*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Dynamitten innfrir i kveldens V65-omgang på Jarlsberg

Bjerke11122019_Tom Erik Solberg vant V75-7 med Dynamite Hornline_Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Dynamite Hornline speeder inn til flott V75-seier på Bjerke 11. desember sammen med Tom Erik Solberg. I kveld blir hesten stor favoritt i V65-5 på Jarlsberg. Foto: Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Formsterke Dynamite Hornline blir Nettavisens V65-banker på Jarlsberg i kveld.

03.01.20 18:15

En herlig weekend er under oppseiling i hestesporten. Nytt av 2019 er at vi nordmenn spiller til den ordinære svenske V75-omgangen den første lørdagen i januar, februar og mars. Denne lørdagen går V75-løpene av stabelen på Jägersro. I tillegg er det sesongpremiere for galoppen søndag med en herlig V64-omgang på Bro Park. Fredagen innledes med V65 fra Solvalla, mens Jarlsberg har sin første travkjøring for året med både V65 og V5 på menyen. I tillegg er det V64-omgang fra Bollnäs.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Undertegnede hadde full klaff under V65-omgangen på Jarlsberg sist søndag og forhåpentligvis blir det suksess også i kveld.

Full pott i V65 på Jarlsberg søndag 29. desember
Det ble herlig klaff under V65-løpene på Jarlsberg denne søndagskvelden. Mitt V65-forslag på Nettavisen (innl.pris kr 480) satt klokkerent og betalte tilbake 6 709 kr. Totalt ble det klaff for hele 18 andelslag på Eksperten og i snitt betalte disse tilbake drøye 7 000 kr per stk.

Herlig V65-systemklaff på Bjerke 2. juledag
Min V65-banker 11 Fox Dragon gjorde jobben og vant V65-6 på Bjerke 2. juledag. Kjempeskrellen 1 Ejo Blesa (V65-4) var kun krysset på 1,8 prosent, men var med på systemspillet på Eksperten (fire andeler a kr 995). Det systemet satt klokkerent og betalte tilbake flotte 28 136 kr.

Strålende V5-klaff på Bjerke 2. juledag
Også i V5-spillet ble det flott utbetaling. Her ble det fullklaff for ett av andelslagene på Eksperten (fire andeler a kr 300). 5 rette betalte flotte 22 498 kr i V5-utbetaling og det ble flott avkastning for fire andelskjøpere.

Da retter vi blikket mot kveldens V65-omgang på Jarlsberg med spillestopp kl 18.55. Det er også verd å nevne at det er internasjonalt spill til V5-omgangen som starter kl 20.05, men altså ikke til V65.

Solberg med V65-bankeren
Min V65-banker den finner jeg i V65-2/V5-3/DD-1. Det handler om formsterke 2 Dynamite Hornline. Vallaken spurtet strålende til andre i et V75-løp på Klosterskogen nest sist og imponerte med flott seier i et V75-løp på Bjerke i sin siste start. Nest sist var det 2500 meter, sist var det sprint. Mens distansen i kveld er 2100 meter. Åtteåringen er en veldig flink allrounder og har flott forutsetninger foran seg i kveld. 2 Dynamite Hornline blir min V65-banker og bankerspilles også i både V5 og DD.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Vinner feilfritt?
I V65-1 markerer jeg for fem hester på samtlige V65-forslag. 2 Keystone Cash har en rusten rad, men løser fireåringen andresporet i volta og kommer seg feilfritt avgårde, skal det være bra vinnersjanse. Formen er bedre enn raden og motstanden skremmer aldeles ikke.

Vidåpent i V65-2
Den antatte storfavoritten 6 Alm Tanaka er strøket fra V65-2 og dermed er dette løpet vidåpent. Jeg spiller alle åtte hestene på de to største V65-forslagene og lanserer 1 Skar Lukas som min favoritt. Det er store fartsressurser i denne vallaken, men det er også veldig mange varierende prestasjoner. Har spor en i volta i kveld og treffer Geir Aga i volta, kan det være tet hele veien.

Dobbeltbanker i V65-3
Det vrimler ikke av vinnerhester i V65-3, men jag tar sjansen på å stå på to hester. 5 Skeie Ida har strålende form. Måtte riktignok gi tapt for lederryggens Gyri Jerven på Klosterskogen sist, men vant både nest sist og tredje sist. Og står fint til. 1 Kleppe Nido var ikke mer enn han måtte være sist for sin trener Kjell Løvdal,men har en mye bedre utgangsposisjon i kveld. Trolig blir det tet eller lederrygg og fordelen av å gå på innerspor hele veien. I tillegg setter Eirik Høitomt seg opp som kusk. Det er ofte svært utslagsgivende i slike løp. Jeg låser V65-3 på disse to.

Nå kommer seieren
V65-4/V5-1 er også et kaldblodsløp der 4 Daragon har et fint løp foran seg. Vallaken hadde en flott sesong i 2017, men hadde en trøblete fjorårssesong. Dukket opp i regi Jørn Ivar Eilertsen i slutten av september, men ble disket i sine to første løp. Viste segklart forbedret på Klosterskogen rett før jul og avsluttet flott til andre bak gode Mikkel Hest. Fjerdespor bak bilen i kveld og sprint. Får Dag-Sveinun Dalen denne kapasitetstraveren feilfritt rundt, tror jeg han sitter bak en vinner.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Skrelldrag i V65-finalen
Det er et bra spilleløp i V65-finalen der favoritten 6 Valle Storm ikke er den mest solide favoritten å henge knaggen på. Tekno Odin-sønnen har sine nykker nedover oppløpet og vil først i varierende grad, ikke minst over 2100 meter. Jeg lanserer 9 Fjord Jerka som mitt førstevalg. Det er ei veldig flink hoppa som har en passende oppgave foran seg i kveld. Formen er stigende og er på hun på rett humør, kan hun avslutter veldig fort.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag