Gå til sidens hovedinnhold

Eggan har lunsjbankeren

Vi spekulerer i første avdeling og byr på en ren utregningsvinner i den tredje avdelingen.

Sportspills meny torsdag:
V4 Østersund: Vi jager trippel

V64 Lindesberg: Full tillit til Walmann
V65 Klosterskogen: Jackpotbanker som flyr

Torsdagen byr på mye moro for oss som liker å spille på hest. Først ut er Østersund som tjuvstarter sin storløpshelg med V4. Østersund som både har V64 fredag og ikke minst V75 med storløpet Jämtlands stora pris lørdag. Deretter overtar Leangen med lunsjtrav, før Lindesberg avholder sin V64-kjøring allerede fra kl 15.10. Det betyr at Klosterskogen er alene om spilloppmerksomheten til sin V65-kjøring torsdag kveld.

Vi nordmenn er flinke til å lukke øynene og bankerspille tilsynelatende sikre vinnere. Men når Uppercut Flevo ga seg så lett fra tet på Leangen i sin siste start mot Crusinjo, så spekulerer vi i V5-1 og byr på en helt annen banker. Vår banker ble målfotoslått av hyperkapable Husankongen i sin årsdebut for ti dager siden og er ikke i nærheten av å møte hester av Husankongens kaliber under lunsjtravet torsdag.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Leangen
V5 kl 13.37
DD kl 14.12

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Solid i årsdebuten
Vi snakker om 7 Snonsøy Kvikka som har et tilnærmet gaveløp i V5-3. Hoppa har kapasitet godt utover sitt forholdsvis beskjedne grunnlag. Snonsøy Kvikka måtte trave i dødens i årsdebuten mot betydelig tøffere motstand enn det hun støter på torsdag og holdt koken strålende til tredje. Kusk Atle Eggan vant med Alm Sumitra mandag og er i fin kuskeform (også kusk på Karon Beach). Dette må være en sikker vinner, selv om hester alltid kan galoppere.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Solhus må ha flyt
Det har ikke vært noe flyt for Atle Solhus på Leangen som kun tok en seier på hjemmebanen i mai og juni. kanskje kan det snu denne torsdagen. I V5-1 der altså Uppercut Flevo blir stor favoritt, setter Solhus seg opp bak svenskegjesten 9 Rock You som vant flere løp på Leangen i fjor høst. Står i gode rygger fra start og har fått et løp i kroppen etter lang hvile. Rock You er fin på kryssene torsdag og helt klart verd en gardering i et løp det er kanonverdi i dersom storfavoritten taper.

Kommentarer til denne saken