Gå til sidens hovedinnhold

Eirik Høitomt på tokt i nord

Landschampion Eirik Høitomt gjester Harstad søndag og har en rekke fine vinnersjanser. Sjekk våre travtips.

For første gang i travhistorien er Harstad travpark alene om å arrangere trav i Norge denne søndagen. Det skal avvikles to V5-spill på banen i nord og det er jevne og fine felter hele veien.

Klikk her for å se våre V5A-forslag til Harstad Vår ubestridte landschampion, Eirik Høitomt, tar turen nordover på en svært sjelden visitt og er begunstiget med svært fine oppsitt i nesten alle løpene.

Klikk her for å se våre V5A-forslag til Harstad

Eirik Høitomt har vært svært så seierssugen i 2011, og har allerede vunnet 21 løp og kjørt inn 842 000 kroner til hesteierne på kun 88 kjørte løp. Senest fredag vant Høitomt fire løp på Biri og i øyeblikket kjører eks-rogalendingen kanskje bedre enn noen gang.

Søndag får han blant annet sjansen bak 7 Gann Viking i V5-1A og den nå 13 år gamle elitehesten (over 1,7 millioner innkjørt) har et svært fint løp på papiret. Vant svært enkelt sist og hovedopponontene i dag Millex (kunne ikke følge til mål) og 10 Vinnelykka (står 20 meter tøffere til i dag) rår neppe på Gann Viking i dag heller. Klar banker i V5A-spillet.

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under. Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.

Harstad-champion John Stillerud bankertipper seg selv med 6 Ængens Zeke i V5-5B og da er det bare å ta rygg på ham. Ængens Zeke har gjort svært fine løp på slutten, og i ettermiddag er det svært gode sjanser for tetkjenning på et tidlig tidspunkt og derfra blir ikke Super Tilly-vallaken lett å fange.

Klikk her for å levere Sportspills eksperttips til Harstad

Dagens outsider:
2 Superzulu utstyres med Eirik Høitomt i V5-4A/V5-1B. Er markert på 35% av kupongene og blir trolig et tredjevalg i spillet. Superzulu vant fire av seksten løp i fjor, og selv fra et litt trangt andrespor synes vi 10-åringen er svært interessant.

HTML EMBED