Edvard er til å stole på

Chanto Photo og Edvard Kristiansen. Foto: RJ.Auran/hesteguiden.com
Chanto Photo og Edvard Kristiansen. Foto: RJ.Auran/hesteguiden.com

Edvard Kristiansen er en av Norges beste amatørkusker. I kveld kusker han Nettavisens V65-banker på Leangen.

Sportspills meny mandag:
V64 Mantorp: Lerum byr på en spennende banker
V75: Nettavisen med ny supergevinst lørdag
V4 Kalmar: Pangstart i Sverige
Oddsdobbel: Målrikt i Italia
Odds La Liga: Kampen som er så viktig
VM-konkurranse: Har du peiling på femmila?
Nabolaget: Test deg selv om Sandefjord

Nabolaget: Les om 15 naboer som vant 100 000 kroner

Lørdag var det dobbel sjuerpott i V75 på Bergen travpark og du verden for en klaff det ble for Nettavisen og Rolf Lerums tips. Rolf har hatt Bergen travpark som sin hjemmebane siden barnsben av, og selv om han nå er bosatt på Sørlandet, har han fantastisk oversikt på sin gamle hjemmebane.

2. valget Timber Mile (V75-2) 4. valget Kringelandtellus (V75-7) ble begge bankerspilt på en rekke lag på Eksperten. Hans hovedbankeren for dagen var uansett Tangen Ida (V75-4) som faktisk kun hadde 7% av innsatsene på seg fredag formiddag når hans tipsartikkel ble publisert her på Nettavisen

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Hans aller minste V75-forslag her på Nettavisen med en innleveringspris på fattige 108 kroner betalte ut knappe 5 000 kroner. Alle hans V75-forslag satt på Eksperten, og totalt ble det ca 800 000 kroner innspilt.

Dette er ikke første gangen vi har spilt inn MYE penger til våre kunder i V75-spillet i år, og på Leangen 24. januar så spilte vi inn fantastiske 1,2 millioner. Allerede på lørdag så venter en ny V75-omgang med DOBBEL-SYVERPOTT, og Nettavisens travredaksjon kan love at vi hver dag jobber for å levere de beste tipsene.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Lukter bra utbetaling i kveld
Mandag er det atter V65 på Leangen, undertegnede favorittbane. Det har vært ganske så favorittpreget på Leangen de siste mandagene, men i kveld tror jeg på solid utbetaling selv om storfavoritten 6 Chanto Photo skulle innfri i V65-1. Spesielt V65-2, V65-3 og V65-4 er vidåpne løp, og heller ikke i V65-5 eller V65-6 kan jeg utelukke at det smeller. 

Bedre enn noengang?
Edvard Kristiansen er stødigheten selv og kanskje Norgess beste amatørkusk. i kveld jakter 6 Chanto Photo og Edvard Kristiansen sin femte strake seier på leangen i V65-1, og det skal være topp sjanse igjen. Riktignok er det en viss fare for at hesten må trave utvendig for 1 Bakkmo Bosse underveis, men slik Chanto Photo har sett ut på slutten, skal ikke det være noe problem. Hesten så nærmest ukjørt ut mot mål i seiersløpet sist, og har stått i dårlige spor flere ganger i seiersløpene.

Dirigerer farten underveis
8 Play Online er en hest jeg liker godt, men fra spor åtte blir jeg svært overrasket om den hesten skulle dette ned i andre par utvendig fra start. Normalt styrer Edvard Kristiansen dette løpet underveis og i en omgang som skriker etter gode bankerkandidater, er det atter en gang all-inn på 6 Chanto Photo i V65-spillet.

Klart bedre utgangsposisjon nå
I V65-3 blir 10 Vang Eilif og Jomar Blekkan klare favoritter, men strekhestene skal ikke undervurderes helt i dette løpet. Nest sist vant 2 Lauvås Creon og Lene Søyseth overlegent til fin odds. Fra 20 meter tillegg kom aldri ekvipasjen inn i løpet sist mandag. Skulle Lene Søyseth treffe starten i kveld, er hesten en av outsiderne i seierskampen. Det er også 3 Tangen Tuva som kan være tethesten i løpet og denne dama har utviklet seg fint på slutten. Begge disse strekhestene er verd en gardering i et åpent løp, om det skulle bli galopp eller trafikktrøbbel for favoritten Vang Eilif fra tillegg. 

Testes i tet nå
I V65-5 har 5 Be A Mixt Chili B. en svært så spennende oppgave. Kusk Atle Eggan har valgt å kjøre hoppa i rygg i flere løp i det siste. I kveld tror vi Eggan velger å sitte foran og dette feltet holder ikke høy klasse. Be A Mixt Chili B. er nok aller best med ryggløp, men det er ikke mange av motstanderne i dette feltet som kan gjøre mye selv. Blir ikke hoppa for stri, kan det holde hele veien og i DD-spillet tester vi et frekt bankerspill på hoppa.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Svensk V5-banker
Østersund-trener Jan-Olof Johansson er ganske så hyppig gjest på Leangen, men vinner ikke veldig ofte. Søndag tok han årets andre seier når han vant med Mountain Beauty i Østersund. I kveld skal han kuske 5 Malekeh i V65-2, samt stallhesten 2 Robis Tova i V5-4. Sistnevnte gjorde et kanonløp sist hun gjestet Leangen (2. februar).

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Tross tapsbringende startgalopp, kom hoppa strålende tilbake til andreplass. Hoppa er god fra start og kan nå tet i kveld. Derfra skal vinnersjansen være god og så er det jo slik at Johansson vant løp i går, og hvor mange ganger har vi ikke da sett at det kommer en seier til i kjølvannet. I V5-spillet lanserer jeg 2 Robis Tova som en frekk banker i V5-4.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.