Dumdumboy dummer seg ikke ut

Foto: hesteguiden.com

Hyperkapable Dumdumboy har et gaveløp under lunsjløpene på Jarlsberg mandag. Sjekk våre V5-tips.

Sportspills meny mandag:
Dobbel V5 Klosterskogen: Patricia styrer i Skien
V65 Halmstad: Adrian tar opp arven

Oddstips: Nå har det løsnet for Torres

Det er lunsjtrav på Jarlsberg, det er dobbel V5 på Klosterskogen og det er en hyperinteressant V65-omgang på Halmstad denne mandagen og vi har tips til samtlige.

Søndagen ble en svært innbringende dag for våre tips. V64-tipsene til Solvalla ga fullklaff på det største forslaget og nesten 36 000 kroner tilbake. På Sørlandet ble det klaff får både det mellomste og det største forslaget i V5A-spillet, der fem rette utbetalte 5 130 kroner og også V5B inneholdt fem rette på det største forslaget og totalt spilte vi inn over 50 000 kroner mandag.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

På Jarlsberg skal det altså kjøres lunsjtrav mandag og vi finner vår banker i V5-4. Vi har hatt en forkjærlighet for Malmin- traveren Dumdumboy helt siden Super Arnie-sønnen ble kjøpt til landet. 10 Dumdumboy er i brukbar form, men holder neppe toppform. Uansett så bør Malmin-traveren vinne dette billige lunsjløpet for motstandsmessig er det ingen som skremmer. Det som taler mest i mot Super Arnie sønnen er at han har bakspor noe som da tilsier at det må klaffe litt med posisjonene over en kjapp sprint. Men på kapasitet skal Dumdumboy være overlegen disse konkurrentene og da skal en feilfri Dumdumboy vinne dette. Banker.
Vår rangering V5A-3: A: 10 B: 5-11-12 C: 3-1-8-2-4 D: 9-7-6

Kjøp en lyntoto til mandagens V4 på Visby i spillboksen under

V5-1 - Kaldblodshester. 1609 meter autostart.
7 Kringelandlovinda har brukbar kapasitet, men hun er uryddig til tider. Sist gikk hun meget bra mellom galoppene og synes hun møter riktig selskap denne gangen. Fin vinnersjanse for Heisholt i billige omgivelser.

. 5 Mysil er en egenrådig traver som er meget bra på sitt beste for grunnlaget. Normalt spinner Spang Best-sønnen til tet og leder så lenge viljen er på topp. Vil han vinne så gjør han det. 11 Siljevinna V.H gjør en interessant start i regi Eirik Høitomt og Moe Odin-datteren har jo brukbar kapasitet så hun må regnes på gardering. Åpent bak disse.
Vår rangering V5A-1: A: 7 B: 5-11 C: 2-8-4-9-12-10-1 D: 3

V5-2 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
8 Enjoy Va Bene har stor kapasitet og er en trolig vinner feilfritt. Er rimelig sikker på at auto er en stor fordel for Banker Hall-sønnen kontra volte der han er klønete. Sporet er dårlig, men bare Eirik Høitomt finner en fin posisjon for hans valg i løpet er det en topp vinnersjanse.

6 Opale Va Bene kommer ut etter en liten pause og dette er en meget flott traver. Vi skal huske på at denne har tapt for hester som Thai Broadway, C.C Boy, Oh Superb og Kingstile. Møter ingen av det kaliberet denne gangen så han må krysses tidlig. 12 Thai Chaiyo er interessant denne gangen for det er vel første gang på mange år vi får mellom 4-5 i vinnerodds samt nede som en 45% i stedet for 85-90% i V5-spillet. Fra spøk til alvor så er lillesøsteren til Thai Tanic en fin travermerr, men fra dette sporet må det uansett klaffe for det er noen fine hester med.

2 Super Einar har ikke innfridd slik kretsen rundt ønsket, men virker til og ha brukbar kapasitet. 5 Viva Vici gikk fint i kulissene nå sist, men virker til å ha begrenset kapasitet. Aktuell på bred gardering.
Vår rangering V5A-2: A: 8 B: 6-12-2 C: 5-11-1-7-3 D: 10-4-9

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

V5-4/DD-1 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
2 Opus One F.H. galopperte bort det som lignet en sikker seier midt i siste sving på Bjerke sist. Så ut som en udetonert bombe S.J`s Photo-sønnen ved den anledningen. Gangen før gikk han også glipp av en topplassering der gode French Destiny vant. Nå står han helt perfekt til mot perfekt motstand, for hans verste fiende er nettopp galoppen. Uten galopp så tar du en sårt etterlengtet seier Simen B Jessen, bare vær litt mer våken denne gangen for alle vet at det er i siste sving Opus One F.H kan galoppere.

3 Pavie Vang er ny hos Sigbjørn Kolnes. Fin traver som holder litt usikker form, men motstanden skremmer neppe. Bør regnes i toppen. 9 Global Knockout er en flott traver med stor kapasitet som nærmer seg vinnerform i kroppen. Meget bra opphenting etter galopp sist, men han har neppe tid til noe galopp denne gangen. 8 Ante har ikke innfridd hos Glenn Kramer Stenberg, men dette er egentlig en bra hest for klassen, liten outsider.
Vår rangering V5A-4/DD-1: A: 2 B: 3-9-8 C: 4-12-1-11-10-5-6-7

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

V5-5/DD-2 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
2 Safe Amour er en flott traver som dessverre ikke alltid fungerer like bra. Sist feilet han bort en topplassering og står interessant til denne gangen da han er rask fra start samt utstyrt med Eirik Høitomt. Trenger neppe si mer enn at dette er en topp vinnersjanse.

9 Beak's Mr.Toby har vært meget bra de to løpene etter lang pause og normalt skal han bare gå fremover for hvert løp han får i kroppen. Har trukket bakspor så han må gjøre en del jobb selv, men det er S.J`s Photo-sønnen til Steinar Bye kapabel til alle dager i uka. Disse to skiller seg ut, men ingen av dem er helt stø på beina. 5 Mockingbird er den første som kan overta hvis den nevnte duoen roter seg bort for han er travsikker samt formen er bedre enn raden. Skal huske på at han har møtt fine hester i sine siste løp.
Vår rangering V5A-5/DD-2: A: 2 B: 9-5 C: 12-8-3-6-11-1-4-10-7