*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Dundrer til tet

Foto: hesteguiden.com

Vi byr på en frisk V4-banker på Åby tirsdag som trolig ikke blir mer enn et tredjevalg i spillet.

22.01.13 10:59

Sportspills meny tirsdag:
Lunsjtrav Bjerke: Talent innfrir?

Oddstips: Dramatikk på Villa Park

Tirsdagen starter opp med lunsjtrav til både Åby i Sverige og på Bjerke her hjemme, og på kvelden er det en dobbel V5 til Momarken i Østfold og en V65-omgang til Jägersro hos søta bror vi kan spille til, og vi har som vanlig tips til alle baner.

Innleveringsfrister Åby
V4 kl 12.20
DD kl. 12.37

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Det er altså Åby travbane i Göteborg som er vertskap for tirsdagens V4-løp og denne tirsdagen øker vi risikoen og på et friskt tredjevalg som vår V4-banker.

Leder hele veien?
Det handler om seks år gamle 4 Askhults Sigvard som gjør sin første start på to år tirsdag. Korean-sønnen konkurrerte i regi meget dyktige Kent Knutsson i sin ungdom, men er nå havnet i regi Håkan Andersson. To seire på blott seks starter tidligere i karrieren og kapasiteten er skyhøy. Så veldig fin ut i kvalloppet og slo gode hester i det løpet. Treningsrapportene er meget gode og meget startraske Askhults Sigvard blåser trolig til tet her. Da skal vinnersjansen være utmerket og sammen med fremadstormende Andre Eklundh (28 seire i fjor) tror vi hesten leder hele veien. Vi bankerspiller i V4-2/DD-1.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Jørgen overrasker
Jørgen Sjunnesson er blant annet kjent her i Norge som gjestekusk på Frode Hamres stallhester når de starter i Sverige (sammen med Torbjørn Jansson). Sjunnesson har hatt flott fly i lengre tid nå og i V4-4 setter han seg opp bak 9 Saari In Action. Hesten har riktignok galoppert seg bort i sine to siste løp, men har klart bedre form enn raden. Møter også enklere motstand i kveld enn i sine foregående løp og fra et "smart" startspor synes vi fjerdevalget i spillet skal ha en flott vinnersjanse i V4-4.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag