Dukk opp-Gunnar betaler lunsjen

Foto: hesteguiden.com

Gunnar Austevoll har det med å dukke opp når man minst venter det, men i dag er det ikke veldig overraskende hvis toppkusken vinner V5-1 med en formtoppet Spang Loma.

Klikk her for våre V5-forslag.

Søsteren til trippelmillionæren Spang Best, 4 Spang Loma vinner V5-1 i tirsdagens lunsjtrav. Hoppa er i kraftig fremgang og møter hester hun normalt skal beseire. Vi tror bare uhell kan skrinlegge seiersplanene. Femåringen feilet sist, men travet et sterkt løp gangen før nettopp i Drammen.

Nettavisen har spilt inn 43.000 kroner på sine foreslåtte spill siden forrige mandag! I mandagens lunsjtrav spilte Ola Slåtsveen inn 5986 kroner.

10 Annie Girl er den beste hesten i V5-2. Hesten til Berit Tveter Alm har møtt klart sterkere motstand. Det som kan tale imot hoppa er startsporet i andre rekke. Hun galopperte seg bort mot Sweet Case & Co. i den siste starten, men er vanligvis travsikker. 2 Sanei Express er kraftig på gang og vant sportrekningen. Årets første seier kan være innen rekkevidde. 9 Imperial Broline trengte løpet sist. Er sikkert ytterligere forbedret og må vurderes i seierssammenheng. 5 Spotlite Speed er best i tet. Skulle hun komme foran vokser hun en klasse. 4 Yunin Boko er heller ikke slått på forhånd.

Kjøp Nettavisens eksperttips her.

6 Overlover viste overlydsfart sist. Hadde vunnet om han bare hadde galoppert en gang. Vinner V5-3 uten galopp, men er usikker og kan galoppere. Det varsles utstyrsforandringer denne gangen. 8 Noor Brodda vant lett sist med krefter igjen. Ble innhentet rett før mål gangen før. Ikke utenkelig at Kai Johansen klemmer til direkte fra ytterste startspor bak bilen. 9 Cajentanus har hatt lang pause. Treneren ligger lavt, men kapasiteten er såpass stor at vallaken kan duge direkte. Formsterke 11 Kendricka News bommet i sportrekningen, men skulle hun være heldig med posisjonene er hun god nok.

Han har gått på to nederlag på rad, 4 Lykke Trubben. Han har ikke gjort noe svake innsatser av den grunn, men bare møtt hester som er bedre. Nå er motstanden overkommelig i V5-4. Vi har god tro på at han tar sesongens tredje seier. 3 Tyri Fera er på gang. Hoppa holder bra klasse i sitt grunnlag og skal strekes. 2 Gudbrand kan opptre variabelt. På en god dag har han styrke til å vinne dette oppgjøret.

Annonse: Over 400.000 innspilt i april

I finalen har vi størst tro på 2 Spido Va Bene. Vi skjønte på Kjell Teigen før helgen at han har god tro på hingsten etter lovende treningsresultater. Han hadde mye krefter igjen i prøveløpet. 3 Script Kiddy S.C. har hatt pause. Eggen-traverne er alltid vel forberedt. 6 Becky's Daydream var god etter galopp sist. 1 Elken Jubilee tapte på foto for gode Mermaid's Magic i Skien sist etter å ha travet en solid sisterunde. Formen er usikker etter sykdom og Super News-sønnen blir kraftig overflydd.

Spillene sitter igjen!
Ja, den siste uken (fant formen sent, men opphentingen i April kom godt) har vært veldig bra for vår del, og totalt innspillt siden forrige mandag er 43.000 kroner! Senest i i går i lunsjen på Klosterskogen og på Leangen på kvelden satt våre to største spilleforslag samt DD (totalt 21.000 inn denne herlige mandagen) , og Nettavisens lesere kunne dermed gå til lukene å heve hyggelige gevinster!

Trykk her for å se våre V5-forslag. For Dagens Dobbel tast her.

Annonse: Over 400.000 innspilt i april

Sportspill.no on Facebook