Eieren tror på seier og gir grønt lys

Foto: hesteguiden.com

Og når vi er helt enige er bankervalget enkelt i Bergen torsdag. Sjekk torsdagens travtips til Bergen.

Fine spilleløp i Bergen denne torsdagen og det kan bli gode kroner for de som får fem rette. 3 Sagina blir stor favoritt i V5-1 og 2 Grand Tealight blir stor favoritt i V5-5, men det er stor galopprisiko hos begge og da er garderinger påkrevet.

Les også torsdag:
Oddstips: Fullklaff for fjerde dag på rad?
Lunsjtips Bjerke: Vi stoler på en svenske

Vi velger oss en årsdebuterende hest som banker i V5-spillet. Grand Du Ling har vunnet hele 18 av sitt livs 45 starter, og det gir en seiersprosent som få hester kan matche. I kveld kommer Turbo Thrust-sønnen ut i regi Øyvind Austevoll i V5-2, og Grand Du Ling så strålende ut i prøveløpet. Avsluttet da etter 15.5 siste tusen og så seiersklar ut direkte. Fra et perfekt femtespor bak bilen, skal det være svært gode tetsjanser i kveld, og da tror vi løpet er kjørt. Vi pratet med den alltid like entusiastiske eierrepresentanten Chris Erik Tennebekk i formiddagstimene torsdag og han var ubetinget optimist. Og bekrefet at hesten så lysende ut i prøveløpet. Det eneste ankepunktet er at Øyvind Austevoll tidvis er litt passiv som kusk, men i kveld er det bare å klemme til for Øyvind og komme seg til tet. Motstanden er ikke skremmende og dermed blir tredjevalget (kl 11 torsdag) et svært spennende bankerspill i Bergen torsdag.

Klikk her for å se våre V5-forslag til Bergen

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under (kommentatorfeltet finner du under spillboksen). Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.

Stor galopprisiko
Øyvind Austevoll blig også tung favoritt i V5-1 med 3 Sagina. Men nå har det blitt mye tøys på den flotte fireårshoppa og galoppene kommer tett for tiden.På en rask sprint mot gode motstandere, tror vi det blir favorittfall og Sagina må være en favoritt i fare. 8 Espeset Frøya står ytterst bak startbilen, men er god fra start og kan meget vel lede hele veien. 9 Mos Eld får Wassberg senior i vognen og er i uforandret fin form. 11 Elve Prinsen har skuffet litt på slutten, men liker sprint og Svein Ove Wassberg er Travparkens mestvinnende kusk. Vi spanderer også et kryss på 6 Løngspretten (godtgående sist før galoppen kom), mens vårt superobjekt fra noen måneder siden 12 Tysvær Hetti ser ut til å ha mistet formen.

Mange vinnerkandidater
Femten kaldblodshester i et sprintløp over to distanser er en skikkelig utfordring for oss spillere i V5-3 og her er det litt av hvert på farten. Formhoppa 4 Aprilia H. blir et klart førstevalg for oss og kan være tethest her. Var helt nede på 27.9 nest sist og Ove Wassberg har en fin seierssjanse her. 1 Elvekongen lyktes bare delvis østpå for Gunnar Austevoll (men vant løp). Helt perfekte betingelser i kveld og er garantert et fint løp. 7 Rapp Hege holder superform og feilet som mulig vinner sist (gode Odins Tira vant) og utfordret Fronskrema reelt nedover oppløpet nest sist. 9 Haukeli Nora var meget god vinner nest sist, men møtte knalltøff motstand sist. 5 Heffalompen er i ferd med å finne tilbake til godtaktene fra i fjor, men innerspor på tillegg er svært sjanseartet på en sprint. Klare plussvarianter er også 8 Kandidaten (men sprint og vanskelig startspor er i mot), 10 Hågå Jo (spennende start i ny regi) og 13 Kolbu Kasper (men har en svært vrien utgangsposisjon).

Annonse: Rolf Lerum byr på et praktdrag mot storfavoritten Sagina i V5-1 på Bergen

Commander In Chief gjør sin første start i Bergen i V5-4 og blir vårt førstevalg. Har levert gode innsatser østpå og møter enklere motstand i kveld. 6 You Do Kievitshof måtte trekke seg litt i sluttfasen sist, mot gode hester. Er travsikker og selvsagt en av seierskandidatene her. 4 Ocean Laser er variabel, men står til for å få et fint løp i kveld og kan speede fort. 1 French Crown er som alltid et uromoment.

Her kan du levere Sportspills eksperttips til Bergen

Stor galoppfare
2 Grand Tealight blir kalasfavoritt i V5-finalen. Men dersom vi sjekker "filen" på denne hesten, så har han altså galoppert i sju av de åtte løpene der det har vært voltestart. Og selv om torsdagens motstand er syltynn, kan vi ikke spille en hest der galopprisikoen er skyhøy. Når Grand Tealight i tillegg har trukket det vanskelige andresporet må det garderinger til. Formtoppede 8 Snowshoe Bassie G.D gjorde et fint løp til tredje på Bjerke sist. Er travsikker og scorer på det her. 11 Traffic Light får Svein Ove Wassberg som makker, et solid kuskepluss. Liker distansen og går til mål. 10 Omer er i knallform, men har trukket et vanskelig startspor og også her er det stor galopprisiko. Vi noterer ellers at 14 Lacoste I.T gjør noen fine løp fra tid til annen og er Ove Wassbergs valg i løpet, at 4 Magic Fly kan litt (det kan være nok her) og at 15 Girandola As leverte noen fine løp tidligere i sommer. Med andre ord er dette et helskummelt løp, dersom Grand Tealight gjør som så mange ganger før, galopperer seg bort på voltestart.