Eiriks perle

Eirik Høitomt kjører vår banker på Drammen tirsdag.
Eirik Høitomt kjører vår banker på Drammen tirsdag. Foto: hesteguiden.com

Åpen lunsj! Bankeren har det lyst av i rutineløp! Sjokket blir stadig bedre, og nå jaktes den som en 15-oddser! Nye lunsjgodbiter er pågang fra Drammen!

Sjekk ut følgende:
Nyhet! Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

Kurt Leirvåg fortsetter å servere meget sterke tips på Leangen. Mandag 30. mars så ble lukene tømt i V5-spillet. Det mellomste forslaget på Nettavisen med en (innl.pris kr 448) betalte ut meget flotte 8 313 kroner. Alle V5-forslag på Eksperten suste inn, og med fire ganger V65 så ble det spilt inn ca 120 000 fra Leirvåg sin favorittbane.

Redd for å gå glipp av store premier? Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag på Eksperten. Les mer her.

Det ble SVÆRT VRIENT på Sørlandet lørdag. Vi kom ikke helt i mål på V75-tipsene, men spilte likevel inn ca 250 000 i V75-spillet. Vårt store V75-system betalte ut litt over 40 000,-.

På førstkommende lørdag venter det en utrolig spennende jackpotomgang på Klosterskogen, og da med den største V75-jackpotten siden 2010! Hele 7.998.008 ligger ekstra i potten, og skulle du bli alene, ja, da kan du cashe ut hele 22 millioner!

Kurt Leirvåg kommer tilbake med fyldige tips førstkommende fredag. Både Leirvåg og undertegnede kommer til å legge ut lag på Eksperten. Her vil det bli lagt ut i alle prisklasser. Andelslagene finner du ved å klikke her.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vanskelighetsgraden har ikke vært stor de siste gangene på Drammen. Denne tirsdagen ser det dog betydelig mer uoversiktelig ut, og her kan det fort gå mot STORE KRONER til lunsj! Vi går for en småfrekk lunsjbanker som vi har fine rapporter på. 6 Perle Star lar vi stå alene i finalen selv om den nå er hardere ute.

Sjekk ut følgende:

Banker med bra rutineløp i ryggen:

V5-5 : 6 Perle Star – Kommer til å senke rekorden sin tirsdag, og dette er en traver som har MYE inne. Har trent fint i en lengre periode inn mot dette løpet, og den vant et rutineløp den 17. mars på en 33-tid/2100m. Det gjorde den på en tung bane med en sisterunde i 30-fart. Blir nå kuskeplusset med Eirik Høitomt, og vi gleder oss til å følge denne etter pause. Vi tror bestemt på en topp sjanse selv om det er tøffere hester imot. Dette blir vår frekke banker i en ellers VIDÅPEN omgang!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

15-oddser som virker kraftig pågang:

V5-2 : 9 Living Again – Har fått seg to nødvendige blåsere i kroppen etter en lengre pause, og det har den fakta trengt. Nå sist så hadde den mer enn nok med å henge med i den høye farten, men når de andre ble slitne mot mål, ja, da holdt ideen vår farten bedre enn de fleste. Satt bom fast over mål, og det virket til å være MYE igjen. Er en sterk type, og med inntrykket sist friskt i minnet så må vi bare gi den en sjanse her. OBS!

Redd for å gå glipp av store premier? Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag på Eksperten. Les mer her.

V5-3 er vrient. Vi byr på en frekkis og et sjokk:

V5-3 : 1 Simoni’s Spice – Kan lede dette rundt om innledningen ikke blir for tøff. Har fått to løp i kroppen etter pause, den har stigende form, og dette er et riktig løp for Simoni’s Spice. 4 Rigby – Feilet seg bort sist, men nest sist så var den meget tapper etter et umulig opplegg. Trine Espedahl har fine kjørehender, og selv om Rigby nå er noe tøft ute grunnlagsmessig så skremmer ikke motstanden. KAN SJOKKE!