Eggelunsj med Olav

Olav Mikkelborg kjører vår lunsjbanker denne tirsdagen.
Olav Mikkelborg kjører vår lunsjbanker denne tirsdagen. Foto: hesteguiden.com

Banker viste storform i Påsken! Supersjokk som er bedre enn rad! Frekkis med utur sist! Vi er klar for en ny deilig lunsj på Drammen!

Sportspills meny:
Nyhet! Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille
Tippeligaen: Her er Nettavisens tips
Obosligaen: Les Nettavisens gjennomgang

I lunsjen på Mantorp 6. april så ble det servert KNALLSTERKE V4-tips! 15-oddseren Global Oxygen stod først på ranken, og topp info ble servert! Vi stormvarslet også for 18-oddseren Stardust S.I.R. Alle forslagene våre på Eksperten suste inn, og det gjorde også vårt mellomste forslag på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.420,-. Utbetalingen ble fine Kr.3 457, og totalt sett så spilte vi inn ca 76 000 i denne V4-omgangen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

På Romme søndag 5. april så var det igjen duket for V4-fest i Sverige! Samtlige forslag satt, og den lille bongen på Nettavisen pålydende Kr.200, ja, den betalte ut flotte Kr.5 581,-. Vi serverte solid info på 28-oddseren Örbäckens Marion, og den stod først på vår rank! Topp info ble også servert på Mr Miles som senket dagens tyngste favoritt! V4-forslagene våre spilte totalt sett inn over Kr.70 000,-

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Under Klosterskogens gedigne jackpotomgang på lørdag 4. april så spilte vi inn ca 250 000 på våre forslag. Fem av andelslagene inneholdt syv riktige, og den mellomste bongen på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.480, ja, den betalte ut fine Kr.1 032,-.

På førstkommende lørdag så går V75-omgangen på Bergen Travpark, og du husker vel hva som skjedde sist det var V75 på den banen? Alle våre forslag satt, og vi spilte inn over 800 000. Du er vel ikke i tvil om hvem du skal ta rygg på denne lørdagen?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I lunsjen på Drammen så bankerspiller vi 5 Egge Odin, og kan ellers by på følgende objekter:

V5-1 : 5 Egge Odin – Denne har Olav Mikkelborg gjort en strålende jobb med, og den har rett og slett vært MYE forbedret etter at den kom inn på stallen til han. Nå sist så dundret den til tet, og etter en siste 500m på 25,5 så var det lekestue med krefter igjen. Innvendig ønsker ingen å svare det som blir vår banker for dagen, og dette må dreie seg om en kanon mulighet! ALL IN!

V5-2 : 11 Here Chippie Chippie – Kom ut etter pause sist, og den var en del spilt direkte. Feiler da i angrep i den siste svingen uten at den virket spesielt sliten da. Hadde ikke vunnet, men den gikk glipp av en god premie. Så noe tung ut i kroppen sin, og dette løpet har nok gjort den veldig godt. Kommer denne tirsdagen ut i svært billige omgivelser, og den kan helt klart sjokke om den skulle være hakket forbedret!

Sjekk ut følgende:
Nyhet!Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller:Så lett er det å spille

V5-3 : 10 Åsarappen – Vinner dette feilfritt, men den er håpløst usikker, og ingen hest man kan gå all in på. Var enorm etter galopp sist, men man skal vite at den også feilet i varmingen, og vi vil se mer stabile takter før vi spiller den hardt. 5 Alm Borka – Er bedre enn raden, og den var positiv sist selv om den ikke fikk betalt for det da. Nå har den fått noen løp i kroppen etter pause, og den kan ventes forbedret fremover. Klar OBS!

V5-4 : 11 Candybar S.E. – Har fått seg tre løp i kroppen etter pause, og den er BEDRE ENN RADEN! Nå sist så feiler den i en noe trang situasjon på siste bortre, men den varslet igjen form med å komme bra tilbake nedover oppløpet. Var ikke 100% i aksjonen, men det er mulig at banen ikke passet for den. Blir nå kuskeplusset med Eirik Høitomt, og mot en svært billig gjeng så kan opplagt dette gå. OBS!

V5-5 : 4 Somolli Favorit – Vinner om den går feilfritt, men den var klin ustabil i hele fjor, og med tanke på at den trolig blir dagens tyngste favoritt her så finner vi en klar verdi i å spekulere. 8 J.C. Supersun – Har fått fire løp i kroppen etter pause, og den burde etter hvert finne litt form. Var bra i deler av fjoråret, og galopperer favoritten her, ja, da er 8 J.C. Supersun helt sikkert en av de beste på kapasitet. MÅ MED SOM EN SPENNENDE SKRELL!