Ei knakende god hoppe

Foto: Hesteguiden.com

Vår V4-banker fredag er ei kaldblodshoppe av rette sorten.

Fredag byr Sportspills travredaksjon på tips til V4-kjøringen på Romme (denne er flyttet fra Rättvik pga baneforholdene), vi har V65/V5 og DD-tips fra Biri travbane og vi har selvsagt V75-tips til lørdagens V75-kjøring på Jarlsberg.

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Innleveringsfrister Romme:
V4 kl 12.20
DD kl 12.38

Vi begynner altså på Romme denne fredagen, som har ny arrangør av V4-løpene ettersom baneforholdene i Rättvik er for dårlige. V4-bankeren dukker opp i V4-2 og det er ikke hver dag vi spiller en kaldblodshest banker i Sverige.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Vi tror på tet
4 Pärlspånt er ei seiersvant hoppe som har sett lysende ut etter en liten pause. Hun har faktisk aldri sett så fin ut i aksjonen noen gang Järvsöfaks–datteren. Claes Eskilsson sitter på mye av nøkkelen av løpet, for treffer han sånn noenlunde på kjør med kun fem hester igjen på strek er det stor sjanse for at han kommer seg til tet. Vi mener det faktisk er løpsavgjørende om han overflyr 1 Myran som er den verste konkurrenten. På fart er det ingen som matcher Pärlspånt som springer rundt disse i åttetall om hun fungerer like fint i aksjonen som i sine siste løp. Vi stoler på at Eskilsson treffer starten og bankerspiller hoppa i V4-2. Pärlspånt har vunnet fire ganger på 15 forsøk i år.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Klaffer bedre fredag?
7 Lady`s Photo var tapper sist for hun ble offer for en tøff innledning sist. Spor litt langt ute denne fredagen, men hun har vunnet sportrekningen kontra sin verste konkurrent 11 Sandrngham Hanover som hun slo sist. Selv om hun står litt langt ute er hun såpass rask fra start at det ikke er utenkelig at Magnus Jakobsson klinker til fra start i håp om at han kommer seg foran. Vi tror det er en god mulighet at Fast Photo–datteren enten spinner til tet direkte eller at hun får kjørt seg foran uten at det koster mye da mange av konkurrentene på innsiden holder dunkel form. Får Jakobsson trylle unna en 500 meter midtveis tror vi på en meget god vinnersjanse. Vår klare favoritt i et jevnt krysset V4-1, der også Hamre-hesten Boztheman dukker opp i ny regi.