveis i løpet. Nå er selskapet tøffere. Fra tillegg skiller 14 Dewey Boko seg ut.

- Be Spontaneous bør ha gått fram med løp i kroppen. Sporet er sjanseartet. Med feilfri avgang bør han rekke et stykke, skriver Redén.

Husk at du beholder hele gevinsten dersom du leverer et av forslagene i boksen under.

HTML EMBED


V5-bankeren fant vi i V5A-3. 10 Diamond River var umulig på volten sist, men kom flott tilbake til seier. Autostart og annen rekke bør være en stor fordel. Sammen med Björn Goop spør hun ikke noen om seieren feilfritt.

HTML EMBED


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag