*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Ei dame i knallform

Foto: (Hesteguiden.com)

Odins Tira avsluttet strålende til sølv i NM. Søndag holder hun unna for gutta på Sørlandet. Sjekk våre V5-tips.

16.10.11 10:45

Sportspills meny søndag
V5 Bergen: Dag Odinson for alle penga

Oddstips 1: Nå løsner det for Arsenal

Oddstips 2: En trippel fra Tippeligaen

Søndag er det travkjøring både på Sørlandet og på Bergen travpark. I sør kjøres det enkel V5, mens det er dobbel V5 i Bergen. På Sørlandet gir vi all tillit til toeren i Hoppe-NM for kaldblodshester.

Klikk her for å se våre V5-forslag til Sørlandet.

En helt fantastisk sesong med hele syv triumfer og mer enn 300.000 kroner innkjørt har 3 Odins Tira hatt, og i den fjerde avdelingen denne søndagen er vi rimelig sikre på at en ny pinne blir bokført.

Gikk nok sitt beste løp i karrieren ved andreplassen på solide 24.3 full vei i NM for hoppene i den siste starten (kun slått av unikumet Briskebyrappa), og tet fra start til mål virker til å være et svært sannsynlig scenario for Moe Odin-datteren denne gangen.

Går trolig en lav 25-tid fra strek, og da skal verken 6 Rinde Kvikken fra 20 meter tillegg eller 8 Vestpol Faxen fra 40 meter tillegg (virker litt sliten og formløs nå) ha noen som helst muligheter til å kunne fange Tengsareid-traveren til slutt. Dagens soleklare banker er nevnt, og vi var aldri inne på tanken om å gardere.

Annonse: Rolf Lerum byr på en herlig bongrenser allerede i V5-1 på Sørlandet

Vi går tynt
I hhv V5-3 og i finalen finner vi ikke mange vinnerkandidatene, og i et heftig sprintløp i den tredje avdelingen, tror vi sterkt på at vinneren er å finne blant våre tre utvalgte.

Det blir garantert tøft tempo på dette løpet, og da skal i så fall 11 Blue Man Chu ha solide sjanser til å kunne felle samtlige til slutt. Sterk ved triumfen på 15.7 full vei i den siste starten, og selv om 4-åringen ikke er snakk om noen stor stjerne, har han klasse til å kunne legge dette feltet på rygg.

Veldig fin kapasitet er det på 6 Xavier, og 7-åringen trives veldig godt på vår sørligste arena (veldig ofte gått gode løp der). Varslet form ved å vinne på 17.1 over aktuell distanse etter lang pause i den siste starten, og løp i kroppen har normalt gjort veldig godt.

Veldig fint til denne gangen står 4 Miss Maksi (vant på fine 15.6 over aktuell distanse med voltestart i den siste starten), og når Åsbjørn Tengsareid velger bort 5 Oakridge Starcraft til fordel for 6-årshoppa, krysser vi på våre to største spilleforslag.

Et heftig sprintløp for varmblodshester venter oss også i finalen, og vi får der øye på tre hete vinnerkandidater. Fryktelig på vei opp i form er 9 Delmerica (solid innsats til sølv på 15.7 full vei i den siste starten), og det kan fort bli dønn riktig for den spurtsterke 6-årshoppa, med forventet tøft tempo på denne forestillingen denne gangen (kan felle samtlige til slutt da).

Klart bedre enn raden er 4 Whatwouldtheysay (tøft matchet i det siste uten å ha hatt den helt rette flyten), og Tjomsland-traveren har en helt riktig oppgave foran seg ved denne anledningen. Den hjemmelige championen sikter nok mot føringen i løpet, og da skal i så fall sjansene for at det kan bli ledelse rundt om være svært gode.

Kapasitet som rekker langt innehar 3 Mr. X.F. Royal, men galoppspøkelset henger stadig over Hamre-traveren (dog klart god nok i en feilfri utgave). Vidåpent i de to innledende avdelingene på denne rebusen (og det kan fort smelle der), og vi garderer da følgelig bredt i de to løpene.

Spilleforslag
Til V5-løpene på Sørlandets travpark har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 108, 468 og 1404 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her .

Innleveringsfrister Sørlandet søndag
V5 kl. 16.00 (løp 4-8)

Kjøp en bong og se løpene fra Sørlandet gratis på www.rikstoto.no på søndag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.